ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BEFORE IT’S NEWS : Ένα σημαντικό γεγονός έρχεται στις Ηνωμένες Πολιτείες! Προετοιμάσου.

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 17 Ιαν 2019 - 12:16
Loading...

Στο σημερινό βίντεο, ο Christopher Greene του AMTV προειδοποιεί για ένα γεγονός που έρχεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως.

Φαίνεται ότι το σημαντικό γεγονός είναι εδώ και ειλικρινά  πρόκειται για όσους βρίσκονται στην εξουσία. Δεν εμπιστεύομαι κανένα από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων όλων εκείνων που φαίνεται να φωνάζουν. Ποιο είναι το σημαντικό γεγονός; Τι κλείνει και καταστρέφει την κυβέρνησή μας από μέσα, ενώ μεγάλες ξένες δυνάμεις σχεδιάζουν να χτυπήσουν από την πίσω μεριά;

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το κυβερνητικό κλείσιμο θα διαρκέσει πολύ καιρό. Τότε συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι απαραίτητο και όλοι αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίσουν.

Τα πράγματα χειροτερεύουν;
Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα όταν η δική σας κυβέρνηση έχει δηλητηριάσει τα τρόφιμα και το νερό. Προωθούν τις σεxoυαλικές διαστροφές κάθε είδους. Καταστρέφουν τα αθώα παιδιά με τη διαβολική ατζέντα τους. Κάψτε ολόκληρες πόλεις με ενεργειακά όπλα.

Καταστρέψτε την ιδιοκτησία και σκοτώστε τους ανθρώπους με την αλλαγή του καιρού. Καταστρέψτε τις χώρες για χάρη των ορυκτών. Η κυβέρνησή μας δεν είναι σατανική. Κλείστε το για πάντα. Οι ΗΠΑ έχουν γίνει, η Βαβυλώνα η μεγάλη.
https://beforeitsnews.com/v3/prophecy/2019/2502634.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter