ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εξαπατηθήκαμε για ακόμη μία φορά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο;‏

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΕΜΟΣ. - 1 Ιούλ 2015 - 7:44
Loading...

Ντάισεμπλουμ: Αν συμφωνήσουμε σε νέο πακέτο στήριξης τότε τα νέα μέτρα θα είναι πολύ σκληρότερα.

Παράλληλα εκτός κειμένου έχει ζητηθεί από τους «εταίρους μας» το υπουργείο Οικονομικών να γίνει «άβατο» για τους πολίτες….»Συμπτωματικά» στις 22 Ιουνίου με Υπουργική Απόφαση το η υπηρεσία Πρωτοκόλλου Ιδιωτικών Επενδύσεων, που ήταν και αυτή που δέχονταν καθημερινά πολίτες, μεταφέρθηκε σε άλλο κτήριο του Υπουργείου στην οδό Κοραή. Άρα αν μεταξύ των σκληρών μέτρων που προανήγγειλε ο ΝτάΪσεμπλουμ περιλαμβάνεται και η εκ νέου εγκατάσταση ξένων επιτρόπων στο υπουργείο Οικονομικών, τότε τούτο καταδεικνύει ότι το παιχνίδι ήταν εξ΄αρχής στημένο με συμπρωταγωνιστές τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ.
Αν δε τα μέτρα είναι σκληρότερα και ακυρωθεί το Δημοψήφισμα τότε και πάλι καταδεικνύεται ότι εξαπατηθήκαμε για ακόμη μία φορά. και ότι τελικά δεξιά και αριστερά έχουν ασπασθεί τους τραπεζίτες.
Το Νοέμβριο του 2011, μία Οργάνωση Ελλήνων της Διασποράς που αποκαλείτο «Οικουμενική Ελλάς» και η οποία έστελνε πληροφορίες σε Αποδέκτες στην Ελλάδα (είχε πληροφορήσει μετά βεβαιότητας από τον Δεκέμβριο την έλευση του ΔΝΤ)   είχε στείλει το παρακάτω μήνυμα:«Σε επόμενες εκλογές θα κυβερνήσει ο Σύριζα για λίγους μήνες.. Στην συνέχεια θα έλθει η χειρότερη και σκληρότερη  Κυβέρνηση που είχε ποτέ αυτή η χώρα η οποία και θα περάσει όλα τα σχέδια των τραπεζιτών τα οποία δεν μπορούσε να περάσει ούτε η προηγούμενη συγκυβέρνηση.
Εάν λοιπόν η Κυβέρνηση περάσει μέτρα και είτε παραιτηθεί, είτε ακολουθήσει κάποιο Κυβερνητικό εξάμβλωμα τύπου Οικουμενικής Κυβέρνησης τότε έχουν δίκιο και ήσαν όλα προσχεδιασμένα!
‘Άραγε είναι έτσι; Προδοθήκαμε για ακόμη μία φορά;
Κοντός ψαλμός Αλληλούια.
Ι. Δέμος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter