ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΞΑΔΕΡΦΕ ΚΟΥΛΗ, ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 13 Ιούν 2021 - 21:50
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

– Ξάδερφε άκου εμένα σαν το πιο αξιόπιστο think tank, που διαθέτεις και στό’χω αποδείξει. Γιατί εγώ μπορεί να έχω τρίχες αλλά οι άλλοι οι ΕΛΙΑΜΕΠίτες σου λένε τρίχες. Από τη στιγμή που είσαι ανίκανος να σκεφτείς να ακούσεις εμένα, τον νουνεχή ξάδερφο.

Άκου λοιπόν! Όταν σε λίγο θα αρχίσει να πέφτει το θανατικό, όπως προειδοποιούν όλοι οι “ψεκασμένοι” επιστήμονες, θα καρφωθούμε άσχημα άμα το 95% των νεκρών θα έχει πιστοποιητικό “εμβoλιοβλακείας”. Αλλά έχει κι άλλο μαθηματικό μυστικό αυτή η κατάσταση :

Όσο θα λιγοστεύουν οι μπολιασμένοι, θα αυξάνεται το ποσοστό των ανεμβολίαστων και θα δείχνει αποτυχημένο το πρόγραμμα μπολιάσματος αφού δεν θα χτίζεται το τείχος μπολιοβλακείας και θα φας φάπες από την διαβόλα Μέρκελ. Από την άλλη βέβαια θα έχουμε δικαιολογία να συνεχίζουμε την μπολιο-επιβολή με μπροστάρη τον εμΒολιόπουλο.

Σκέψου λοιπόν (αν μπορείς) : θα καρφωθούμε αν οι νεκροί κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν πιστοποιητικό!

Η Νυρεμβέργη καιροφυλακτεί. Χώρια αυτός ο απαίσιος Αντωνιάδης! (ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !! 28 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ !! … ).

BAS_4

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…