ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΑΓΙΕ ΜΟΡΦΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 7 Αυγ 2019 - 12:46

Δανειζόμενος τον τίτλο ενός βιβλίου του μεγάλου σύγχρονου διδάσκαλου του Έθνους, του Κωνσταντίνου Πλεύρη:  

«Ο Διωγμός των Αρίστων», ξεκινώ αυτό το σύντομο μήνυμα συμπαράστασης προς τον μέγιστο κατά την γνώμη του γράφοντος Μητροπολίτη της εποχής μας κι όχι μόνο: 

Τον Σεβασμιώτατο Πανιερώτατο Μητροπολίτη της κατεχόμενης Μόρφου στην Κύπρο, Νεόφυτο. 

Ο Πατέρας Νεόφυτος είναι άνθρωπος Του Θεού και προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία περί τούτου. Ένας τεραστίου πνευματικού βάρους άριστος εκκλησιαστικός άρχων, ο οποίος όντως αποτελεί κόσμημα για την παρούσα Εκκλησία μας των Ελλήνων Ορθοδόξων, όπως πολύ σωστά ανέφερε κι ο πανάξιος εκδότης του Στύλου της Ορθοδοξίας, κ. Διονύσης Μακρής. 

Ο άγιος Μόρφου ενοχλεί. Κι ενοχλεί πολύ.  

Ενοχλεί διότι ξεσκεπάζει τους υποκριτές της νέας τάξης και τα υφέρποντα ανθρωποκτόνα σχέδια τους.  

Είναι αυτός μεταξύ των ιεραρχών ο οποίος ομίλησε για τους ανθρώπους του μυστικού χρήματος και της νέας τάξης. 

Είναι αυτός ο οποίος είπε για τα σχέδια των ανόμων, για την προσχεδιασμένη επίθεση στον Ιράν και το τέλος του Ερντογάν.  

Είναι αυτός, ο μοναδικός εκκλησιαστικός ηγέτης της εποχής θα έλεγα, ο οποίος πιστεύει ΑΠΟΛΥΤΑ τους Άγιους Πατέρες μας που προφήτεψαν τα μελλούμενα, τα οποία λαμβάνουν πλέον σάρκα και οστά στο παρόν της εποχής μας, έμπροσθεν των εμβρόντητων οφθαλμών των διαφόρων άθεων κι απίστων. 

Αυτός που Θεολογεί κατά γράμμα όντας απόλυτα πιστός στην Πατερική Θεολογία και Ιερά Παράδοση των Αγίων Πατέρων μας.   

Πιθανώς στους περισσότερους και στην σύγχρονη πλειοψηφία της μόδας να φαίνεται ως δραπέτης του χρόνου από το παρελθόν, ως «ντεμοντέ» και αναχρονιστικός, ως ξεπερασμένος κι ενοχλητικός. 

Μα η αλήθεια πάντοτε ήταν ενοχλητική διότι ξεσκέπαζε τους ψεύτες και ξεγύμνωνε τους υποκριτές.  Πόσο μάλλον η Αλήθεια Του Θεού. 

Διαμέσου του άξιου Πατέρα Νεόφυτου ομιλεί Το Άγιο Πνεύμα. Τόσο απλά.  

Μα δεν το αντιλαμβάνεστεΤόσο πια σας έχει τυφλώσει ο πονηρός και τα δαιμόνια τουΤόσο αυτή η αθόρυβη κι ύπουλη γάγγραινα ως μεταδοτική θανατηφόρα πνευματική ασθένεια, σας έχει αλλοιώσει κι αλλοτριώσει όλους; 

Λυπούμαι ιδιαίτερα όχι τόσο για τον αγαπητό μας Επίσκοπο ο οποίος φυσικά δεν έχει ανάγκη από συνηγόρους υπεράσπισης 

Ο Σεβασμιώτατος κατέχει την νομικήν επιστήμη μα το κυριότερο ορθοφωνεί Λόγο Χριστού, είναι άριστος ρήτωρ και κυριολεκτικά τους παίζει όλους αυτούς τους μοντέρνους της νέας αταξίας, όπως λέει κι ο ίδιος, κομπολόι…  

Είναι ποτέ δυνατόν το σκότος να νικήσει το φως, το ψέμα την αλήθεια, το αφύσικο το φυσικό, το ανώμαλο το ομαλόΌχι βέβαια.. 

Λυπούμαι πολύ όμως διότι η αντίδραση του πλήθους αλλά και των λοιπών αρχόντων δεν ήταν η πρέπουσα, κι απέδειξε ότι νοσούμε βαθιά. 

Ο πονηρός έχει εισχωρήσει αθόρυβα παντού, με τα μεταδοτικά του πλοκάμια της νεοταξικής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου. 

Είμαι ο τελευταίος που θα προσποιηθώ τον άσπιλο κι αναμάρτητο κι την υποκρισία δεν την υιοθέτησα ποτέ ενώ ανέκαθεν μου προκαλούσε απέχθεια, ίσως λόγω ιδιοσυγκρασίας. Ανάξιος κι αμαρτωλός είμαι αλλά Δόξα Τον Μεγαλοδύναμο με βοήθησε διαπαιδαγωγώντας με κι προσπαθώ να είμαι πλέον κοντά Του.    

Το άδικο όμως ποτέ δεν το άντεχα. Η αδικία όπως έλεγε κι ο Άγιος Παϊσιος είναι μεγάλη αμαρτία και συσσωρεύει οργή Θεού. 

 Κυνηγούν όλοι αυτοί οι υποκριτές αδίκως έναν άξιο κι ειλικρινή άνθρωπο, ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να Δοξάσει Τον Θεό και να νουθετήσει προς μετάνοια όλους όσους ξέφυγαν από τον δρόμο της αληθείας Του, χρησιμοποιώντας ως μέσο το μεγάλης απήχησης διαδίκτυο. 

Προφανώς αυτό ακριβώς ήταν και είναι που χαλάει τα σχέδια και την προπαγάνδα των ανόμων, η μεγάλη διαδικτυακή απήχηση Του Λόγου Του  Άγιου Τριαδικού Θεού.  

Ο Μητροπολίτης Μόρφου είναι επικίνδυνος για την νέα τάξη πραγμάτων διότι είναι θαρραλέος, ειλικρινής, άριστος και Πνευματοφόρος, καθότι η αλληλουχία των λέξεων που εκφωνεί στους θεραπευτικούς κατηχητικούς του λόγους, έχουν την ευλογία Του Αγίου Πνεύματος.   Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να τον κυνηγήσουν. 

Όποιος ομολογεί Πίστη κι ομιλεί για Χριστό κι Αλήθεια διώκεται και λοιδορείται. 

Αγαπητέ μας πανάξιε Πατέρα Νεόφυτε, Σεβασμιότατε Μόρφου, 

μείνε αυτός που είσαι και μην αλλάξεις.  

Σε αγαπούμε και σε εκτιμούμε και επιθυμούμε να σε ακούμε, να μας ξελασπώνεις με τον λόγο σου, διότι είσαι άνθρωπος Του Θεού. 

Με την βοήθεια Του Ύψιστου, η νέα αταξία θα γίνει παρελθόν σύμφωνα και με τους προφητικούς λόγους των Αγίων μας Πατέρων. 

Πίστη κι ελπίδα Στον Θεό να υπάρχει και σύντομα θα χαρούμε πολύ, που έλεγε κι ο μεγάλος μας σύγχρονος Άγιος που γνώρισες προσωπικά, κι ο νοών νοείτω 

 Γ.Χ.Θ. 

 Geo Theo

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr