ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Dr Peterson Pierre για εμβόλια κατά Covid: «Είναι περισσότεροι οι θάνατοι από μυοκαρδίτιδα από αυτούς που οφείλονται σε κορωνοϊό»!

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Απρ 2023 - 6:57
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

«Μόνο πέρσι τον Σεπτέμβριο οι αναπηρίες ξεπέρασαν τα 33 εκατομμύρια»!

Ο ξαφνικός θάνατος «θερίζει» τα άτομα ηλικίας 65 ετών και κάτω και όπως αναφέρει ο Dr Peterson Pierre, η μυοκαρδίτιδα έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από τον ίδιο τον Covid και έχουν μεγιστοποιηθεί οι αριθμοί των αναπηριών, όλα αυτά αμέσως μετά την κυκλοφορία των εμβολίων κατά του κορωνοϊού!

Σημειώνεται ότι η δράση των εμβολιασμών μπορεί να διαρκέσει αρκετά ακόμα χρόνια.

Ο Dr Peterson Pierre τονίζει «Γνωρίζουμε επίσης ότι σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, η μυοκαρδίτιδα σκότωσε περισσότερους ανθρώπους από τον ίδιο τον COVID».

Και συνεχίζει:

«Τα ποσοστά αναπηριών έχουν φτάσει στο μέγιστο όλων των εποχών με 33 εκατομμύρια τον Σεπτέμβρη της περσινής χρονιάς κι αυτός ο αριθμός συνεχίζει να μεγαλώνει!

Αυτές οι 2 τάσεις ξεκίνησαν μετά την κυκλοφορία των εμβολίων Covid».

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr