ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Deutsche Welle: Κανονικά στις εκλογές ο Κασιδιάρης με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ – Τους προστατεύει το Σύνταγμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 27 Ιαν 2023 - 12:52

Κείμενο αναφορά είχαμε από τον γνωστό ενημερωτικό οργανισμό.
Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι:

“Τις προσπάθειες του Ηλία Κασιδιάρη να επανέλθει στην πολιτική με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες σχολιάζει το δημοσιογραφικό δίκτυο RedaktionsNetzwerk Deutschlands. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τώρα έχει φτάσει τους 122.000 συνδρομητές.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, το κόμμα του Κασιδιάρη συγκεντρώνει ποσοστό 2,7% μέχρι στιγμής, ενώ «το δυναμικό ψήφων θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς οι υποστηρικτές των ακροδεξιών κομμάτων συχνά αποκρύπτουν τις προθέσεις ψήφου τους στις έρευνες».

Ενώ, η σημαντικότερη αναφορά είναι η εξής:

“Η κυβέρνηση επιδιώκει να εμποδίσει την επάνοδό του. Ωστόσο, το μεταδικτατορικό ελληνικό Σύνταγμα θέτει υψηλά εμπόδια για την απαγόρευση των κομμάτων. […] Η απόφαση για την απαγόρευση θα ληφθεί από τον Άρειο Πάγο, όμως λόγω των σχετικών διεξοδικών ερευνών που απαιτούνται, θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές”.

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/01/deutsche-welle.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr