Κάποτε γελούσα που ανέφεραν ότι η CIA και άλλοι παγκοσμιοποιητικοί οργανισμοί, μελετούσαν τις προφητείες των Ορθοδόξων γερόντων, για να είναι προετοιμασμένοι. Για όποιον έχει πάρει μια μυρωδιά τί σημαίνει Ορθοδοξία και κύρια τί σημαίνει Αγία Τριάδα, είναι όχι απλά να γελάει αλλά να κυλιέται στα πατώματα. Είναι όμως και για να κλαίει από το κατάντημα αυτών των ανθρώπων, που πιστεύουν ότι θα λάβουν γνώση από τα μελλούμενα του Θεού, αγνοώντας το Μεγαλείο Του.
Είναι δράμα ο Δημιουργός του κόσμου να “ξεροσταλιάζει” σαν τον Πατέρα του ασώτου έξω από το σπίτι του, προσμένοντας την επιστροφή του υιού και αυτοί οι δυστυχείς να προσπαθούν να αμυνθούν στις Ενέργειες του Πατρός, που οικονομεί για την σωτηρία όλων μας, το «…ἵνα ὧσιν ἕν…», της αρχιερατικής προσευχής του Χριστού προς τον Πατέρα Θεό (Ιω.17.22). Καθε τι ανθίσταται στο σωτηριώδες έργο του Θεού, συνιστά ύβρη προς το Άγιον Πνεύμα, την μόνη ασυγχώρητη αμαρτία!
Αυτό λοιπόν που κορόιδευα στους μη ορθοδόξους, το βλέπω κατα κόρον πλέον σε ορθοδόξους, που με βαρύγδουπους τίτλους αρθρογραφούν περί προφητειών, αγνοώντας την ουσία τους, που είναι η μετάνοια του κόσμου.
Το τρισάθλιο χάλι τους ομοιάζει με καθηγητών Ιστορίας, που ιστορούν γεγονότα βάσει αφορμών αγνοώντας τα αίτια!
Το κακό δεν είναι ότι ξεφτιλίζονται στα μάτια των επαϊόντων (που έλεγε ο Σωκράτης), δεν είναι ότι υπογράφουν μόνοι τους την πνευματική καταδίκην τους αλλά ότι πλανούν κόσμο, τον παρασέρνουν στην αιώνια απώλεια, βάζοντας οι ίδιοι υποθήκες για τα κατώτερα καζάνια της κόλασης. Όλα αυτά για τον εγωισμό τους, ότι ξέρουν καλά, ενώ δεν ξέρουν τη τύφλα τους!
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ!
Το Άγιον Πνεύμα δίνει τις προφητείες σε ελάχιστους ανθρώπους (όχι σε κάθε τυχάρπαστο υποτιθέμενο γέροντα, που δεν είναι και γέροντας και αντιγράφει πραγματικούς προφήτες), που έχουν διακριθεί για τους πνευματικούς αγώνες τους και που κύρια παραινούν σε μετάνοια τον κόσμου, λόγω της αποστασίας από τον Κύριο. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ και όχι τα “γλυκάκια” τύπου Πόλης, που ο Κύριος θα προσφέρει στους ζώντες μετανοημένους. Αυτοί οι ταλαίπωροι, οι πλανημένοι από τον πονηρό, φαντασιώνονται καφεδάκια στη Πόλη, χωρίς να φροντίζουν αν θα ζουν τότε και κύρια όταν πεθάνουν (βέβαιο για όλους μας) αν θα είναι μετανοημένοι.
ΠΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ; ΠΟΣΟ ΦΑΙΔΡΟΙ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΕΝΩ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ…
Επειδή αναφέρθηκα σε ιστορία, αίτια και αφορμές, θα εξηγήσω τη γελοιότητά τους :
Στην Ιστορία πίσω από κάθε γεγονός κρύβεται το αίτιο. Ας πούμε για τον Τρωικό πόλεμο άλλο ήταν το αίτιο (δεν θα το αναλύσω εδώ) και άλλη η αφορμή του πολέμου. Αν είσαι συγγραφέας για βιπεράκια, μένεις μόνο στην αφορμή, που ήταν τα μάτια (και όχι μόνο) της Ωραίας Ελένης και η αρπαγή της από τον Πάρη. Αν θέλεις να αποδείξεις ότι είσαι ιστορικός ερευνάς για τα πραγματικά αίτια και δεν μένεις στη διδασκαλία του δημοτικού σχολείου περί Ωραίας Ελένης! Καπίτο; Σκεφθείτε τώρα να τα λένε και καθηγητάδες αυτά, ακόμα και πιπεράτοι.
Επειδή ποτέ δεν ομιλώ χωρίς επιχειρήματα, δείτε την απόλυτη ξεφτίλα τους.
Αν τους ρωτήσεις γιατί μας πήρε την Πόλη ο Χριστός, υπάρχουν δύο πιθανότητες :
α) να μην ξέρουν, άρα παρουσιάζουν έναν Θεό αλλόκοτο κι ανερμάτιστο, που κάνει τα καπρίτσια του και πότε μας παίρνει την Πόλη και άλλοτε μας την δίνει ΑΡΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ και
β) να πουν για την αποστασία μας αλλά χωρίς να το καταλαβαίνουν αφού σε νέα ερώτηση, πού βλέπουν την διόρθωση της αποστασίας δεν ξέρουν να απαντήσουν, αγνοώντας τί σημαίνει Μετάνοια.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ.
Στις μέρες μας έχουμε χορτάσει από πουθενατζήδες ανθρώπους του πνεύματος και καθηγητάδες. Το χάλι τους είναι τέτοιο, που έχουν πάθει πνευματική χοντροπετσίτιδα, ότι και να τους πεις αυτοί εκεί, το χαβά τους, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ, ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ.
Θα χόρταινες με τυράκι χωρίς κυρίως πιάτο, σαλάτα και επιδόρπιο;
Εκτός κι αν είσαι σαν τον όσιο Ιωσήφ Ησυχαστή ή κάποιον όμοιο.
ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ.
ΥΓ – Διευκρινίζω ότι όσα γράφω δεν είναι απόψεις μου αλλά διδαχές πνευματοφόρων πατέρων και γερόντων.
Ας δούμε έναν ιστορικό, που τιμά το λειτούργημά του, γιατί δεν τραγουδά στην όπερα του Σίδνευ αλλά χορεύει στο ταψί τους ομοίους του >
https://www.brighteon.com/b20aa788-4c87-454d-8c27-1b64db41bde6 (παράκληση να φαίνεται το βίντεο)






η πλανη απο τωρα σας το λεω ειναι οτι ολοι εδω ξερουν να σας πουν τι ειναι η μετανοια
η επομενη πλανη ειναι να στραφειτε σε κλιρικους που υπηρετησαν το σατανικο κρατος και εκλεισαν τις εκκλησιες και εβαλαν μασκες στο κοσμο να σας πουν τι ειναι μετανοια
η μεθεπομενη ειναι να σας πουν γνωστοι μοναχοι του διαδυκτιου τι ειναι η μετανοια ακομα και αν δεν εκλεισαν τις εκκλησιες και δεν εβαλαν μασκες στους πιστους
πλανη θανε να σας πω και γω τι ειναι η μετανοια, γιαυτο θα κατσω σε μια ακρη και θα διαβαζω τα ποστ και ή θα κλεω ή θα γελαω
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ13.16 Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·
17 Και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.
18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666.ΒΑΣ ΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΤΛ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΦ 13ΚΑΙ 14ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ14.9 Και ένας τρίτος άγγελος τους ακολούθησε, λέγοντας με δυνατή φωνή: Όποιος προσκυνάει το θηρίο και την εικόνα του, και παίρνει το χάραγμα επάνω στο μέτωπό του ή επάνω στο χέρι του,
10 θα πιει κι αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού, που είναι κερασμένο ανόθευτο μέσα στο ποτήρι της οργής του· και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους άγιους αγγέλους και μπροστά στο Αρνίο.
11 Και ο καπνός του βασανισμού τους ανεβαίνει σε αιώνες αιώνων· και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος παίρνει το χάραγμα του ονόματός του.
Υπαρχουν και εδω μεσα μερικοι τετοιοι προφητολαγνοι ψευτες εγωιστες λαοπλανοι απατεωνες που χρησιμοποιουν το θρησκευτικο συναισθημα για να πουλησουν αρθρα και εγωισμο γνωσης.
Βρε Φασόλι, μόνο από νφασολάδα ξέρεις. Από αυτά που γράφεις δείχνεις ότι είσαι ντιπ μάσχετος από μετάνοια, αφού κρίνεις και κατακρίνεις με βάση τον εαυτούλη σου,
ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;