• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟΙ – ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ‏

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
2
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το τι γέλιο έχω ρίξει από την ώρα που ο Φώτης Κουβέλης άφησε μόνους τους τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο δεν περιγράφεται. Ειδικά, όταν ακούω τις πομπώδεις αναλύσεις για τον ανασχηματισμό και την κυβέρνηση που θα εξαντλήσει την τετραετία, πνίγομαι από τα γέλια.

Πολύ γέλιο έριξα και με κάτι τυπάκια που είχαν πιστέψει στην ΔΗΜΑΡ -και είχαν κτίσει εκεί την φωλίτσα τους, γοητευμένα από το υπεύθυνο μουστάκι του Κουβέλη-, και τώρα αισθάνονται προδομένα που χάθηκε το όνειρο της Κεντροαριστεράς.

Είναι απίστευτες οι μαλακίες που λένε οι άνθρωποι. Να έχεις καταπιεί σαν ζώον τη συμμετοχή του κόμματός σου σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον ακροδεξιό Σαμαρά και να πιστεύεις πως όλα χάθηκαν επειδή το κόμμα σου αποχώρησε από την κυβέρνηση.

Εν τω μεταξύ, όλοι έχουν κολλήσει στον Κουβέλη. Τον Σαμαρά που προσπάθησε να κάνει ηρωική έξοδο για να μην του σκάσει η βόμβα στα χέρια και πήγε και έκλεισε την ΕΡΤ αλλά του έβαλε χέρι η Μέρκελ που της χαλάει τον προεκλογικό αγώνα, οπότε κι αυτός αναγκάστηκε να τα μαζέψει και να πει πως θα ανοίξει η ΕΡΤ με άλλο όνομα και σχεδόν τον ίδιο αριθμό υπαλλήλων, δεν τον βλέπει κανείς.

Όχι, έπρεπε ο Κουβέλης να γίνει γελοίος σαν τον Σαμαρά και να τον στηρίξει και στην απόλυτη γελοιότητα. Πολύ ωραίος τρόπος σκέψης.

Το πιο καλό απ’ όλα ήταν οι διάλογοι που διέρρευσαν από τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη στο Μαξίμου.

Γύρισε ο Σαμαράς και είπε στον Κουβέλη πως άλλα του έλεγε χτες και άλλα του λέει σήμερα.

Ο Σαμαράς!!! Ο άνθρωπος που έχει κάνει τριακόσιες χιλιάδες κωλοτούμπες, ο άνθρωπος που άλλα λέει το ένα λεπτό και άλλα το επόμενο, έβαλε χέρι στον Κουβέλη επειδή άλλαξε στάση.

Πάλι καλά που δεν τον είπε και αποστάτη.

Με την ευκαιρία, κάτι σάιτ που «Κομανέτσι» τον ανέβαζαν τον Σαμαρά και «Κομανέτσι» τον κατέβαζαν, γιατί τον υμνούν το τελευταίο διάστημα; Τουλάχιστον ήταν πολλά τα λεφτά; Σε καλή μεριά.

Τρομερό γέλιο έχουν και οι ύμνοι για τον Βενιζέλο και το πολιτικό του ένστικτο.

Βρε ζώα, ο Βενιζέλος είναι για την φυλακή, τι άλλο μπορούσε να κάνει;

Τον Βενιζέλο, έξω από την κυβέρνηση, τον περιμένει το περιπολικό.

Θα πέσει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος θα στηρίζει ακόμα την κυβέρνηση.

Αλλά τι περιμένεις από δημοσιογράφους που τρώνε από δέκα μπάντες επί δεκαετίες; Το τέλος του Βενιζέλου ταυτίζεται με το τέλος των αφεντικών τους αλλά και με το δικό τους. Αμήν.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές τους επόμενους μήνες.

Σαμαράς και Βενιζέλος μαζί στην κυβέρνηση, και στο βάθος οι εκλογές.

Συνεργασία δυο τελειωμένων πολιτικών που υποτίθεται ότι θα προσπαθούν να σώσουν τη χώρα, έχοντας ο καθένας στο μυαλό του πώς θα επιβιώσει πολιτικά σε βάρος του άλλου.

Αυτό θα ήταν ένα σπουδαίο θεατρικό έργο αλλά θέλει τουλάχιστον έναν Ίψεν για να το γράψει.

Τελικά, ίσως οι Έλληνες ψηφοφόροι να είναι σοφοί.

Η χώρα θα σκάσει. Ας σκάσει στα χέρια του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Μετά από 4 δεκαετίες κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι το σωστό.

Καλή διασκέδαση!

(Τώρα βέβαια, όλα αυτά μπορεί και να μη μου φαίνονταν πολύ αστεία, αν ήμουν στην Αθήνα. Αλλά εδώ κανείς δεν ασχολείται με αυτά, οπότε εγώ τα βρίσκω αστεία. Γενικά, πάντως, έχω την εντύπωση πως, εκτός Αθηνών, κανείς δεν ασχολείται με τίποτε απ’ όλα αυτά. Απολίτιστοι, παιδί μου, τι περιμένεις;)

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του
Slider

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του

by admin
14 ώρες ago
Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση
Slider

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση

by admin
1 ημέρα ago
Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
2 ημέρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
3 ημέρες ago
Next Post

ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΠΑΓΩΤΑ TΡΩΜΕ...

Κυκλοφορούν ελεύθεροι 800 π@ιδεραστές και π@ιδόφιλοι!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr