Κροκοδείλια δάκρυα χύνονται αυτές τις μέρες για την Μονή του Σινά.
– Μας παίρνουν τη Μονή. Χάνεται η Μονή, Ο Μητσοτάκης την ξεπούλησε, ο Φούφουτος μας πρόδωσε και πάει λέγοντας.
Βγήκαν και οι πάσης μορφής αριστερίζοντες, αριστεροϊνστρούχτορες, αριστεροβλαμμένοι αλλά και οι δεξιομασόνοι, δεξιοξεπουλημένα τομάρια, να κλαίγονται για την Νομή Σινά, που όχι μόνο δεν νοιάζονται για Χριστό αλλά είναι και χριστομάχοι, άρα αντίχριστοι.
Παρακάμπτω όλους αυτούς, τους αναθεματίζω, δηλαδή τους παραπέμπω στον Χριστό για να τους αναλάβει.
Απευθύνομαι λοιπόν σε όσους θέλουν να λέγονται Ορθόδοξοι :
▸ Τα πάντα στον κόσμον γίνονται κατά Θείαν Οικονομίαν. Ο Χριστός είτε τα ευδοκεί είτε τα παραχωρεί για τους δικούς Του σωτηριολογικούς λόγους.
▸ Ο Χριστός εδώ και αιώνες, ανέθεσε στους Έλληνες πολλούς αμπελώνες Του, με σκοπό να παράγουν έργο σύμφωνο με την Θεία Θέληση.
▸ Για να επιτρέπει να μας “πάρουν” την Μονή Σινά, σημαίνει ότι είμαστε ανάξιοι. Δεν μας φταίει ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Άδωνης, ούτε ο Σίσι, ούτε ο Γιαννακόπουλος (λέω τώρα). Το μόνο που φταίει είναι το ξερό μας κεφάλι. Όλοι οι άλλοι είναι όργανά του επί γης, ώστε να μας αναγκάσει σε μετάνοια. Όχι ότι αυτοί είναι καθαροί αλλά δεν είναι δουλειά μας να ασχολούμαστε με αυτούς, η μόνη μας ασχολία είναι πως θα διορθωθούμε.
▸ Όταν ρωτήθηκε ο Χριστός από τους μαθητές Του, είπε : «ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;» (Ματθ.16.3)
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΙΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Όποιος δεν το κατάλαβε, ας θυμηθεί τί έγινε με την Πόλη ή τις λοιπές αλύτρωτες πατρίδες.
Περιμένουμε να πάρουμε την Πόλη και χάνουμε και την Μονή Σινά.
Όλοι στα γόνατα να ζητήσουμε συγχώρεση μετανοώντας. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
Μία σημαντική παρατήρηση : αυτό το “μας”, η Πόλη “μας”, η Μονή Σινά “μας”, η Βόρειος ήπειρός “μας” κλπ επιβάλεται να αποφεύγεται. Δεν υπάρχει τίποτα δικό μας, όλα μας τα παρέχει ο Χριστός προς Δόξαν Του. Όταν βλέπει ότι είναι προς δόξαν του διαβόλου (αν δεν είναι του Θεού είναι του διαβόλου, ο Χριστός το είπε) το αφαιρεί και δεν διστάζει να το δώσει αλλού, ακόμα και στα μουσλίμια. Δικά Του είναι , ότι θέλει τα κάνει. Άλλωστε όταν πήρε την ευλογία Του από τους εβραίους και την έδωσε στους Έλληνες είπε : «ἀρθήσεται ἀφ᾿ ὑμῶν ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ καὶ δοθήσεται ἔθνει ποιοῦντι τοὺς καρποὺς αὐτῆς» (Ματθ.21,43). Ας βάλουμε μυαλό, να μην εκπειράζουμε τον Κύριον και να φροντίσουμε να ποιούμε τους καρπούς της Βασιλείας Του.
Ο στόχος είναι να βλέπουμε να τα έχουν τα μουσλίμια και να διαπιστώνουμε : “ωχ, αυτοί είναι καλύτεροι από μας;”
Θα βγούν βέβαια οι διάφοροι αδιάβαστοι να διαφωνήσουν. Ας πάνε να διαβάσουν τί λέει η Ορθοδοξία και το Ευαγγέλιο του Χριστού και μετά να σχολιάσουν.
ΥΓ – Μία αφιέρωση στους αδιάβαστους, που θα ασκήσουν κριτική, όχι τα λεγόμενά μου αλλά στην Ορθόδοξη άποψη >





Κύριε Βας -4 χαθήκατε,εύχομαι να είστε καλά!Πόσο μα πόσο αλήθεια εμπεριέχει το άρθρο σας!αλλά πόσο μα πόσο δυσνόητη είναι από τους περισσότερους και “αποκρουστική”…η αλήθεια σας για την Μονή ισχύει και για όλες τις εκκλησίες (που θα κλείσουν στο μέλλον)και για όλες τις ελεύθεριες που θα χαθούν…και έτσι ακριβώς όπως τα λέτε,φανηκαμε λίγοι σε όλα, γι’αυτό και θα μας παρθούν όλα! θρησκεία,πατρίδα, οικογένεια και εννοείται υλικά αγαθά.. μεγάλη υπόθεση η κτητικότητα σε συνδυασμό με την υπερηφάνεια,την αχαριστία,την αφροσυνη και την αλαζονία..και ειδικά ο Έλληνας χριστιανός , πλέον για μένα ,αντιμετώπισε την πίστη του ως άλλος περιούσιος λαός…
@ Παρασκευή : εκλεκτή συναγωνίστρια, τα ίδια νοιώθω για σας όταν διαβάζω τα άρθρα σας. Προφανώς έχουμε το ίδιο σκεπτικό και αντίληψη. Νομίζω ότι όταν αύριο αποκαλυφθούν όλα τα πονηρά σχέδια του πονηρού, θα καταλάβουμε ότι ένα μικρό μέρος τους είχαμε πάρει χαμπάρι εμείς οι “ψεκες” και “συνωμοσιολόγοι”. Εύχομαι να σας δίνει φωτισμό ο Χριστός για να διαφωτίζετε όσους το θέλουν. Οι άλλοι κλάφτους Χαράλαμπε
Σωστά! Μόνη λύση η επιστροφή στο Θέλημα Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού με την Μετάνοια!
Βας -4 σας έχω ξεχωρίσει και είμαι ιδιαιτέρως περήφανη για την επιλογή μου😊
@ Δημήτριος : αδελφέ, χαιρομαι πολύ που συμβαδίζουμε στις ορθόδοξες απόψεις.
@ Παρασκευή : νομίζω ότι μοιάζουμε στο ότι μας αρέσει να τα χώνουμε στους αντίχριστους και ανθέλληνες.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο BAS_4 .ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.
ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΑΝΙΣΜΟ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΕΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ .Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ.Η ΣΟΥΠΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ.
ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΙΚΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ
Φρικτή λογοκρισία στη τρικλοποδιά ? Μας προσβάλεις αγαπητή Δήμητρα .Τι μας έστειλες και δεν το δημοσιεύσαμε ;
@ ΔΗΜΗΤΡΑ : Κυρία μου θα σας μαλώσω αδελφικά. Αν δείτε πόσα άρθρα μου είναι πολύ αιχμηρά για το σύστημα και δημοσιεύτηκαν. Από την άλλη ο διαχειριστής έχει κόψει αρκετά δικά μου, θεωρώντας ‘οτι υπερέβησαν κάποια όρια. Καλώς έκανε, ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ. Δοκιμάστε πάλι όπως ο διαχειριστής σαν λέει. Μην ξεχνάτε η Σκεπτόμενη Ελληνίδα πόσο αιχμηρή είναι και αυτή στα άρθρα της και πρόσφατα η Παρασκευή Σιδέρη.
@ Δημήτριος : αδελφέ μου, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Το έγραψα για να τον σεσμεύσω μην αλλάξειθέση. Για το άλλο θέμα εννοώ.