ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – Ο ΘΕΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 29 Ιούν 2021 - 21:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Είναι φορές, που βλέποντας κάτι δεν ξέρεις πως να δράσεις. Από τη μια συγκλονίζεσαι, θες να πανηγυρίσεις, να φωνάξεις με χαρά σε όλο τον κόσμο και παράλληλα να κλάψεις από συγκίνηση. Από την άλλη θες να βρίσεις τον εαυτό σου και τους γύρω, που έχουμε όλη τη δύναμη στα χέρια μας και αντί να την εκμεταλευτούμε ταλαιπωρούμαστε αφάνταστα και διαρκώς.

Όταν δε σαν κράτος με την ενδοξώτερη Ιστορία του κόσμου έχεις τους προγόνους σου, που σε λευτέρωσαν χάρις σ’αυτή τη γνώση και τη δύναμη και σου τα ‘παν χαρτί και καλαμάρι κι αντί απλά να αντιγράψεις την πολυδοκιμασμένη γνώση καταντάς να σε διαφεντεύουν σατανισμένα ανώμαλοι ανθέλληνες πολιτικάντηδες με μια βοϊδομαϊμού για Παρτάλι της Δικτατορίας (ΠτΔ), που νοιώθει οργασμό με την εξόντωση των Ελλήνων και τον κατακλυσμό της χώρας από μουσλίμια.

Τι γίνεται όμως όταν ένας συνειδητοποιημένος και διαβασμένος μουσουλμάνος έρθει σε επίγνωση της Αλήθειας και διασύρει αυτά τα ρεμάλια; Αλίευσα το παρακάτω video από το εξόχως καταγγελτικό άρθρο REQUIEM ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ No2 (https://oimos-athina.blogspot.com/2021/06/blog-post_45.html ) και μάλιστα έφαγα 4 ώρες για την απομαγνητοφώνηση, που παραθέτω στο τέλος (συγχωρέστε μου το μέγεθος του άρθρου, δεν το συνηθίζω, ώστε να διαβάζονται εύκολα). Αν δειτε το video δεν χρειάζεται να διαβάσετε την απομαγνητοφώνηση.

Απολαύστε το, συγκινηθείτε κάντε ό,τι θέλετε αλλά κυρίως ανακαλύψτε ότι η σωτηρία μας για τα πάντα είναι στη δική μας ψυχή.

Είναι δε ντροπή μας να μας τα έχουν πει τόσοι Έλληνες, πολεμισταράδες ή ιερωμένοι, και να φθάνουμε να μας τα διδάσκει ένας διαβασμένος μουσουλμάνος. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ! Αλλά κι αν δεν υπάρχει επίσκοπος να μας τα πει (όπως σημειώνεται στο άρθρο) πάντα θα βρεθεί κάποιος άλλος, έστω και μουσουλμάνος να μας τα διδάξει!

BAS_4

ΥΓ-Το συγκεκριμένο video, περιέχει τόσα πολλά χρήσιμα στοιχεία, ώστε θα επανέλθω σύντομα.
Προσοχή πάντως διότι περιέχει κάποια θεολογικά λάθη (που τα έχω επισημάνει), σύμφωνα με την Ορθόδοξη παράδοσή μας.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ :
(ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ)

Γεννήθηκα σε μια πόλη στα νότια του Ιράν, που ονομάζεται Αμπανταάν.

Προέρχομαι από οικογένεια μουσουλμάνων Shiet, ο παππούς μου ήταν μουσουλμάνος ηγέτης
και είχε 19 παιδιά από τα οποία απέκτησε 84 εγγόνια και έπρεπε να διαλέξει ένα για να συνεχίσει αυτό την πνευματική ζωή και τις διδασκαλίες για τις επόμενες γενεές.

Προφανώς είχαν συμβεί κάποια γεγονότα, κάποια ατυχήματα από τα οποία θα έπρεπε να είχα σκοτωθεί.

Κάθε φορά όμως που επρόκειτο να κινδυνεύσω έβλεπα τη σιλουέτα κάποιου ανθρώπου,
που ήταν πάντοτε παρών και μιλούσα γι αυτό πάντα ανοιχτά και σε άλλους.

Ο παπούς μου το πήρε αυτό σαν σημάδι ότι προφανώς ήταν οι πνευματικοί ηγέτες του Ισλάμ,
που παρακολουθούσαν αυτό το παιδί και το προστάτευαν.

Γι αυτό με φρόντιζε ιδιαίτερα και με είχε συνεχώς κοντά του και μου δίδαξε όλα όσα γνώριζα για το Ισλάμ.

Κατατάχθηκα στην Χεσμπολάχ κι έμεινα σ’αυτό το στρατό περίπου 3 χρόνια. Μελετούσα εντατικά το Κοράνι.

Ο παππούς μου βασικά φύτεψε αυτό το σπόρο στη καρδιά μου, ότι δηλαδή πρέπει να μοιραστώ το Ισλάμ με τους καημένους πλανεμένους Χριστιανούς, που έχουν χαθεί και προφανώς μου θύμιζε ότι πρέπει να είμαι ο πνευματικός ηγέτης της οικογένειας και έξω από το Ιράν.

(ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ)
Ταξίδεψα στη Μαλαισία, όπου με έπιασαν με 30 πλαστά διαβατήρια. Με έβαλαν στη φυλακή κι έτσι άρχισα να διδάσκω το Ισλάμ στη φυλακή, και έλεγα σε όλους τι πρέπει να κάνουν και ποιά είναι τα καθήκοντά τους προς τον Αλλάχ, έτσι καθημερινά ακολουθούσα αυτή τη ρουτίνα και φυσικά προσευχόμουν 5 φορές την ημέρα.

Οι Shiets προσεύχονται 3 φορές την ημέρα συμπεριλαμβανομένης και της 17ης ρότα, αλλά αυτό που έκανα το έκανα επειδή ήθελα να περνάω πιο πολύ ώρα με τον θεό.

Προσευχόμουν 5 διαφορετικές φορές την ημέρα και το απόγευμα έκανα επιπλέον προσευχές.

Είχα τη συνήθεια να διαβάζω από την αρχή ως το τέλος το Κοράνι, μια φορά κάθε 10 μέρες και το τελείωνα κι άρχιζα πάλι από την αρχή. Έτσι απέκτησα πνευματική δύναμη από το Ισλάμ και ό,τι είχε η πνευματική παράδοση του Ισλάμ και για τα πνεύματα.

Το να μιλάς σε πνεύματα δεν απαγορεύεται στο Κοράνι, υπάρχουν μάλιστα ιστορίες για ανθρώπους που μιλούν, όπως ο προφήτης Μωάμεθ. Κι έτσι μπορούσα να επικοινωνώ σε άλλα πνευματικά βασίλεια και να παίρνω δυνάμεις από αυτά. Κι έτσι μπορούσα να προσεύχομαι για άλλους, ιδιαίτερα κάποιους ανθρώπους που τους πλήγωσαν ή τους έκαναν κακό, αυτοί ερχόντουσαν σε μένα και μου ζητούσαν να κάνω μια προσευχή και αμέσως αυτο το άτομο που τους είχε βλάψει, αρρώσταινε ή είχε ατύχημα τέτοια πράγματα, ξέρετε, μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου και μπορούσα να σας πω τι έκανε ένα άτομο στο διπλανό δωμάτιο.

Και αυτό μου έδωσε περισσότερη δίψα για δύναμη, ήθελα να έχω περισσότερη δύναμη γι αυτό έκανα περισσότερο διαλογισμό πάνω στο Κοράνι.

(ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ)
Ένα βράδυ έκανα διαλογισμό πάνω σε κάποιους στίχους, υπάρχουν λόγια στο Κοράνι που επαναλαμβάνονται συνεχώς, αλλά δεν βγάζουν νόημα. Αυτά είναι τα μυστικά του Κορανίου. Και τότε, όπως έκανα διαλογισμό πάνω σε αυτά, ένα πνεύμα μπήκε στο δωμάτιο. Ήταν πολύ πιο δυνατό απ’ ότι μπορούσα να χειριστώ και δεν μπορούσα να το νικήσω. Έτσι καταβλήθηκα από φόβο και προσπάθησα να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που έμαθα από το Ισλάμ, όπως “στο όνομα του Αλλάχ σε διατάζω να φύγεις”, “σατανά σε αποτάσσομαι”, τέτοια πράγματα και τα χρησιμοποιούσα όλα αυτά και τίποτα δεν βοηθούσε και εκείνη τη στιγμή ήμουν τελείως απελπισμένος και ένοιωθα ότι με έπνιγε και με σκότωνε και ένοιωθα σαν να πέθαινα σε αυτό το κελί και φώναξα στον ουρανό και είπα : “Θεέ … βοήθησέ με!”.

Και αμέσως άκουσα μια φωνή καθαρή, όπως ακούτε τη δική μου φωνή να λέει :

“Ανάφερε το όνομα του Ιησού!”. Εκείνη τη στιγνή πραγματικά δεν έκανα δεύτερη σκέψη. Αισθάνθηκα, όταν το σκέφτομαι, ότι ήταν σαν να πνιγόμουν. Και ένας άνθρωπος που πνίγεται και του ρίχνεις το σχοινί, δεν θα ρωτήσει ποτέ τι είναι το χρώμα του σχοινιού, θα το αρπάξει αμέσως, έτσι έκανα κι εγώ και είπα :
“Ιησού, αν είσαι αληθινός φανερώσου”.

(ΑΡΧΗ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ)
Και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω όταν τα αναλογίζομαι γιατί εκφράστηκα έτσι. Γιατί δεν είπα απλά :

“Ιησού βοήθησέ με”. Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου βγήκε και προτού να τελειώσω τη φράση μου, όλα έγιναν όπως πριν.

Λοιπόν αυτό δεν ήταν η αρχή της μεταστροφής μου αλλά ήταν η αρχή της σύγχυσής μου.

Για ποιό λόγο ο Ιησούς να βοηθήσει ένα μουσουλμάνο; Εγώ έκανα ότι μπορούσα μέσα από τις δυνάμεις μου να είμαι ένας καλός μουσουλμάνος, είχα ήδη προσπαθήσει να αφοσιωθώ με τον τρόπο του Αλλάχ και να γίνω μάρτυρας. Ξέρετε να περπατώ σε ναρκοπέδια κι έτσι η κυβέρνηση του Ιράν εκτιμά πολύ τους ανθρώπους που είναι Φενταγίν ή κάποιος που θυσιάζεται. Ειδικά για το Κοράνιο, που έχει τη σφραγίδα της κυβέρνησης. Πήρα μέρος σε εκτελέσεις δια απαγχονισμού. Έκανα τα πάντα, που πίστευα ότι έπρεπε να κάνω εναντίον των απίστων και τα πάντα που πρέπει να κάνω για να μοιραστώ τον Αλλάχ με τους άλλους. Έτσι το ήξερα όταν κάτι δεν ήταν σωστό, και αυτό δεν ήταν επειδή αμφισβήτσα τον Αλλάχ ή το Ισλάμ ή κάτι άλλο, πίστευα ολότελα, και δεν ήξερα τι ήταν αυτό (που δεν είναι σωστό) και αυτό με μπέρδευε κι έτσι προσπαθούσα να το ξεχάσω, ξέρετα, αλλά αυτή η ερώτηση “γιατί ο Ιησούς να βοηθήσει ένα μουσουλμάνο; γιατί ο Ιησούς να βοηθήσει ένα μουσουλμάνο;” αυτή η ερώτηση ερχόταν συνεχώς στο νου μου. Εγώ πιστεύω στον Μωάμεθ, τον τελευταίο προφήτη, σκεφτόμουν, την τέλεια θρησκεία. Γιατί να έρθει ο Ιησούς να με βοηθήσει; Και έτσι για 2 εβδομάδες ήμουν τελείως μπερδεμένος. Και είπα : Εντάξει θα αρχίσω να προσεύχομαι και να νηστεύω και θα ρωτήσω τον ίδιο τον Θεό να μου δείξει τον δρόμο. Προφανώς εκείνη τη στιγμή νόμισα ότι υπάρχουν στίχοι και πράγματα, που διδάσκονται στο Κοράνι, που λένε ότι οι οδοί του Αλλάχ είναι διάφοροι και δεν έχει σημασία από ποιό μέρος του βουνού θα ανέβεις, οποιοδήποτε μέρος του βουνού και να ανέβεις πάντοτε θα φθάνεις στη κορυφή και σκέφθηκα μήπως είναι έτσι ο Θεός. Και μετά είπα : Όχι ίσως να είναι διαφορετικά για τον Θεό. Ίσως ο Θεός να έχει ένα συγκεκριμένο δρόμο για μένα και θέλει εγώ να ακολουθήσω αυτόν τον ιδιαίτερο δρόμο. Έτσι λοιπόν σκέφθηκα ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να μάθω, εκτός κι αν ρωτήσω αυτήν την ερώτηση.

Έτσι κι έκανα, προσευχήθηκα και νήστευσα από τα βάθη της καρδιάς μου και με όλη μου τη δύναμη ρώτησα τον Θεό : “Τι θέλεις να κάνω, ποιον δρόμο με θέλεις να ακολουθήσω;”.

Έτσι για δυο βδομάδες καθόμουν στο ίδιο μέρος και προσευχόμουν όσες ώρες ήμουν ξύπνιος και νήστεψα όσες ώρες ήμουν ξύπνιος και με έπνιανε ο ύπνος και πάλι ξυπνούσα και προσευχόμουν στον Θεό ξανά και ξανά : “Πως με θέλεις;”. Ύστερα από δυο βδομάδες χωρίς αποτέλεσμα, που δεν είχα απάντηση πραγματικά αγανάκτησα και σκέφθηκα, παράτησέ τα. Ξέρεις, τι είναι πια αυτό, δεν έχω καμμιά ελπίδα να βρω αυτό που θέλει Εκείνος. Δεν ξέρω καν αν ο Θεός υπάρχει. Χαράμισα όλη τη ζωή μου και φοβόμουν, όλη τη ζωή μου προσπαθούσα να κάνω τα πάντα για να ευχαριστήσω τον Αλλάχ και τώρα αυτός με μπερδεύει. Αν ο Αλλάχ είναι τόσο μεγάλος και βλέπει τις καρδιές μας, θα ήξερε ότι στην καρδιά μου τον αγαπώ και δεν έχει σημασία πως τον αποκαλώ. Ξέρει ότι στην καρδιά μου αυτόν αγαπώ και αν έχει σημασία γι αυτόν (πως τον αποκαλώ) εγώ τον ρώτησα. Για δυο εβδομάδες κάθησα και προσευχήθηκα και τίποτα δεν έγινε. Λοιπόν ξέρεις, θα κάνω αυτό που θέλω εγώ, θα ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο και θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί.

(Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)
Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή ο Θεός, η δύναμη του Θεού, γέμισε το δωμάτιο μου. Τώρα, στο Ισλάμ η μεγαλύτερη αμαρτία που μπορείς να κάνεις και δεν θα συγχωρεθείς για αυτό ποτέ, είναι να αμφιβάλεις για τον ίδιο τον θεό. Να αμφισβητείς τις διδαχές του και τον προφήτη και εγώ το είχα κάνει αυτό. Και στο Ισλάμ σε διδάσκουν ότι ο Αλλάχ ποτέ δεν επισκέπτεται. Το αισθάνομαι και το ξέρω για το Ισλάμ, έκανα τη μεγαλύτερη αμαρτία που δεν συγχωρείται ποτέ. Η παρουσία του Θεού είναι μέσα στο δωμάτιό μου και έρχομαι αντιμέτωπος κατευθείαν με την Αγιότητά του. Όλα αυτά έγιναν ταυτόχρονα και ήμουν αντιμέτωπος με την Αγιότητά του, που έβαλε το βάρος των αμαρτιών πάνω μου. Και το ξέρω, εγώ το ξέρω, ότι επειδή είναι δίκαιος, πρέπει να με σκοτώσει.

Πρέπει να με σβήσει από το πρόσωπο της γης, διότι είμαι γεμάτος αμαρτίες και έκλαψα διότι πραγματικά δεν ήθελα να πεθάνω και ήξερα ότι δεν είχα καμμιά ελπίδα. Αυτός ήταν τόσο Άγιος κι εγώ τόσο κακός και έτρεξα γρήγορα στη γωνία του δωματίου, κράτησε το κεφάλι μου στα χέρια μου και φώναξα : “Θεέ, συγχώρεσέ με …, Θεέ, συγχώρεσέ με …, Θεέ, συγχώρεσέ με …” και καθώς έκλαιγα κι έλεγα συγχώρεσέ με, αισθάνθηκα ένα άγγιγμα στον ώμο και μου είπε : “Σε συγχωρώ!”.

Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή που αυτά τα λόγια ειπώθηκαν, αισθάνθηκα σωματικά ότι με συγχώρεσε και δεν μπορούσα να το καταλάβω και είπα : Για ένα λεπτό, μου είπες, στο όνομα του Θεού που είναι ελεήμων και φιλεύσπλαχνος αλλά δεν ξέρουμε αν έχουμε συγχωρεθεί μέχρι την Ημέρα της Κρίσης, γι αυτό δεν υπάρχει ούτε ένας στίχος στο Κοράνι που να λέει ότι ο Μωάμεθ είναι στον Ουρανό. Θα πρέπει να περιμένει όπως όλος ο κόσμος για της ημέρα της deyamah, την ημέρα της αναστάσεως και όλοι θα κριθούμε εκείνη την ημέρα. Λοιπόν πως γίνεται, ποιός είναι αυτός ο Θεός που είπε “Σε συγχωρώ” κι αισθάνθηκα να είμαι μέχρι και σήμερα συγχωρεμένος; Και Τον ρώτησα : “Ποιός είσαι, που μπορείς να με συγχωρέσεις και αισθάνομαι συγχωρεμένος σήμερα;”. Και Αυτός μου είπε : “ΕΙΜΑΙ Η ΟΔΟΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ”.

Μόλις άκουσα αυτά τα λόγια κατάλαβα ότι η προσφορά Του ήταν πολύ σημαντική αλλά δεν είχα καμμιά ιδέα τι σήμαινε αυτό.

Ακόμα δεν είχα καμμιά ιδέα ποιός ήταν αυτός ο Θεός. Τον ρώτησα λοιπόν : “Πως σε λένε;”.

“Ιησούς Χριστός, ο Ζωντανός Θεός” απάντησε και μόλις είπε αυτά τα λόγια ήταν σαν κάθε κόκκαλο να βγήκε από το σώμα μου, έπεσα με το πρόσωπο στο έδαφος και άρχισα να κλαίω στην παρουσία του Θεού.

Έκλαψα κι ακόμα δεν το πιστεύω, πέρασαν 18 χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω την αγάπη Του και το έλεός Του. Το μόνο που δεν μπορώ να εχάσω είναι τι σήμαινε αυτή η ημέρα για μένα. Αισθάνθηκα ότι με συγχώρεσε, έπεσα κάτω μπρούμυτα με το πρόσωπο και έκλαψα, γιατί για πολλά χρόνια προσπαθούσα να ευχαριστήσω τον Θεό αλλά ό,τι και αν έκανα δεν ευχαριστούσα τον Θεό. Τίποτα που νόμιζα ότι ευχαριστεί τον Ύψιστο Θεό που ήξερα. Αισθάνθηκα τόσο εξαπατημένος διότι μου είπαν ότι αυτός είναι ο θεός και δεν ήταν ο Θεός. Μου είπαν έτσι είναι ο Αλλάχ, σκότωσε στο όνομα του Αλλάχ. Όμως αυτός ο Θεός με αγάπησε όπως είμαι, με συγχώρεσε όπως είμαι … και όλα αυτά τα είπε η καρδιά μου. Ναι αυτή είναι η Αλήθεια του Θεού. Ο Θεός είναι συγχώρεση, ο Θεός είναι Αγάπη και έκλαψα για δυο ώρες και στεκόμουν στα πόδια Του.

Και Εκείνος μου είπε : “Κοίταξέ με!”. Τη στιγμή που είδα πάνω είδα κάτι σαν οθόνη τηλεόρασης και είδα όπως τώρα, είδα όλους τους ανθρώπους από διαφορετικές γενεές και όλες τις εθνικότητες, τις καταγωγές τους, και σε κάθε άνθρωπο που έβλεπα μπορούσα να δω κάθε λάθος που είχε κάνει κι αυτό με κατέπληξε. Και φώναξα και είπα : “Θεέ, ζω μέσα σε όλον αυτόν τον κόσμο, όλοι αυτοί είναι αμαρτωλοί”. Και μου είπε : “Πόσο εύκολα σε συγχώρεσα;” και του είπα : “πολύ εύκολα” και λέει : “τόσο εύκολα σαν να πίνεις νερό;”. Μετά από μια στιγμή είπα : “όχι…, όχι…, όχι…, ακόμα πιο εύκολα από ότι να πίνεις νερό!”.
Εκείνος είπε : “όσο εύκολα συγχώρεσα εσένα, μπορώ να συγχωρήσω όλους αυτούς, λοιπόν ποιός θα πάει να τους το πει;” και εγώ είπα : “Στείλε εμένα, Κύριε”. Δόξα τω Θεώ!

(Η ΝΕΑ ΤΟΥ ΖΩΗ)
Έτσι έγινα Χριστιανός, οπότε προσευχήθηκα στον Θεό : “Στείλε μου μια Αγία Γραφή” και στην φυλακή κάποιος από μια άλλη πτέρυγα με πλησίασε, μου έδωσε ένα βιβλίο και μου είπε “αυτό ζήτησες”. Αυτός ήταν από την Ινδία και μίλαγα άπταιστα Hindu και όταν μου το έδωσε ήξερα ότι ήταν η Αγία Γραφή. Ξέχασα να σε ευχαριστήσω Θεέ μου και είπα: “Θεέ μου, προσευχήθηκα χθες το βράδυ και μου το έδωσες σήμερα το πρωί, τόσο θαυμαστό! Μου απάντησες Εσύ ο Ύψιστος Θεός για τον Οποίο μιλούσα! Μας προμηθεύεις τόσο γρήγορα!”. Αυτός είναι ο ζωντανός Λόγος του Θεού.

Σας λέω, μοιράζομαι μαζί σας την μαρτυρία μου, για να ακούσει ο κόσμος για τον Ύψιστο Θεό. Δεν περιμένω κανείς να γίνει Χριστιανός από την μαρτυρία μου. Η μαρτυρία μου είναι καλή μόνο για μένα. Θέλω ο κόσμος να το καταλάβει αυτό.

Αυτή είναι η ιστορία του Ύψιστου Θεού, που κάνει τα πάντα και που αναζητάει τις καρδιές που Τον αναζητούν. Που αγαπάει όλη την ανθρωπότητα με όλη Του την δύναμη και εξουσία. Αν κάποιος ακούει τη μαρτυρία μου σήμερα, θα ήθελα απλά να πει : “Εντάξει Θεέ του ουρανού, Δημιουργέ των πάντων, αν είναι αλήθεια το θέλω αυτό” και σας διαβεβαιώνω ότι μπορώ να σας εγγυηθώ ότι είναι Αυτός ο Βασιλιάς, που άγγιξε και άλλαξε τη ζωή μου και με συγχώρεσε ολοκληρωτικά για κάθε τι που έκανα και με διαβεβαίωσε ότι μπορεί να είμαι στον Ουρανό μαζί Του. Αυτός μπορεί όλους να τους διαβεβαιώσει την ίδια διαβεβαίωση και να τους αφήσει να γευθούν την ίδια συγχώρεση και την ίδια αγάπη. Κι αυτό είναι μέσα από τον Ιησού Χριστό.
Ας είναι δοξασμένος σήμερα και για πάντα, Αμήν!

(ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ)
Η συμβουλή μου για ένα μουσουλμάνο ή μία μουσουλμάνα είναι εγώ ξέρω, ρωτάνε αν ο Ιησούς Χριστός είναι Θεός. Μπορεί ένας άνθρωπος να γίνει Θεός; Και βέβαια ποτέ: Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει Θεός. Αλλά πιστεύω ακόμα και σαν μουσουλμάνος στον Ύψιστο Θεό. Ο Θεός ο Μεγάλος Θεός, που μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε και τα πάντα. Όμως μπορεί ο Θεός, Αυτός ο Μεγάλος Θεός να γίνει άνθρωπος; Μπορεί να παρουσιαστεί στο σώμα ενός ανθρώπου; ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ!!! Και έτσι σαν Χριστιανοί δεν λέμε ο Ιησούς Χριστός είναι Υιός ενός Θεού, επειδή ο Θεός είχε παιδί, όχι, όχι. Αλλά ο Θεός παρουσιάστηκε μέσα στο σώμα του Ιησού Χριστού σε όλη την ανθρωπότητα. (ΠΡΟΣΟΧΗ : σε αυτή την παράγραφο υπάρχουν πολλά θεολογικά λάθη, ασύμφωνα με την Ορθοδοξία)

Προκαλώ οποιονδήποτε αν ρωτήσουν τον Χριστό με δίκαιη καρδιά και ο Θεός ξέρει ότι δεν μπορούμε να δοκιμάζουμε τον Θεό, δεν μπορούμε να αμφισβητούμε τον Θεό αλλά μπορούμε να τον ρωτήσουμε. Μπορούμε να ρωτήσουμε τον Θεό ως ταπεινά πλάσματα : “Θεέ μου, έχω ένα μέλος της οικογένειάς μου που είναι άρρωστο. Έχω ένα μέλος της οικογένειάς μου που χρειάζεται αληθινά θεραπεία. Έχω μια ερώτηση, είμαι απογοητυμένος, είμαι απελπισμένος και γεμάτος κατάθλιψη και οι γιατρόι δεν μπορούν να με βοηθήσουν. Δεν έχω καμμιά ελπίδα, αισθάνομαι ότι μου λείπει η ειρήνη”.

Αν ρωτήσετε : “Υπάρχει ελπίδα στον Ιησού Χριστό; Υπάρχει θεραπεία στο όνομα του Ιησού Χριστού; Υπάρχει θεραπεία για το μέλος της οικογένειάς μου; Εννοώ κάποια σωτηρία από αυτή την κατάθλιψη. ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ. Δοκιμάστε και θα δείτε. Και Αυτός είναι ο Θεός”.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…