ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ (ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος) + ευχετήριο video

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 21 Δεκ 2021 - 21:45
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Είμαι πεπεισμένος ότι ο ιστορικός του μέλλοντος (όχι του απώτερου αλλά του άμεσου) θα περιγράψει την διετία 2020-2021 σαν τις πιο μελανές και μιαρές χρονιές του σύγρονου Ελληνισμού, σαν την απόλυτη ξεφτίλα. Το θέμα δεν είναι το χάλι του πολιτικού συστήματος, που κατά την άποψή μου αποτελούν Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΙΠΟΔΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΓΗΣ. Το θέμα είμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες όλων των φασμάτων (πολιτικών, κοινωνικών, μορφωτικών και ειδικά εκκλησιαστικών).

Είναι απαράδεκτο το κατάντημα ενός λαού, που η ιστορία το κατέγραψε σαν το πλέον πνευματικό γένος, να αποποιείται την πολιτιστική και πνευματική κληρονομιά του, δηλώνοντας χανουμάκι και γιουσουφάκι των λακέδων της παγκοσμιοποίησης.

Ατόμων που συντομότατα θα φανούν ότι είναι απλά ανθρωπόμορφα τέρατα, αφού δεν έχουν “ανθρωπιά” μέσα τους.
Γράφει αδελφός μου : «Παρά τον φωτισμόν της από τους προικισμένους Έλληνες διανοητές κατά την Αναγέννησιν, oι δυτικoευρωπαίοι δεν βελτιώθηκαν πνευματικά. Το θέμα είναι πως και τι καθορίζει τον πολιτισμόν. Ορίζεται από την ‘εξαγωγή καφρίλας’, που πραγματοποίησαν οι ‘αναγεννηθέντες Ευρωπαίοι’ στις άλλες ηπείρους, όταν “ειρηνικά” τις ανακάλυψαν; Ας κάνουμε μιαν απλήν αντιπαραβολή των αρχαιοελληνικών ειρηνικών εξερευνήσεων, ακόμα δε και των πολεμικών κατακτήσεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου κι ας σκεφθούμε πως αντιμετωπίσθηκε σαν ευεργέτης (αν και κατακτητής, ακόμα δε μέχρι σήμερα η μνήμη του δημιουργεί ευγνωμοσύνην στους “κατακτηθέντες”. Αντίθετα οι “αναγεννημένοι πολιτιστικά” δυτικοευρωπαίοι, πήγαν στις νέες ηπείρους εκδηλώνοντας τα πιο βρωμερά και μισάνθρωπα στοιχεία τους, εξοντώνοντας λαούς και τοπικούς πολιτισμούς, ξεκάθαρο δείγμα ότι δρώντας υπό σατανικήν επιρροή … δεν είχαν τον θεόν τους».

Οι Έλληνες λοιπόν του ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΚΑΙ ΥΠΕΙΡΟΧΟΝ ΕΜΜΕΝΑΙ ΑΛΛΩΝ, πήγαμε να μιμηθούμε τα δυτικά κατακάθια αλλά η μίμηση είναι ΠΙΘΗΚΙΣΜΟΣ. Ήρθε κι ο προδοτάρχης Καραμάν Αλής να μας ρίξει στη θάλασσα να μάθουμε κολύμπι, όπως είχε το θράσος να δηλώσει δημόσια. Εκείνος άραγε ήξερε κολύμπι ή μόνο να παίζει τις κουμπάρες με την Φρειδερίκη και τον Θόδωρα;

Είναι ντροπή ο Έλληνας του πνεύματος, που όργωσε ολάκερη την οικουμένη για να δώσει τα φώτα του σ’ όλο τον κόσμο να καταντά πίθηκας της βρωμερής δύσης, που κολυμπά στο βούρκο του υπανθρωπισμού και της ανομίας.

Ο Έλληνας δέχτηκε να χάσει τις οικονομίες του, που τον παρότρυναν τα τότε ΑΝΕΥΘΥΝΑ καθάρματα του γκούβερνου να επενδύσει στο Χρηματιστήριο. Τσιμουδιά δεν έβγαλε. ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ; Τότε στην 1η ΔΟΣΗ οι “αχρηματιστηριασθέντες” κορόϊδευαν τους “χρηματιστηριασφαγέντες”, που “τζόγαραν” κάνοντας ΥΠΑΚΟΗ στο ΑΝΕΥΘΥΝΟ γκούβερνο, ενώ εκείνοι δείχνοντας “σωφροσύνη” επένδυσαν σε κρατικά ομόλογα κι ακίνητα κι ας τους είχε χαρακτηρίσει “ραντιέρηδες” ο πολύς (πολύ λίγος μάλλον) Αντρέας.

Αλλά φευ! Ήρθε η 2η ΔΟΣΗ με τα μνημόνια και ροκάνισαν τις σώφρονες “επενδύσεις” στις τράπεζες των “αχρηματισθηριασθέντων” κι αργότερα στη 3η ΔΟΣΗ τα γερμανόδουλα υποτακτικά “φόρεσαν” και ευρω-νοίκι στην ακίνητη ιδιοκτησία του Έλληνα. Τι έκανε ο Έλληνας; Συνέχισε να τσακώνεται ποιά πολιτική παράταξη είναι καλύτερη. Όπως μου είπε κάποτε ένας “σοφός” είναι μάταιο να ψάχνεις ποιά κουράδα ζέχει περισσότερο αφού όλες κουράδες είναι… Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ.

Αφού λοιπόν κατέσχεσαν την κάθε μορφής υλική αποταμίευση του Έλληνα, ήρθαν να απειλήσουν και την ζωή του με πάμπολλους τρόπους και να διχάζουν τον αμόρφωτο πλέον Έλληνα, που ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ του, και να του πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Η απόλυτη τρέλλα είναι να γυρεύει πίσω την ελευθερία του, όταν έχει υποστεί ήδη 3 ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒOΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ.

Βρε πανύβλακα Έλληνα, πριν γυρέψεις πίσω τη λευτεριά σου, ψάξε ποιός σου την πήρε.
ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΨΑΞΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.

Γιατί δουλάκια είμασταν (είπα γιουσουφάκια-χανουμάκια) και οι ηρωικοί αγωνιστές κι αγωνίστριες του 21 μας λευτέρωσαν με το αίμα τους. Άντρες με τα όλα τους (άσχετα από φύλο), που δεν σκιάχτηκαν να θυσιάσουν τη ψωροζωούλα τους για το ανώτερο, το πνευματικό, το αιώνιο. Όπως οι εξ ίσου ηρωικοί πρόγονοί μας, οι “ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟΙ, ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΚΛΕΟΥΣ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ” (ας μου επιτραπεί η μικρή διασκευή). Όπως λέει ο ποιητής ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ & ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, δεν μίλησε για μπόλι και συ Έλληνα θες λευτεριά για να τρως και πίνεις “ελεύθερα”.

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21 ΝΗΣΤΕΥΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ;
ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΖΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟ,
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΓΕΝΕΣΙΑ;
ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ!
ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Αφήσαμε μια botoxονιασμένη τσουράπω να τιμά τους σφαγείς του Έθνους αντί τους ήρωες.
Τους ίδιους σφαγείς, που ακάθεκτοι συνεχίζουν σήμερα για να καταστρέψουν ακόμα και τις ψυχές μας και κατασχέσουν ακόμα και τα παιδιά μας.

Όποιος δεν μαθαίνει από την ιστορία, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.

Όποιος δεν εκτίμησε το αίμα που χύθηκε για χάρη του, είναι καταδικασμένος να το ξεπληρώσει με το δικό του αίμα. Πρώτο αίμα για ξεπλήρωμα του Χριστού και μετά των ηρώων μας.

Αν ερχόταν για βοήθεια κάποιος ήρωας από το 1821, ρωτώντας τι έγινε και του λέγαμε ότι μας απειλούν οι μουσουλμάνοι, που αυτός έδιωξε με το αίμα του κι επίπλέον εξηγούσαμε ότι ήρθαν γιατί εμείς τους βάλαμε από την πίσω πόρτα, είμαι σίγουρος ότι βρίζοντας θα μας έλεγε :
“αρπάξτε τους τώρα από την πίσω πόρτα”.

Ορίστε αφιέρωμα στη σαπίλα και λέπρα του ψευτορωμέηκου. Αιώνες τα έγραφαν :
«Η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία, η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στην Ελλάδα, σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις … είμαι βέβαιος ότι αυτοί οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα!» (Γεώργιος Σεφέρης)
«Οι έλληνες πολιτικοί έχουν μονίμως ως επάγγελμα την “Σωτηρία της Πατρίδος”. Δι’ ο κι αποφεύγουν επιμελώς να την σώσουν. Μετά την σωτηρίαν δεν θα έχουν επάγγελμα.» (Γεώργιος Σουρής)
«Ποιός είδε κράτος λιγοστό,
σ’ όλη τη γη μοναδικό.
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;
Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά’χει επτά πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα.» (Γεώργιος Σουρής)

Τρέξτε λοιπόν οι απογοητευμένοι του Κούλη να σωθείτε από τον Ανδρουλάκη κι ενώστε ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑ.ΡΙΖΑ για να εξασφαλίσετε την επιτυχία! Μην το ψάχνετε, όλες οι @@@ ζέχουν!
Λοιπόν ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΑ, που κατάντησες πάλι δούλος!
ΝΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΚΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΟΥ!

BAS_4 : ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΟΥ, ΜΠΑΜΠΑ!

Μια μικρή υπενθύμιση των 6 που μισεί ο Κύριος, το 7ο μάλιστα βδελύσσεται η ψυχή Του : «Μάτια υπερήφανα, γλώσσα αναληθή και χέρια που χύνουν αίμα αθώο, καρδιά που μηχανεύεται κακούς λογισμούς, πόδια που τρέχουν γρήγορα στο να κακοποιούν, ψευδομάρτυρα που λέει ψέμματα κι εκείνον που βάζει φιλονοικίες ανάμεσα σε αδελφούς» (Παροιμίες,ς’16-19)

ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ (μόνον από μια πηγή έρχεται) και
ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ, ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΟΝ ΗΜΑΣ!

BAS_4

ΥΓ-Η ειδική έκδοση του ευχετήριου video του εν Χριστώ αδελφού, που παρέθεσα χθες με παραινέσεις με την φωνή μεγάλου σύγχρονου αγίου >
https://www.brighteon.com/1d77fffc-4815-4a8b-a91e-5d9f1def9b60

Ψυχαγωγηθείτε λίγο με μια συναρπαστική διαδικασία πέναλτυ σε ποδοσφαιρικό αγώνα >
https://www.brighteon.com/65521558-6db8-4a6a-90a0-82a05033de84

αλλά ας προσθέσω κι εγώ ευχές Χριστουγέννων άλλου σύγχρονου αγίου >

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr