ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : 2 ΙΣΤΟΡΙΕΣ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 31 Οκτ 2020 - 21:07
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

1η ΙΣΤΟΡΙΑ

Διαμαρτυρόταν έντονα και καθημερινά η πολυμελής οικογένεια στον Χότζα, ότι δεν μπορούσε να ανασάνει (αν και ακόμα δεν φορούσαν μάσκα) ζώντας ο ένας πάνω στον άλλον στο μοναδικό δωμάτιο της παράγκας τους. Κάποια μέρα λέει ο Χότζας :
«Από απόψε και οι όρνιθες μαζί μας στο δωμάτιο!»

Η οικογένεια συνέχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα αφού η κατάσταση έγινε αποπνικτικότερη. Σε λίγες μέρες λέει ο Χότζας :
«Από απόψε σκύλος και γάτα μαζί μας στο δωμάτιο!»

Η διαμαρτυρία της οικογένειας οξύνθηκε σαν διαμαρτυρία του ΚΚΕ στα καλύτερά του (πριν πεθάνει…). Σε λίγες μέρες λέει ο Χότζας :
«Από απόψε και η γελάδα μαζί μας στο δωμάτιο!»

Η οικογένεια σταμάτησε να διαμαρτύρεται. Σκέφτηκαν ότι ο τρελο-Χότζας μπορεί να βάλει και τον γάϊδαρο στη παράγκα… Αφού πέρασε κανένας μήνας χωρίς διαμαρτυρία ο Χότζας είπε :
«Από αύριο η γελάδα έξω από το δωμάτιο!»

Η οικογένεια πανηγύρισε :
«Να ‘σαι καλά Χότζα μου, τώρα ανασάναμε, σε ευχαριστούμε πολύ, πολύχρονος να ‘σαι»!
Σημ. όρνιθες, σκύλος και γάτα παρέμεναν στην παράγκα.

2η ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι Έλληνες ζήταγαν έντονα από το ψευτορωμέηκο, που τους διαφέντευε να δώσει καλύτερες συνθήκες ζωής στο λαό. Τότε επί Τρικούπη έκαναν την πτώχευση του 1893, την Ολυμπιάδα του 1896 και τον ατυχή πόλεμο του 1897, που οδήγησαν στη πρώχευση της χώρας και την 80ετή δανειακή της εξάρτηση.

Οι Έλληνες συνέχισαν να ζητούν καλύτερες συνθήκες και δικαιωματικά αφού έχυσαν αίμα για τον διπλασιασμό της Ελλάδας. Τότε το πολιτικό γκούβερνο άρχισε να στέλνει μετανάστες στο εξωτερικό για να “αραιώσουν” οι Έλληνες και να ζουν πιο “άνετα”.

Δίνοντας ρεσιτάλ ηρωισμού οι Έλληνες το 1940-44, πάλι ζήτησαν δικαιωματικά το καλύτερο και τότε το κοτσαμπασικό γκούβερνο τους έβαλε να αλληλοσκοτωθούν, όταν όλος ο κόσμος ξαναχτιζόταν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ηρέμησε η κατάσταση το γκούβερνο έστειλε κάμποσους Έλληνες να σκοτωθούν στην άλλη άκρη της γης (Κορέα) για να “πείσει” τους σιωνιστές δυτικούς να μας βάλουν στο ΝΑΤΟ για να προστατευόμαστε από τους εχθρούς, ενώ ο κύριος εχθρός ήταν μέσα στο ΝΑΤΟ και η συνθήκη ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ.

Βάλανε κάτω το κεφάλι οι Έλληνες και σε 15 χρόνια η οικονομία άρχισε να φυσάει παγκόσμια και να απολαμβάνουν από μόνοι τους τις ανέσεις που ζήταγαν. Τότε το σατανικό γκούβερνο άρχισε να τινάζει μια μια τις βιομηχανίες και μεγάλες επιχειρήσεις και να υποθηκεύει τη χώρα ενώ αυτό πιπίλαγε τη περιουσία του Έλληνα.

Διαμαρτυρήθηκαν οι Έλληνες και τότε το σκατογκούβερνο με κάποιον Καραμάν Αλή αρχηγό, τους έρριξε στην εβραιοπή για “να μάθουν να κολυμπούν”, όπως είπε ο σκατάρχης. Και σαν να μην έφτανε αυτό άρχισε να καταστρέφει την παιδεία και να μην επιτρέπει να μάθουν τη γλώσσα τους ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ.

Ζήτησε αυξήσεις ο Έλληνας και του δώσανε πονηρά υποθηκεύοντας τη χώρα αλλά στην ουσία οι ίδιοι ρούφαγαν τον ελληνικό ιδρώτα και “τα έτρωγαν όλοι μαζί”.

Ζήτησαν οι Έλληνες πάλι και τότε το δαιμονισμένο γκούβερνο άρχισε να ξεπουλά πλέον τη χώρα σε αυτούς που διαχρονικά μας μισούσαν και να αντικαθιστά τον ελληνικό πληθυσμό με σατανισμένους ασιατοαφρικανούς λαθροεποίκους. Έβαζαν τον Έλληνα να πληρώνει ακόμα και νοίκι στο σπίτι του για να ταϊζουν τη μισή Ασία και Αφρική, κι αυτά τα ανθρωποειδή να καταστρέφουν, να σφάζουν και να βιάζουν ασύστολα ΑΝΕΥ ΠΟΙΝΗΣ.

Όταν διαμαρτυρήθηκαν οι Έλληνες τους επέβαλαν “φίμωτρο” για να μη μιλούν και τους επέβαλαν ακόμα και την ιστορία τους να μην τιμούν, μάλιστα τιμωρώντας τους εξουθενωτικά αν το πράξουν….

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Ο Χότζας ήταν άνθρωπος και είχε όριο στο τι επέβαλε.
Το κοτσαμπασικό γκούβερνο δεν έχει όριο γιατί στερούνται ανθρωπισμού, είναι σκατάνθρωποι. Θα το πάνε μέχρι τέλους να σφαγιάσουν τον Ελληνισμό, οδηγούμενοι από τον πατέρα τους τον διάβολο.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ.
«Ζητεί(σ)τε πρώτον την βασιλείαν του Θεού και την δικαιοσύνην αυτού και ταύτα πάντα –δεν εξαιρείται τίποτε– προστεθήσεται υμίν» (Ματθ. 6:33)

BAS_4

ΥΓ-Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Γιατί άραγε;

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…