ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BREAKING> Kατέρρευσε το Διαδίκτυο σε ολόκληρη την Ιταλία τη Κυριακή

Χωρίς κατηγορία. - 5 Φεβ 2023 - 19:33

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ “ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ”

Γίνονται αναλύσεις για την επίλυση του προβλήματος”, δήλωσε εκπρόσωπος της Telecom Italia (TIM)

Kυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023. Mετά τα Balloons επιτήρησης στις ΗΠΑ, ένα ακόμη test αντοχής αυτή τη φορά στην Ιταλία. Εδώ όπου έπεσε το διαδίκτυο σήμερα Κυριακή μετά από «πρόβλημα διεθνούς διασύνδεσης»! Τόσο σαφές!

Το Reuters επιβεβαίωσε «διακοπές και δυσλειτουργίες στο διαδίκτυο» σε όλη την Ιταλία την Κυριακή. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ένας “διεθνής σύνδεσμος”.

“Εντοπίστηκε πρόβλημα διεθνούς διασύνδεσης που επηρεάζει την υπηρεσία σε εθνικό επίπεδο. Γίνονται αναλύσεις για την επίλυση του προβλήματος”, δήλωσε εκπρόσωπος της Telecom Italia (TIM).

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις ότι οι hackers  είναι υπεύθυνοι για την εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας.

Τα δεδομένα δικτύου από το NetBlocks δείχνουν εκτεταμένη διακοπή της υπηρεσίας Διαδικτύου σε όλη την Ιταλία την Κυριακή. Έχει αναφερθεί ότι το black out στις τηλεπικοινωνίες μπορεί να προέρχεται από την κορυφαία εταιρεία Telecom Italia.

Τα δεδομένα δικτύου σε πραγματικό χρόνο της NetBlocks δείχνουν ότι η εθνική συνδεσιμότητα μειώθηκε από περίπου 100% σε 26% σήμερα το πρωί.

Ένας άλλος ιστότοπος παρακολούθησης διαταραχών στο Διαδίκτυο εμφανίζει έναν χάρτη θερμότητας των διακοπών που φαίνεται να είναι σε εθνικό επίπεδο.

kourdistoportocali.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr