ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Το Άγιον Πνεύμα μεταβάλει τα Τίμια Δώρα

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 6 Δεκ 2021 - 21:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

► Αρχίζω λίγο διαφορετικά : «Μη φοβάστε τίποτα και να είστε σίγουροι ότι η νίκη είναι μαζί μας» με το κλόπυ right από τον π.Αρσένιο Βλιαγκόφτη, που τον χαίρομαι ιδιαίτερα με τον μεστό ορθόδοξο λόγο του, που όμως τον γεφυρώνει με την ανελέητη καθημερινότητα, δίνοντας κουράγιο, θάρρος κι Ελπίδα. Πόσο χαίρομαι όταν ακούω τέτοιους ιερείς, που σέβονται το λειτούργημά τους!
Κι ασφαλώς οι ιερείς, σαν Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να ομιλούν για πολιτικά θέματα.

► Ο Χριστός λέει στο Ευαγγέλιο, ότι μας έκανε τόσα θαύματα ενώ κανείς άλλος δεν μας έκανε. Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης πάλι αναφέρει ότι ο Χριστός έκανε πάμπολλα θαύματα, που αν όλα καταγράφονταν θα γέμιζαν οι βιβλιοθήκες του κόσμου.
Τα γράφω αυτά επειδή διάφοροι “αλλούτεροι”[*] ειρωνεύονται ότι κάποιοι Ευαγγελιστές δεν αναφέρουν γεγονότα, που έχουν γραφτεί από άλλους. Κι απαντώ στους “αλλούτερους”, που έχουν αντίλογο αλλά όχι λόγο :

“Κρίνεις χωρίς να ξέρεις αφού δεν διάβασες κάποιες δεκάδες σελίδες κάθε Ευαγγελίου και απαιτείς να είχαν γραφτεί βιβλιοθήκες; Μα αν δεν είχες διάθεση να διαβάσεις τα περιληπτικά, θα ήσουν διαθέσιμος για βιβλιοθήκες; Γι αυτό τα έγραψαν σύντομα, ώστε να μπορέσουν να τα μελετήσουν κάποιοι. Δυστυχώς όμως για το μόνο που είχες την ικανότητα ήταν να διαβάσεις από το τις πορνοφυλλάδες του Κωστόπουλου “Τα 10 που πρέπει να κάνεις για να ΔΕΙΞΕΙΣ άντρας” ή από το Cosmopolitan Φεβρουαρίου 2190 “Πως να δέσετε τον χ-άντρα σας και να τον κάνετε υπάκουο σκυλάκι”. Αυτά σε “έκαιγαν”.
Όπως έγραφα προχθές (BAS_4 : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Άγγελοι προσέρχονται σε αγρυπνία), κάποιες φορές ο Θεός παραχωρεί να δουν πολλοί τα θαυμαστά του, όπως στο παρακάτω video, όπου η φωτοειδής παρουσία της Χάριτος του Αγίου Πνεύματος μεταβάλει τα Τίμια Δώρα σε Σώμα κι Αίμα του Σωτήρος Χριστού, κατά την διάρκεια Θείας Λειτουργίας >
https://www.brighteon.com/92cb093a-00e2-49f4-907a-5bddcc360193
Προλαμβάνοντας κάποιους, που θα σπεύσουν να πουν ότι το video είναι “κατασκευασμένο”, απλά θα πω ότι δεν στάθηκα μόνον στο γεγονός ότι προέρχεται από Ιερά Μητρόπολη αλλά ζήτησα και την άποψη χαρισματούχου ιερομόναχου, που μου επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των εμφαινομένων.

► ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ :
Γνωρίζουμε ότι «ἐξαπέστειλεν ὁ Θεὸς τὸν υἱὸν αὐτοῦ, γενόμενον ἐκ γυναικός, γενόμενον ὑπὸ νόμον, ἵνα τοὺς ὑπὸ νόμον ἐξαγοράσῃ, ἵνα τὴν υἱοθεσίαν ἀπολάβωμεν» (Γαλ.δ’4-5) θυσιαζόμενος για μας επί του Σταυρού. Γνωρίζουμε επίσης ότι κάθε Θεία Λειτουργία είναι επανάληψη του Θείου Δράματος και της Σταυρικής Του Θυσίας. ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ; Αν τελούνται καθημερινά ας πούμε 3εκατ. Θείες Λειτουργίες, ο Χριστός πάσχει 3εκατ. φορές!!!
ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ…

Μην ξεχνάτε, όπως ζήτησε ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μόρφου κ.Νεόφυτος, εντείνετε τις προσευχές εν όψει Χριστουγέννων (ίσως και προ Χριστουγέννων … Χριστός μεθ’ημών στήτω).
ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC.

Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!

BAS_4

ΥΓ. [*] κάποιοι διαδικτυακά παλιοί γνωστοί, με ρώτησαν μέσω mail, την έννοια της λέξης “αλλούτεροι”, που χρησιμοποίησα στο άρθρο BAS_4 : ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΥΤΕΡΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ
. Είναι δανεισμένη από την πνευματική μου αδελφή Βάσω (μία από όλες), που έχει κάνει “διδακτορικό” για το θέμα! Επειδή χωρά πολύ ανάλυση θα εξηγήσω την λέξη πολύ sic και συνοπτικά (αλλά και περιεκτικά) : αυτοί που είναι “αλλού γι αλλού”, κάτι σαν τους ιεράρχες, που έχουν αποστολή να κατηχούν στον ορθόδοξο λόγο κι αυτοί “μας στέλνουν” ΑΛΛΟΥ. Πως έλεγε σε μια ελληνική ταινία “εγώ είμαι αμπ’ ΑΛΛΟΥ”;

Ας ψυχαγωγηθούμε με κάτι ίσως άγνωστο για πολλούς, από μεγάλο παρεξηγημένο κωμικό αλλά κυρίως Άνθρωπο >
https://www.brighteon.com/97e28032-873a-464f-89b5-b620696b78e6

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr