ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 :Όταν η άμαξα ξαναγίνει κολοκύθα

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 5 Ιαν 2022 - 21:30
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Η ώρα πλησιάζει 00.00 μεσάνυχτα, κι έχετε μεσάνυχτα για το τι πρόκειται να συμβεί. Γιατί το virtual reality που στήσατε άξαφνα θα γίνει real virusity και η άμαξα, που καβαλήσατε θα γίνει πάλι κολοκύθα σαν τις κράνες σας.

Όπως την έπαθε η Σταχτοπούτα τα μεσάνυχτα αλλά είχε την τύχη να την σώσει το γοβάκι της. Σεις όμως ΣπαχτοΜΠούτες, πως θα τη γλυτώσετε; Δεν έχετε καμμιά τύχη!!!

Δεν θα μιλήσω προφητικά ή ορθόδοξα. Το τέλος του αφηγήματος φτάνει. Τα μηνύματα έρχονται από παντού. Τα κορυφαία ιατρικά (επιστημονικά) περιοδικά άρχισαν να λαλούν. Το Lancet και το British Medical Journal (BMJ) (www.pronews.gr/ygeia/1046951_bmj-ta-stoiheia-den-dikaiologoyn-ton-ypohreotiko-emvoliasmo-oloi-prepei-na-ehoyn ) τονίζουν ξεκάθαρα σε μελέτη του ότι τα «στοιχεία δεν δικαιολογούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό» και πλέον η κυβερνήσεις έχουν νομικές ευθύνες για τις αποφάσεις τους, καθώς υποχρέωσαν (έστω με έμμεσο τρόπο) εκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν και όμως αυτοί νόσησαν από Covid-19 και μερικοί μάλιστα κινδύνευσαν (ή και πέθαναν).

Αν λοιπόν αποδειχθούν όλα αυτά τι θα γίνει;
Θα οδηγηθούν αργά ή γρήγορα σε νέα δίκη της Νυρεμβέργης, της οποίας οι κώδικες προβλέπουν ΘΑΝΑΤΟ στους ενόχους.

Άρα η “άμαξα” των κυβερνώντων θα γίνει ηλεκτρική καρέκλα. Ελπίζω να μην μου πουν ότι άργησα να τους τα πω (BAS_4 : AVE CEASAR! Οι μελλοζώντανοι σε απο-χαιρετούν!) γιατί τα έχω πει και αρκετά πριν (BAS_4 : Έλα, ρε Μωυσή του Ραβή, σε καταλάβαμε..)

Αλλά υπάρχουν συνένοχοι, όπως οι δημοσιοκάφροι, που έθαβαν συστηματικά την αλήθεια. Τους προειδοποίησα (BAS_4 : ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ «ΠΑΙΖΕΤΕ»;) αλλά όταν έχουν καβαλήσει το καλάμι, που να καταλάβουν;
Το ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ δεν το έμαθαν, γιατί είχαν απορρίψει την Ελληνική παιδεία και το έπαιζαν φραγκολεβαντίνικη διαστροφή.

Σεις γιατρουδάκια, που ακόμα το παίζετε ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ, καταλάβατε που ζείτε; Βγαίνατε να βρίζετε καταξιωμένους διεθνώς επιστήμονες, όταν σεις δεν ξέρετε ούτε 2 γαϊδάρων άχυρα να μοιράσετε και μερακλωνόσασταν στην Πάνια, παριστάνοντας τους καψούρηδες! Με τέτοια μούρη σαν Simpson, τι πας να το παίξεις γκόμενος βρε ταλαίπωρε; Έχετε επίγνωση του τι έρχεται; Τι θα απολογηθείτε; Ότι δεν ξέρατε την τύφλα σας και καταπατήσατε τον όρκο του Ιπποκράτη με αποτέλεσμα δολοφονίες αθώων (άρα τιμωρία ΘΑΝΑΤΟΣ) ή θα παραστήσετε τις Εύες, ότι Ο ΟΦΙΣ ΣΑΣ ΗΠΑΤΗΣΕ; (πάλι τιμωρία ΘΑΝΑΤΟΣ).
Όλα αυτά εννοούνται ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ, όσα σας καταμαρτυρούν!

Αμ σεις οι αχρειερείς (σωστά το έγραψα), που υποτίθεται ότι έχετε ανοιχτή επικοινωνία με την Αλήθεια του Κόσμου (μην ξεχνιόμαστε «Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν· ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε· κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν») απλά δείξατε ότι ήσασταν αλλούτεροι (BAS_4 : ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΥΤΕΡΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ).

Τικ τακ, τικ τακ, σε λίγο χτυπά 00.00 μεσάνυχτα το ρολόι και η άμαξα της εξουσίας θα γίνει θάλαμος καταδίκων, οι θέσεις της ηλεκτρικές καρέκλες, οι δημοσιοκάφροι φίδια, οι επίορκοι ιατροί ποντίκια, οι πολιτικοί τυφλοπόντικες. Όμως δεν σταματάμε εκεί, θα υπάρξουν κι άλλες μεταλλάξεις.

Όλοι όσοι πίστευαν τους πραγματικούς συνομωσιολόγους και κατηγορούσαν όσους προσπαθούσαν να αποκαλύψουν την αλήθεια, αποκαλώντας αυτούς “συνομωσιολόγους” θα πληρώσουν τίμημα λόγω των πνευματικών νόμων, που δεν τους ορίζω εγώ.

Όλοι οι επιστήμονες, που έδειξαν να αγνοούν τι σημαίνει επιστημοσύνη θα πληρώσουν κι αυτοί λόγω των πνευματικών νόμων. Που δείξατε την επιστημοσύνη σας; Οι υγιειονομικοί, που είναι σε αναστολή (και τιμώ τον αγώνα τους) δεν είναι κατά βάσην ιατροί.

Που είναι τα “ψηλά κεφάλια” της Ιατρικής (ασφαλώς δεν μιλώ για όλους, υπάρχουν φωτεινότατες εξαιρέσεις αλλά … ελάχιστοι).

Αλλά και γενικά όλοι οι πολίτες, που το βούλωναν με ένα 150€ ή 100€ ή κι ακόμα με ένα ψωρο 20€ το μήνα για να μη χαλάσουν τη ζαχαρένια τους, πρόδωσαν τους προγόνους μας που μας χάρισαν την πραγματική Ελευθερία για μια ψευτοελευθερία με δόσεις.

ΝΤΡΟΠΗ, ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ το 2021 έφυγε και δεν τιμήθηκαν οι πατέρες και μητέρες του σύγχρονου Ελληνικού γένους (BAS_4 : ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ (ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος) + ευχετήριο video). Γι αυτό θα “λουστούν” τώρα την 100η επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής!

Αλήθεια, δοκιμάσατε ποτέ να αμφισβητήσετε τον σανό των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης; Το “μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις” το ακούσατε ποτέ; Ειδικά σεις οι δικαστικοί.

Η μάνα μου, ανήκοντας στους προαναφερόμενους, ακόμα τον Κούλη θαυμάζει (με την σκέψη πάντα στα φρύδια του Καραμάν Αλή) κι όταν αντιδρώ μου λέει : “εσύ στον Αλεξούλη σου”. Ωιμέ! Ευτυχώς που της ξέφυγα αρκετά νωρίς. Όσο σκέφτομαι ότι αν δεν ξέφευγα μπορεί να είχα καταντήσει γιουσουφάκι του Κούλη, παρέα με τον γιο του Τράγκα…. Δόξα τω Θεώ!

ΛΟΙΠΟΝ : Πολιτικοί (αλλά και τα αφεντικά σας, οι “νταβατζήδες” του … Μπαϊρακτάρη … ο κουρασμένος της Ραφήνας τα είπε), οψόμεθα όχι εις Φιλίππους αλλά εις Κολοσσαίον. Εγώ στις εξέδρες με παρατάκια και μπύρα και σεις με τις τίγρεις στην αρένα!

Φροντίστε να γυμναστείτε για να τρέχετε γρήγορα και να ζήσετε τον μεγαλύτερο εφιάλτη εδώ και 17 αιώνες. Απάνθρωπες ενέργειες σαν αυτές που προωθείτε “πληρώνονται” πολύ ακριβά (ΚΥΜΑ ΤΡΟΜΟΥ στην Ευρώπη! Αρπάζουν παιδιά με την ΒΙΑ από «αρνητές»!!! Δείτε που τα ΒΑΖΟΥΝ – ΒΙΝΤΕΟ).

Αὐτό πού θά λάβετε εἶναι, ὅ,τι ἀξίζει στόν κάθε ἕναν πού ἐπιβουλεύεται τό ἔργον τῆς Δημιουργίας.
Κι όταν η άμαξα ξαναγίνει κολοκύθα … θρήνος και κοπετός και … τριγμός των οδόντων)
Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν!

BAS_4

ΥΓ-Πολλές εορταστικές ευχές και δείτε ένα χιουμοριστικό χορευτικό >
https://www.brighteon.com/67f82e47-349c-4e14-b4b7-00bb49999656

Κάποιος αναγνώστης της ιστοσελίδας παρατήρησε ένα λάθος σε Ευαγγελικό απόσπασμα, που παρέθεσα και πολύ καλά έκανε, που το παρατήρησε γιατί αυτά είναι ανεπίτρεπτα λάθη. Όποιος διαβάζει τα άρθρα μου ξέρει ότι είμαι σταθερός στο τι λέει η Αγία Γραφή και τα πατερικά κείμενα, προσπαθώ δε όταν παραθέτω αυτά να τα αντιγράφω αυτούσια (copy-paste) από τις πηγές (γι αυτό και είναι σε πολυτονικό). Ας με συγχωρήσει για το λάθος, που πιθανόν έγινε λόγω ταχύτητας κι εννοείται ότι η ευγενέστατη διεύθυνση της σελίδας έχει την εξουσιοδότησή μου να διορθώνει τέτοια λάθη χωρίς να με ενημερώνει. Δεν θα γίνω οικουμενιστής σαν τους αχρειερείς, να διαστρέφω την Αγία Γραφή.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr