ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

fok : Ζούμε μέσα στα αποκαλυπτικά και προφητευμένα γεγονότα της επέμβασης του Θεού στον κόσμο

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 15 Ιούλ 2019 - 19:26
Loading...

Σχόλιο από fok στο άρθρο :

«Απολογία» Μ.Βορίδη: «Αποκηρύσσω κάθε ανοχή μου σε πράξεις που εκλαμβάνονται ως αντισημιτικές ή νεοναζιστικές»

Αφιερωμένο το άρθρο στους «πλανεμένους» Ελληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς που δεν πιστεύουν οτι οι Σιωνιστές Εβραίοι κινούν τα νήματα της ΝΤΠ και αυτοί είναι που δίνουν τις εντολές …και οι πολιτικοί μας …απλά τις εκτελούν !

Η Ορθόδοξη όμως Ελλάδα …θα αντέξει τον πόλεμο αυτό των αντίχριστων δυνάμεων και θα βγεί νικήτρια και πάλι … γιατι την προστατεύει η Παναγία και οι Αγιοι μας !!!

Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ απο τον Τράμπ πρίν ενα χρόνο μας έβαλε στα τελευταία χρόνια της Αποκάλυψης (σημεία των καιρών) ! επομένως όπως πολύ σωστά λέει και ο Μ.Μόρφου τις κινήσεις του Ισραήλ πρέπει να βλέπουμε !

Η Τουρκία του Ερντογάν στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του Ισραήλ και για το λόγο αυτό θα βγεί απο τη μέση .. αυτοί που θα αναλάβουν μετα απ αυτόν θα επιτεθούν στην Ελλάδα (2-3 νησιά) και στην Κύπρο ,μετά απο συμφωνία και με ανταλλάγματα των Αμερικανοεβραίων με την Τουρκία και την «ακυβέρνητη Ελλάδα » ..αλλά στη συνέχεια οι Ρώσοι επειδη θα τους πουλήσουν οι Τούρκοι και θα κλείσουν παράλληλα τα στενά για να μη μπορούν να τα περνάνε οι Ρώσοι για να μπορέσει ετσι το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν , θα καταστρέψουν οριστικά την Τουρκία μεσα σε μια εβδομάδα ! Οι Τουρκοι και το Ισραήλ κάνουν τις πρόβες τους, είναι έτοιμοι και περιμένουν την ευκαιρία !

Η επίθεση του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν ,παράλληλα με τα δικά μας Ελληνοτουρκικά ,θα είναι η επίσημη αρχή του ΓΠΠ , θα τους χαλάσει τα σχέδια ..θα ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Θεός και η Παναγία θα προστατεύσει και θα αναδείξει ξανά την Ελλάδα μας !!!

Ζούμε μέσα στα αποκαλυπτικά και προφητευμένα γεγονότα της επέμβασης του Θεού στον κόσμο για να καθαρίσει » η ήρα απο το σιτάρι » και για να ακολουθήσει μετά η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και η διάδοση του Ευαγγελίου σ ολο τον κόσμο πρίν φτάσουμε στα 7,5 τελευταία χρόνια του Αντιχρίστου !

Εμείς σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε πνευματικά ΕΤΟΙΜΟΙ και να εντείνουμε τον αγώνα και την προσευχή μας

Μετάνοια ,Εξομολόγηση ,Θεία Κοινωνία ,Προσευχή ,Υπομονή και Πίστη στην πρόνοια του Θεού χρειάζεται ..και την κατ άνθρωπον υλική μας προετοιμασία !

καλή φώτιση και καλή δύναμη !

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter