ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ‏

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 7 Απρ 2015 - 13:44
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Μάλιστα. 
Φράση που εκ πρώτης όψεως, μόνο καλά φαίνεται έχει.
Αμ δε. 
Απομείωση με κούρεμα ή απομείωση με διαγραφή;;;
Το όλο παιχνίδι της μετέπειτα πορείας μας παίζεται στο πως χαρακτηρίζουμε το χρέος. Άλλο πράγμα είναι να το κηρύξουμε νόμιμο και να πετύχουμε κούρεμα αυτού και άλλο είναι να το κηρύξουμε παράνομο και να απαιτήσουμε την διαγραφή του. Γιατί;;;
Στην πρώτη περίπτωση του νόμιμου χρέους, οι ευθύνες παραγράφονται και τα ίχνη των οικονομικών δολοφόνων που προκάλεσαν γενοκτονία σε έναν λαό χάνονται, ενώ στην δεύτερη περίπτωση βγαίνουν τα πάντα στη φόρα, αποκαλύπτεται η συνωμοσία, που φτάνει μέχρι την αυλή των Ρόθτσιλντ, και όλοι οι υπαίτιοι πηγαίνουν φυλακή. (Μάλλον όχι ο Ρόθτσιλντ)
Επιπλέον μετά το κούρεμα του “νόμιμου χρέους” υπάρχει κίνδυνος μιας και η χώρα θα βρίσκεται σε δεινή κατάσταση μετά από χρεοκοπία, να πέσουμε πάλι στην παγίδα και να πάρουμε νέα δάνεια με πολύ αεράκι κοπανιστό, από τα κοράκια που θα καιροφυλακτούν , ενώ στην περίπτωση που κηρύξουμε το χρέος παράνομο και μετά την αποκάλυψη της συνωμοσίας, επέρχεται εξυγίανση στηριζόμενοι σε δικές μας δυνάμεις και ανακάμπτουμε.
Και κάτι τελευταίο: Στην πρώτη περίπτωση μας περιορίζουν στο να είμαστε μεμονωμένη περίπτωση και παράδειγμα προς αποφυγή για άλλους λαούς , ενώ στη δεύτερη λευτερώνονται όλοι οι λαοί που τραβάνε τα ίδια από το Δολοφονικό ΔΝΤ ,την Ευρωχούντα, και τα μνημόνιά τους.

ΑΡΑΓΕ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ;;;;;

Θωμαή Στεφανοπούλου για τη Τρικλοποδιά 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…