ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Το Άγιον Πνεύμα σφράγισε το στόμα του Τζερόνυμο ;

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 20 Απρ 2021 - 22:10

Παρακολουθώ τόσο καιρό όλους τους ιεράρχες (;;;) να “κράζουν” (“εκ στόματος κόρακος κρα εξελεύσεται”) το σατανικό ανάγνωσμα της νέας τάξης και κάθε φορά εκπλήσσομαι από το πόσο όλο και πιο βαθειά βουλιάζουν στον βούρκο. Τους έχω δει να προωθούν την ποδολαγνεία (BAS_4 : Ποδολάγνοι οι ιεράρχες;;;), να αμφισβητούν τη Θεοπνευστία της Αγίας Γραφής

(https://youtu.be/NZS2J5gJ-Dk ), να γλεντούν με μασόνους (=σατανιστές) (http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/05/blog-post_30.html ), να σχεδιάζουν το μέλλον του κόσμου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (;;;) με τους σατανισμένους εκπροσώπους του διαβόλου, να παραινούν σε τεκνοποιϊα εκτός γάμου (Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος) και πόσα άλλα.

Με εντυπωσίασε όμως ιδιαίτερα ότι όσοι από δαύτους (σχεδόν όλοι δηλαδή) μιλούν υπέρ του νεοταξίτικου εμβολιασμού και τολμούν να μας κάνουν κήρυγμα, ποτέ δεν μιλούν με αποσπάσματα από την Αγία Γραφή σε αντίθεση με όσους ιερωμένους μιλούν ή μίλησαν κατά των σατανικών μέτρων (πχ. Μητροπολίτης Μόρφου κκ.Νεόφυτος, μακαριστός π.Σαράντης Σαράντος, π.Βασίλειος Βολουδάκης, π.Θεόδωρος Ζήσης, μακαριστός π.Νικόλαος Μανώλης, γ.Σάββας Αγιορείτης κα. – συγγνώμη αν παραλείπω κάποιους λόγω ταχύτητας), που πάντα στηρίζουν τα λεγόμενά τους σε αγιογραφικά αποσπάσματα ή ρήσεις Αγίων Πατέρων.

Οι “σατανισμένοι” νεοταξίτες πάπαρδοι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ παρά μόνο “κράζουν” τις οικουμενίστικες παπα-ρολογίες!!!

Σημειώνω εδώ ότι παρόμοια και οι “σατανισμένοι” δήθεν επιστήμονες ή καθηΚητάδες σκυλάκια του γκούβερνου, όμοια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ενώ οι ανθιστάμενοι επιστήμονες παραθέτουν σωρεία επιστημονικών επιχειρημάτων.
Να μην ξεχνάμε όταν ο αρχιπαπά(ρα)ς Τζερόνυμο Λιάπης οικειοποιήθηκε τις προσφορές των ορθοδόξων πιστών, πήγε να τις προσφέρει σαν αρνητής του Χριστού (αφού έβγαλε το Σταυρό του) στους μουσουλμάνους. Γιατί ρε Τζερόνυμο ; να μην μάθουν Ποιού οι πιστοί τους τα πρόσφεραν; εσύ τα πλήρωσες;

Όταν όμως είδα και τη σατανική του προτροπή (Τι ακούμε;;; Ιερώνυμος: «Εμβολιαστείτε! Είναι μία πράξη αγάπης προς τον Θεό. Οι κληρικοί να δώσουν το παράδειγμα») να πάμε “τρέχοντας” να εμβολιαστούμε γιατί «το εμβόλιο μας προσφέρει τη δυνατότητα επαναφοράς της κανονικότητας της ζωής μας» έγινα έξαλλος. Για ποιά κανονικότητα μιλάς ρε σατανισμένε Τζερόνυμο; Αυτήν την αμαρτωλή “κανονικότητα ζωής”, που επικαλέστηκε όλο το διαολεμένο σας κογκλάβιο αποδίδοντας το κλείσιμο των ναών στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό; Για αυτήν την κανονικότητα, που έχουν από χρόνια χαρακτηρίσει οι Πατέρες της Εκκλησίας σαν ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΙΟΤΗ; Μας προτρέπεις δηλαδή να εμβολιαστούμε για να συνεχίσουμε τα Σόδομα και τα Γόμορα; Σεις δεν ψελλίζατε στην αρχή για μετάνοια; Τώρα άλλαξε το σατανικό σας κήρυγμα; (σχετ. BAS_4 : ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ BAS_4 : Κανονικότητα; δεν την θέλουμε!!! Alors, c’est la guerre!)

Αντί να επικαλείσαι, όπως γράφεις ότι «η διδασκαλία του Ευαγγελίου παραποιείται και χαλκεύεται από όσους, αφελώς ή ιδιοτελώς, επιχειρούν, με τερατολογίες, μυθεύματα και θεωρίες συνωμοσίας, να παραπλανήσουν και να εκφοβίσουν συνανθρώπους μας» κοιτάξου στον καθρέφτη καιφρόντισε να μιλάς με λόγια του Ευαγγελίου αντί να κράζεις τα διαβολικά ξεράσματα.
Ή ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΟΛΥΝΕΙΣ;
Έχετε ήδη αυτοαποδειχθεί άνομοι και παράνομοι (BAS_4 : Αυτοαποδεικνύεται άνομη & παράνομη η ιεραρχία). Τώρα αναδεικνύεστε και σατανιστές.

Οι πατέρες της Εκκλησίας, όταν δέχοντο επισκέψεις από Αγίους ή Αγγέλους, για να είναι σίγουροι ότι δεν είναι μεταμορφώσεις του σατανά, τους έβαζαν να λένε κάποια προσευχή με το όνομα του Χριστού. Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΜΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ή ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ κι έτσι αποκαλύπτεται, όπως εσύ ρε Τζερόνυμο, που επικαλείσαι δήθεν το Ευαγγέλιο αλλά δεν επαναφέρεις στη τάξη τον Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, που υβρίζει το Άγιον Πνεύμα.

Ο σκοτισμός σας είναι τέτοιος, που δεν έχετε καταλάβει ότι πλέον αποκαλύφθηκε ο σατανισμός σας και ζέχετε από βρώμα. Σεις είστε το πραγματικό μίασμα, όπως προφήτευσε ο Πατροκοσμάς. Όταν προ καιρού ρώτησα τον γέροντά μου αν πρέπει να φορώ μάσκα, μου είπε : «Ο Χριστός “σε έχει καταδικάσει αιώνια με το αυτεξούσιο”. Γιατί χωρίς αυτό δεν σώζεσαι, όπως δίδαξαν οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας. Κάνε ό,τι σου λέει η ψυχή σου» (και ήξερα πόσο βράζει κατά των μέτρων). Δεν μου είπε τι να κάνω, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, αλλά ο Τζερόνυμος Λιάπης επιτάσσει τόσο στους λαϊκους όσο και στους κληρικούς. Τόσο σατανισμένος!
Τζερόνυμο, δεν σου λέω που να πας, μείνε εκεί που είσαι, στο διάολο!!!

Τονίζω ότι οι παρα-ρολόγοι οικουμενιστές ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Προωθούν την συγκαλυμμένη σατανολατρεία του ενός θεού (εννοώντας τον διάβολο), που μπορεί να τον αναφέρουν και σαν Κύριο (εννοώντας πάλι τον σατανά) αλλά ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ή ΠΑΝΑΓΙΑ. ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΚΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.
Ούτε στο κέρατο του βοδιού δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε.

BAS_4

ΥΓ-Είναι πλέον πασιφανές ότι ο σκοτισμός της ψυχής, σκοτινιάζει το πνεύμα και ασθενεί το σώμα.
Παραινώ δε κάποιους καλοπροαίρετους αρθρογράφους να τερματίσουν τα “σεβασμιώτατοι”. Σεβασμιώτατος, που δεν σέβεται την κεφαλή της Εκκλησίας Ιησού Χριστό, σαν τον Ένα και μοναδικό Θεό απλά δεν υπάρχει.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr