• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΛΟΙΟΣ

Codex Alimentarius – Μας ταΐζουν ακτινοβολισμένα τρόφιμα που υπάρχουν ήδη στα σούπερ-μάρκετ.

11 έτη ago
in ΚΛΟΙΟΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Αυτό που γράφανε ορισμένοι καλά ενημερωμένοι πριν από χρόνια ότι θα ακτινοβολίζονται τα τρόφιμα, κάτι το οποίο έμοιαζε τότε ως πολύ μακρινό μέλλον, τώρα πλέον είναι πραγματικότητα. Τα ακτινοβολισμένα τρόφιμα υπάρχουν ήδη στα σούπερ-μάρκετ, άρα και στην κουζίνα μας. Τα τρόφιμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που προορίζονται για μας, εκτίθενται σε ακτινοβολία ακτινών γ, Χ αλλά και σε δέσμες ηλεκτρονίων. Αυτό, όπως μας λένε, γίνεται για να σκοτωθούν τα βλαβερά μικρόβια και διάφοροι άλλοι μικροοργανισμοί οι οποίοι μπορούν να είναι βλαβεροί για τον άνθρωπο. Δηλαδή, γίνεται ΚΑΙ αυτό για το καλό μας.
Σύμφωνα με μελέτες όμως η ακτινοβολία αυτή καταστρέφει σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, Β12, φολικό οξύ, C, Ε και Κ. Αυτό το κάνουν για να αποδυναμωθεί το ανοσοποιητικό των ανθρώπων, να ασθενούν πιο εύκολα και να μειωθεί και με αυτόν τον τρόπο ο πληθυσμός της Γης που είναι ο διακαής πόθος τους. Επίσης, τα τρόφιμα που ακτινοβολίζονται γίνονται ραδιομιμιτικά. Δηλαδή, αυτοί που τρώνε αυτά τα τρόφιμα δέχονται έμμεσα όλη την ακτινοβολία που χρησιμοποιήθηκε γι αυτά. Η ακτινοβόληση των τροφίμων επιβάλλεται από τον διατροφικό κώδικα Alimentarius. Ο Codex Alimentarius είναι ένα σύνολο διατροφικών κανόνων και θεσπίστηκε από την κοινή επιτροπή της Διεθνούς Οργανώσεως Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO). Αυτές οι συνοπτικές πληροφορίες είναι για να καταλάβει κάποιος που δεν γνωρίζει τι είναι τα ακτινοβολισμένα τρόφιμα.
Τώρα, η πραγματικότητα μας ενημερώνει ότι διάφορα προϊόντα έχουν ήδη ακτινοβοληθεί και το γράφουν μάλιστα στις συσκευασίες τους. Πολύ μεγάλη τουρκική πολυεθνική εταιρεία η οποία ασχολείται με συσκευασμένα τρόφιμα ακτινοβολίζει ήδη τα τρόφιμα που βάζει στα σούπερ μάρκετ πολλών χωρών και φυσικά στην Ελλάδα. Σκόνη για την παρασκευή στιγμιαίας σούπας είναι συσκευασμένη σε φάκελο διαστάσεων 15,5 Χ 13,0 εκατοστών. Στο πίσω μέρος του φακέλου και σε ένα χώρο διαστάσεων 11,7 Χ 7,7 εκατοστών υπάρχει πολύ μεγάλος όγκος πληροφοριών σε 15 γλώσσες! Αυτό έχει το εσκεμμένο αποτέλεσμα τα συστατικά του προϊόντος καθώς και κάποιες άλλες πληροφορίες να είναι γραμμένα με τόσο πολύ μικρά γράμματα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβαστούν ακόμη και με γυαλιά! Αλλά αυτοί το χρέος τους το έκαναν. Ενημερώνουν τον καταναλωτή. Τώρα αν ο καταναλωτής δεν μπορεί να τα διαβάσει, φταίει.
A TP 2
Η ελληνική γλώσσα στο συγκεκριμένο προϊόν είναι τελευταία. Σε μια στενή λωρίδα πάχους μόλις ενός (1) εκατοστού είναι γραμμένα στα ελληνικά, τα συστατικά του προϊόντος, οδηγίες συντήρησης, διάφορες άλλες πληροφορίες και τα στοιχεία του εισαγωγέα. Όλα αυτά είναι γραμμένα σε 7 σειρές γραμμάτων στη λωρίδα του ενός εκατοστού.
A TP 3
Το αστείο όσο και πονηρό είναι το ότι ακτινοβολήθηκαν τα μπαχαρικά τα οποία προστατεύουν τα άλλα περιεχόμενα συστατικά και επίσης είναι τα πλέον χρήσιμα και θρεπτικά στοιχεία για τον άνθρωπο που περιέχει το σκεύασμα! Επίσης, η σούπα κοτόπουλου είναι χωρίς κοτόπουλο, αλλά με τεχνητό άρωμα που δίνει οσμή κοτόπουλου και λίπος από κοτόπουλο, έτσι για τη γεύση! Η ειρωνεία είναι ότι στην συσκευασία έχουν γράψει στα τούρκικα: Bizim Mutfak, που σημαίνει: η κουζίνα μας. Μας «δουλεύουν» κιόλας.
Χρήστος Μαντζιάρης
(Τα προϊόντα των φωτογραφιών είναι από την Σερβία)

pentapostagma

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο
Slider

Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο

by admin
7 ημέρες ago
Ο… μαρτυριάρης Στίβεν Σπίλμπεργκ ομολογεί την πραγματική αιτία που επιστρατεύεται η πλάνη των εξωγήινων από κυβερνήσεις και showbiz
Slider

Ο… μαρτυριάρης Στίβεν Σπίλμπεργκ ομολογεί την πραγματική αιτία που επιστρατεύεται η πλάνη των εξωγήινων από κυβερνήσεις και showbiz

by admin
1 εβδομάδα ago
Ο επικεφαλής εξορκιστής της Ουάσιγκτον: “Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε UFO” Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Εκκλησία και το βαθύ κράτος
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο επικεφαλής εξορκιστής της Ουάσιγκτον: “Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε UFO” Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Εκκλησία και το βαθύ κράτος

by admin
2 εβδομάδες ago
Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Ποια επιθυμία Καμμένου ικανοποίησε ο Κωσταράκος και “κατεβάζει” στελέχη με στολή “στο δρόμο”

Ποια επιθυμία Καμμένου ικανοποίησε ο Κωσταράκος και "κατεβάζει" στελέχη με στολή "στο δρόμο"

Γάλλοι οικονομολόγοι καταγγέλλουν: “60-70% του ελληνικού χρέους είναι παράνομο” – Le Monde: “Πως και ποιοι το δημιούργησαν”

Γάλλοι οικονομολόγοι καταγγέλλουν: "60-70% του ελληνικού χρέους είναι παράνομο" - Le Monde: "Πως και ποιοι το δημιούργησαν"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr