Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο, τον χρυσό ολυμπιονίκη στο σκιφ κωπηλασίας και νέο παγκόσμιο πρωταθλητή. (https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/xrysos-o-stefanos-ntouskos-sto-pagkosmio-protathlima-kopilasias-sti-sagkai/ )
Διπλά τα συγχαρητήρια γιατί σαν γνήσιος Έλληνας ευχαρίστησε πρώτα τον Θεό, που τον αξίωσε να νικήσει, όπως έκαναν οι ένδοξοι αγωνιστές και αγωνίστριες του 1821 (και μετέπειτα χρόνων), που με τους αιματοβαμμένους αγώνες τους μας ελευθέρωσαν. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας δεν αναφέρεται σε Χριστό πρώτη φορά. Το έχει επαναλάβει στο παρελθόν και η δοξολογία του προς τον Θεόν, “αναγκάζει” τον Κύριο να του δίνει δυνάμεις θριάμβου.
Αποκαμωμένος, με τα πνευμόνια κολημμένα από την υπερπροσπάθεια, αμέσως μετά τον θρίαμβό του, είπε “ευχαριστώ τον Θεό” για την νίκη και άλλες δύο φορές “Δόξα τω Θεώ”. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ.
Από την άλλη έχεις τον Οικουμενικό Πατριάρχη, που υπηρέτησε στον μεμέτικο στρατό και από το λειτούργημά του έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να “μαθητεύει πάντα τα έθνη, βαπτίζοντας αυτά ατο Όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος”, να απαξιεί να αναφέρει στο όνομα του Χριστού. Τί στα κομμάτια, αλλεργία του προκαλεί το όνομα του Κυρίου;
Αμετανόητος ως τα μπούνια για τις πράξεις του, που εξ αιτίας του αιματοκυλούν τους ορθόδοξους της Ουκρανίας αντί να ορθοτομεί τον Λόγον της Αληθείας, στραβοτομεί και τεμαχίζει το ορθόδοξο πλήρωμα της Ουκρανίας. Ας φροντίσει να μετανοήσει γιατί προς το παρόν έχει πολύ βαθύ προορισμό για τα υπόγεια της κόλασης.
Πες βρε το Όνομα του Χριστού, οι μεγάλοι ασκητές λένε ότι αυτό τους ζωοδοτεί, εσύ τί φοβάσαι; με σε μαστιγώσει ο αλλούτερος; Πολλοί ασκητές έχουν πει ότι αντί για την ευχή “Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με” αρκεί μόνο το όνομα ΙΗΣΟΥΣ. Αυτό τρέμει ο δαίμονας! Εσύ πατριάρχη τί φοβάσαι; μη σε κάνει ντα ο τάγκαλος;
Μόλις προ ημερών τιμήσαμε (ατομικά εννοείται, ποτέ κρατικά) την μνήμη του δολοφονημένου ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ του “ΑΓΙΟΥ” ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. Βρήκα μία ωραία φωτογραφία με κείμενό του, που μιλάει για ορθοτόμηση της Αλήθειας, αυτή που κανονικά είναι υπόθεση του Οικουμενικού. Τελικά ο “άγιος” Καποδίστριας, δεν υπερκέρασε μόνον όλους τους πολιτικούς αλλά και τους πατριάρχες και αρχιερείς.
ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Ποιός ξέρει, αύριο ο Χριστός μπορεί να οικονομήσει να τον εορτάζομε και σαν άγιο μάρτυρα.
Άλλωστε αυτός πόσες φορές δεν ανέφερε τον Χριστό, σαν οδηγό και στόχο του Έθνους;




