ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Πού πάτε; στα καμένα; / Τούλης, όχι Κούλης

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 29 Σεπ 2022 - 21:00

Διπλό θέμα σήμερα.

1 – Πριν τη μάχη του Μαραθώνα, ο Μιλτιάδης μιλώντας στους Αθηναίους και τους λοιπούς Έλληνες έλεγε ότι αν χάσουν δεν έχουν που να πάνε, αφού εκεί ήταν παλαιόθεν η πατρίδα τους. Αυτό το ξέχασαν πολλοί από τους σημερινούς ρώσους, που αναχωρούν κατά κύματα από την Ρωσία για να μην πολεμήσουν (www.triklopodia.gr/ria-novosti-φεύγουν-μακριά-από-τους-δικούς-τους/ ). Πού πάτε βρε; εκεί που θα γίνουν στάχτη από τα πυρηνικά (γ,Ιωσήφ Βατοπαιδινός : «στάχτη θα γίνουν τα κράτη του βορρά») ή εκεί που θα γίνει νέα χαμένη Ατλαντίδα (γ.Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης : «η Αμερική θα μείνει μερική (θα βουλιάξει)»); Αποχαιρετίστε οριστικά τους δικούς σας, στον άλλο κόσμο θα τους ξανασυναντήσετε.

Η νέα τάξη επέβαλε διεστραμμένη παιδεία και οι παραδοσιακές αξίες έσβησαν στους περισσότερους ρώσους. Το «Πίστις, Πατρίς, Οικογένεια» (να μην ξεχνάμε την σωστή ιεράρχηση : www.triklopodia.gr/bas_4-πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-όχι-λάθ/ ), που ισχύει και για τους ορθόδοξους ρώσους φαίνεται ότι ακουμπά λίγους, αν και υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση από τα δυτικά μέσα. Δυστυχώς αυτό θα το δούμε και στην Ελλάδα. Ελάχιστοι θα πολεμήσουν, μόνον οι άξιοι και αυτοί θα κερδίσουν με την βοήθεια του Χριστού. Η νέα τάξη επέβαλε ανατροφή λούληδων και λουλούδων στα παιδιά. Ανατράφηκαν πολλές γενιές έτσι και θα οδηγηθούν πολλοί στην οδό της απωλείας.

2 – Κλασσικό παράδειγμα ανατροφής όπως παραπάνω είναι το διαφεντεύον (και όχι κυβερνόν) ψευτορωμέηκο. Καλέ τι βουτυρομπεμπέδικες φάτσες είναι αυτές; Δείτε τον υπουργό-απόγονο της δυναστείας των Καραμάν Αλήδων. Ο τρόμος αποτυπωμένος στη φάτσα του. Δείτε τον Πιερρακάκη τί φράπα πρόσωπο, ζέει βουτύρου. Τα παλιά τα χρόνια πήγαιναν και στο στρατό να γίνουν άντρες κι όχι χάντρες. Το κακό πλέον δεν είναι ότι απλά δείχνουν χάντρες, αλλά επιθυμούν να είναι σημαιοφόροι στα πράιντ! Με ξεπερνά πραγματικά το να περηφανεύεται γιατί ρουφάει το κανελόν ή γυαλίζει το φυνιστρίνι ή φυσάει το αχνιστό ή μαστιγώνει το δελφίνι (κωδικά για να μην μου παγώσει ala FB πάλι τον λογαριασμό ο φίλτατος Μιχάλης Τρικλοποδιάς όταν τον φέρνω σε δύσκολη θέση – Αδελφέ μου, συγχώρα με, ξέρω ότι όταν με τιμωρείς γελάς από μέσα σου!!! – εννοείται ότι αστειεύομαι, είναι παληκάρι ο Μιχάλης αλλά και υπεύθυνος).

Επιτομή όλων αυτών η πρωθυπουργάρα μας, που δεν γιορτάζει σήμερα (29 Σεπτ. του Αγίου Κυριακού) αφού το κανονικό του όνομα πρέπει να είναι Τούλης (από το ΣαββαΤούλης). Μαθαίνω πάντως ότι οι ορθόδοξοι εβραίοι του την φυλάνε γιατί τα Σάββατα ενώ τον περιμένουν στην συναγωγή με το κιπά, αυτός πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις selfie-άζεται στις πλαζ με μπικινοφορούσες.

Θα δώσω πάντως μια “υγιεινή” συμβουλή σε όλους τους βουτυρομπεμπέδες του Σβάμπ : “να φοράτε δεκαπλή πάνα ακράτειας, θα σας χρειαστεί”. Συμπαθάτε με, απλά συμβουλεύω και δεν επιβάλω όπως σεις τριπλά φίμωτρα.

Θα εκτιμήσω όποιον καλοθελητή μου εξηγήσει τι μας δείχνει στην φωτό η πρωθυπουργάρα!

BAS_4

ΥΓ – Ένα χιουμοριστικό παλιό διαφημιστικό >

https://www.brighteon.com/b789e634-0b4c-4c9d-ae2b-83cbca7f9c8a

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr