ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 27 Σεπ 2020 - 21:58
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

400 χρόνια ήταν προσκυνημένοι οι Έλληνες στους οθωμανούς. Ναι στους ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ κι όχι στους τούρκους. Οθωμανικη αυτοκρατορία λεγόταν το κράτος που κατέλυσε την ένδοξη Ρωμανία. Τουρκία ιδρύθηκε μετά το 1920 επί Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο συνεκτικός δεσμός της οθωμανικής αυτοκρατορίας ήταν ο ισλαμισμός.

Οι αλλόθρησκοι έπρεπε να προσκυνήσουν.

Από τους Έλληνες ΕΚΛΕΒΑΝ τα παιδια, ΕΚΛΕΒΑΝ το βιός, ΕΚΛΕΒΑΝ τη ζωή για να προσκυνήσουν.

Οι περισσότεροι προσκυνούσαν φορώντας τη ΜΑΣΚΑ της υποτέλειας, σαν και σήμερα…

Κάποιοι όμως δεν προσκυνούσαν, δεν βολεύονταν με το σύστημα, δεν “συμβιούσαν αρμονικά” με τους άλλους λαούς, όπως κάποιος προσκυνημένος τούρκος αρχιπαπάς τόλμησε να πει.

Αυτούς τους είπαν ΚΛΕΦΤΕΣ, αυτούς που δεν δέχτηκαν να τους κλέβουν. Τι διαβολισμός!!!

Αυτοί ξεσηκώθηκαν κατά των κατακτητών και τα λοιπά προσκυνημένα και τρομαγμένα ζα ακολούθησαν. Αυτοί που δεν δέχτηκαν να μην λατρεύουν τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Αυτοί που δεν αρνήθηκαν την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αυτοί που δεν αρνήθηκαν τη συνείδησή τους.

Και τους είπαν “κλέφτες” οι πραγματικοί κλέφτες, τα τσιράκια του διαβόλου, που έχουν το διαβολισμό σε συστηματική χρήση, όπως σήμερα οι “ψυχικά άρρωστοι” θέλουν να λένε αρρώστους αυτούς που δεν είναι και τα χαϊβάνια τους πιστεύουν θέλοντας να είναι άρρωστοι.
Οι κατά φαντασίαν ασθενείς του Μολιέρου (Le malade imaginaire)…

ΥΓ1 – Με αφορμή κάποιες αψιμαχίες ενδο-site-ικές, εκφράζω την άποψη να ακούγονται όλοι, ακόμα και οι κατ’ επάγγελμα ψεύτες και διαβολιστές. Ας μην δράσει η “Τρικλοποδιά” όπως το διαχρονικά προδοτικό πολιτικό βρωμερό σύστημα, που αποκλείει τους αντίθετους. Σύντομα η νίκη της Αλήθειας θα είναι μεγαλειώδης και οι διαβολιστές θα βράσουν στο ζουμί τους.

ΥΓ2 – Τις προάλλες κάποιο ανθρωπάκι αντέγραψε άρθρο μου στη “Τρικλοποδιά” και το δημοσίευσε σε άλλο blog με το όνομά του, με άλλο τίτλο και κουτσουρεμένο για να μη φαίνεται η πηγή αλλά χάνοντας το νόημα. “Τριπλοκλεψιά” δηλαδή. Βρε ανθρωπάκο, τι την θες τη μετάνοια, που ο Χριστός δίδαξε, όταν ακόμα δεν εμπέδωσες τον μωσαϊκό νόμο (“ου κλέψεις” και ου διαστρέψεις, συμπληρώνω). Η μετάνοια σε μάρανε Ηλία Σκουντριάνε;

BAS_4

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…