ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 12 Ιαν 2022 - 21:30
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

► 1) ΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ
Ένας νεαρός κύριος συναντά έναν ηλικιωμένο.
– Με θυμάστε;
– Όχι.
– Υπήρξα μαθητής σας.
– Τι κάνεις; Με τι ασχολείσαι;
– Έγινα κι εγώ καθηγητής.
– Κρίνεις ότι είσαι καλός στη δουλειά σου;
– Η αλήθεια είναι πως ναι. Εσείς με εμπνεύσατε και ήθελα να σας μοιάσω.

Περίεργος ο ηλικιωμένος κύριος, ρωτά να μάθει τι του έμεινε στο μυαλό και τον ενέπνευσε σε τέτοιο βαθμό ώστε να θέλει να γίνει κι ο ίδιος καθηγητής κι ο νεαρός του διηγείται την ακόλουθη ιστορία.
– Κάποια μέρα ένας συμμαθητής μου – που ήταν και φίλος μου – ήλθε στην τάξη και μου έδειξε ένα πανέμορφο καινούργιο ρολόι που είχε στην τσέπη του. Δεν άντεξα στον πειρασμό και κάποια στιγμή του το έκλεψα. Σε λίγο, αντιλήφθηκε ότι το ρολόι έλειπε από την τσέπη του και αμέσως ενημέρωσε τον καθηγητή που μας δίδασκε εκείνη την στιγμή στην τάξη, που ήσασταν σείς. Εσείς, λοιπόν, απευθυνθήκατε στην τάξη και είπατε :
– Το ρολόι κάποιου συμμαθητή σας εκλάπη κατά την διάρκεια του τρέχοντος μαθήματος. Όποιος το έκλεψε, παρακαλώ να το επιστρέψει αμέσως.
– Ντράπηκα τόσο πολύ την ταπείνωση μπροστά στους συμμαθητές μου, που δεν τόλμησα να αποκαλυφθώ. Έπειτα εσείς κλείσατε την πόρτα, μας είπατε όλους να σταθούμε όρθιοι και ότι θα ψάχνατε τις τσέπες όλων μας μέχρι να το βρείτε. Αλλά θέσατε την προϋπόθεση ότι έπρεπε να έχουμε όλοι μας τα μάτια μας κλειστά για να μην δούμε τον ένοχο. Έτσι και συνέβη. Όταν φτάσατε σε μένα, το βρήκατε στην τσέπη μου και το πήρατε.
Όμως συνεχίσατε το ψάξιμο στις τσέπες όλων και όταν τελειώσατε, μας είπατε :
«Και τώρα, μπορείτε να ανοίξετε τα μάτια σας όλοι. Το ρολόι βρέθηκε!»

Δεν αναφέρατε ποτέ το όνομά μου στην τάξη και ούτε μου σχολιάσατε ποτέ το περιστατικό σε προσωπικό επίπεδο. Περίμενα να με επιπλήξετε και να μου κάνετε κατήχηση, αλλά τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Εκείνη την ημέρα σώσατε την αξιοπρέπειά μου για πάντα.

Εκείνη ήταν η πιο ντροπιαστική μέρα της ζωής μου όλης και μου δώσατε με τον τρόπο σας ένα ηχηρό μάθημα. Θυμηθήκατε τώρα το περιστατικό κ.Καθηγητά;
– Ναι, ακούγοντάς σε, τα θυμήθηκα όλα. Αλλά υπάρχει κάτι που δεν θυμάμαι και αυτό είσαι εσύ, γιατί κι εγώ είχα τα μάτια μου κλειστά όταν σας έψαχνα όλους!
(πηγή : http://amfoterodexios.blogspot.com/2019/11/blog-post_39.html )

Η διδασκαλία είναι λειτούργημα και εύχομαι σε όλους τους καθηγητές να ομοιάζουν στον προαναφερθέντα καθηγητή και να μην πέσουν σε ένα ατυχέστατο συμβάν που βίωσα με καθηγητή, πού κορυφαία δίδασκε στα 40-45, εντελώς δε αντίθετα κι επικίνδυνα ανούσια “πιπίλαγε” δεκαετίες μετά, όχι λόγω ανοίας αλλά εξ αιτίας εγωιστικών ανόμων καταστάσεων. Σύνηθες βέβαια τελευταία, ειδικά στα πολιτικά δρώμενα.

► 2) έχουμε προειδοποιηθεί για την απίστευτη ηθική σαπίλα, που προωθείται από τις κυβερνήσεις και τους “μαριονετούμενους” από αυτές αλλά κυρίως για το ξερρίζωμα της παγκόσμιας διαστροφής κι αυτών που την προωθούν >
https://www.brighteon.com/4d737426-f757-4a6f-823b-d9c25de2b5ad
Το μόνο που μας μένει είναι να αρχίσουμε να προσευχόμαστε θερμότερα από αυτόν γιατί είναι ανεπίτρεπτο ένα ζώο να δοξάζει τον Θεό καλύτερα από μας >
https://www.brighteon.com/35bdde3a-6252-4335-a907-a4745beb1ffd

BAS_4

Σήμερα σας παραθέτω μια συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους. Μην φοβηθείτε τη διάρκειά της, μόνο 7 λεπτά αλλά θα σας αποζημιώσει με ψυχική ανάταση >
https://www.brighteon.com/0b8f32d1-0ae8-49a3-91bc-50a7b50ce141

Περισσεύει και λίγο γέλιο (για κλάματα) >

https://uploads.disquscdn.com/images/642bba6eda7a12a129a4a371d31abad071945ef6b45069a74f60509a1918fce3.jpg
https://uploads.disquscdn.com/images/79559100365ef88bb77f994e42f3ec012c5bc4194ecf581dc5baa2adffe77900.jpg

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr