ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Όχι απλά θρησκευτικό το πρόβλημα αλλά ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 20 Σεπ 2020 - 20:39
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Αντιμετωπίζοντας τα τρέχοντα ελληνικά και διεθνή θέματα, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι για το χρήμα και την εξουσία. Πόσο πλανώνται, πόσο ρηχά βλέπουν (ή μήπως δεν βλέπουν);

Ο κύριος εχθρός μας δεν δρα σαν τουρκιά αλλά σαν ισλαμισμός, αυτό που πάντα ήταν αφού οθωμανοκρατία (ισλαμοκρατία-θρησκεία) υπήρχε 400-600 χρόνια και ποτέ τουρκοκρατία.

Ο άλλος κύριος εχθρός, οι “εβραίοι”, οι δηλωνόμενοι από όλους σαν πηγή των κακών του κόσμου, πάλι θρησκεία εκπροσωπούν αφού δεν είναι ένας λαός αλλά 2 εντελώς διαφορετικοί (σεφαραδίτες-χάζαροι) και ενώ όλοι τους κατηγορούν, απαξιούν να μελετήσουν τι κρύβεται πίσω.

Και οι Έλληνες, έχοντας απωλέσει εντελώς τον πραγματικό Ελληνισμό, φωνάζουμε μάγκικα “αέρα, αέρα”, όπως μόνον με πορδοαέριο αφού φορώντας μάσκα δε βγαίνει φωνή από το στόμα.

Τι ύβρις προς τους τιμημένους ήρωες του 1821, τους ημίθεους που ελευθέρωσαν την Ελλάδα, επειδή δεν δέχτηκαν να τους απαγορεύσουν να τιμούν τον Ένα Θεό και για χάρη Αυτού ανέχτηκαν να τους κλέβουν τα παιδιά (παιδομάζωμα), να πληρώνουν επιπλέον φόρους, να εξευτελίζονται κι άλλα πολλά.

Αυτοί που απέδειξαν ότι «ει ο ΘΕΟΣ μεθ’ημών, ΟΥΔΕΙΣ καθ’ημών» πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο θαύμα με τη δύναμη του Χριστού.

Κάτσε λοιπόν έλληνα να μετράς τα μπικικίνια σου, που συνέχεια θα σου τα βουτάνε μέχρι να προσκυνήσεις το θεό τους (ο διάβολος είναι ο θεός όλων των θρησκειών) και να απαρνηθείς την Ορθοδοξία.

Κάτσε με τη μάσκα, βγάλε το σκασμό, βλέποντας big brother, ξεφυλίζοντας πορνοφυλάδες και περιμένοντας τα καινούργια μοντέλα iPhone, PS, Guzzi, Armani & Porsche κ.α.

Και στη νέα πανδημία, του “κολωνοϊού” αυτή τη φορά, θα σε μάθουν να βάζεις αντί για μάσκα το βρακί σου, για να εισπνέεις (πέρα από τα αέρια) τα υγρά και στερεά απόβλητά σου.

Όταν συνειδητοποιήσεις την απειλή θα δεις ότι δεν είναι για το χρήμα αλλά για τον παγκόσμιο έλεγχο, για την ύπαρξή σου, δεν είναι να σου πάρουν τη περιούσία οι χαζαροτραπεζίτες ή το κεφάλι οι ισλαμιστές αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

Τότε θα διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα είναι καθαρά ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ και μόνο ο Χριστός σε σώζει.

Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν.

BAS_4

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr