ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΧΡΕΙΕΡΕΙΣ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 13 Ιαν 2022 - 21:30
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Μιλάνε τα σημερινά επισκοπάκια για Επιστήμη, χωρίς να ξέρουν τη τύφλα τους, ακόμα κι αυτοί που καμώνονται τους επιστήμονες. Ας πάρουν λοιπόν την ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ απάντηση από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλον, από συνέντευξη που έδωσε το 1999, προβλέποντας τι θα ζήσουμε μέχρι το 2030. Επιγραμματικά :

► ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

► ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

► Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.

► ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

► Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.

► ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ.

► Ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

► ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΤΑΝ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΣ.

► ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ.

► ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΦΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΗΘΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

► ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΟΒΟΙ ΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΒΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΤΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΥΒΡΙΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.

► ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΦΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

► ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΨΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΒΕΛ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

► Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΗΘΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

Τα ακούς σημερινέ προδότη της Πίστης, που βγάζεις τον Σταυρό σου;

Για ποιά ομολογία Πίστης μιλάς, όταν κατάντησες στατεσσεράς της κοσμικής εξουσίας;
(στατεσσεράς ; αυτός που πέφτει στα τέσσερα…)

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ : Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ !!!

BAS_4

ΥΓ-Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάμματα. Κρίνετε σεις ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ! >
https://www.brighteon.com/73b49376-417e-4c71-a4f7-ea3ae909218e

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr