ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 16 Ιούν 2019 - 22:55

Ο μακαριστός γέροντας κοιμήθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο στο φωτεινό από Το Άγιο Πνεύμα πρόσωπο του... 

Επιτέλους η αγία του ψυχή ανέβηκε στην Άνω Ιερουσαλήμ 

Εκεί που όλη του την ζωή αγωνιζόταν εν Χριστώ εν ειρήνη κι εν μετανοία να φτάσει.  

Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός είχε πει: 

«Και τώρα «κοιμάται» ένας «πολιτικός» ηγέτης, δε το ξέρουμε ποιος είναι. 

Είναι πάντως Φίλος Του ΘΕΟΥ είναι ΑΓΙΟΣ άνθρωπος. 

Αυτός θα αναλάβει την ηγεσία κατά εντολή  Του ΘΕΟΥ , του Αγγέλου. 

Τότε η γη θα ανοίξει τους θησαυρούς της και οι πτωχοί θα γίνουν ζάμπλουτοι. 

Θα κατοικήσει ο ΘΕΟΣ με τους ανθρώπους. 

Θα υπάρξει τόση γαλήνη , τόση ειρήνη , τόση ευτυχία». 

Αγαπητοί αδελφοί αναμένουμε τον Άγιο Φίλο Του Θεού να μας κυβερνήσει.  

Το Έθνος μας έχει ανάγκη κι ανυπομονεί για την έλευση του Προφητεύομενου….του εκ πενίας Βασιλέα. Τον οποίο θα αναδείξει Ο Θεός μετά από τον παγκόσμιο χαλασμό. 

Απηύδησαν πια οι Έλληνες από τα ψεύδη των έμμισθων πολιτικάντηδων του παγκόσμιου συστήματος της τραπεζοκρατίας, την οποία οι ψεύτες υποκριτές την αποκαλούν «δημοκρατία».  

Την τραπεζοκρατία που τα τριάντα αργύρια της προδοτικής κομματοκρατίας έναντι της, αποκαλεί ψευδώς κι παραπλανητικώς «δάνεια», δανεικά κι αγύριστα..Κάπως έπρεπε να τα βαφτίσουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα..Δεν είναι όμως δυστυχώς αγύριστα..Είναι ο μισθός τους που τον ξεπληρώνουν σε είδος καταστρέφοντας μας αδελφοί, υλοποιώντας κατά γράμμα τις εντολές τους..Τις οποίες εντολές με την σειρά τους τις πήραν κι οι επικυρίαρχοι τραπεζίτες παλιάνθρωποι που εκδίδουν το χρήμα παγκοσμίως, από  το μεγάλο τους αφεντικό, τον εντολέα τους, τον ίδιο τον Απάνθρωπο Πονηρό Κακό. 

Χώρια από την «κρατική» επιχορήγηση των κομμάτων που και αυτή είναι από την τράπεζα «Ελλάδος» η οποία μόνο στην Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει. Ανήκει στους παγκόσμιους ιδιώτες παλιανθρώπους, ιδιωτική είναι κι αυτή όπως κι όλες οι κεντρικές τράπεζες του κόσμου (εκτός Β.Κορέας, Ιράν, Βενεζουέλας και…κάποτε Συρίας..κι ο νοών νοείτω..).  

Σε  αυτούς τους σύγχρονους βρυκόλακες πληρώνετε κύριοι ενοίκιο για την ΔΙΚΗ σας περιουσία (ΕΝΦΙΑ). Διότι αν δεν το γνωρίζετε κάθε ευρώ που πληρώνετε για φόρους, εφκα κτλ πάει στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ τράπεζα «Ελλάδας» μέσω της επίσης ιδιωτικής ΑΑΔΕ κ.ο.κ. Κοινώς και λαικάτράπεζες, εφορία, εφκα κτλ είναι το ΙΔΙΟ μαγαζί…πλέον και με την νομοθετική βούλα. Κλείνει η παρένθεση.. 

Ο Μακαριστός γέροντας είχε πεί και το εξής:  

«Θα μας κάνει αυτήν την Δωρεά ο ΘΕΟΣ, να συντρίψει όλους τους παγκοσμίους παλιανθρώπους που ανακατεύουν την κοινωνία και δι αυτού να εξυγιάνει την κοινωνία και να επανέλθουμε εκεί που ήταν ακριβώς». 

Άγιος Παίσιος 

« Και τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά του…» 

Τα είχε δει όλα ο μεγάλος μας Αγιορείτης προφήτης τριάντα χρόνια πριν..Τον τρόπο με τον οποίο ο διάβολος θα σκλαβώσει τον άνθρωπο μέσω της τεχνολογίας των τραπεζικών καρτών..κι όλα αυτά για την απλή επιβίωση.. 

Αντιλαμβάνεστε τώρα γιατί η ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΘΕΙΚΗ ΟΡΓΗ αιωρείται πλέον πάνω από τις κεφαλές μας;  

Γιατί τα γεγονότα είναι πολύ κοντά μας; 

Ένας άλλος χαρισματικός γέροντας κλεισμένος από το 1978 στο Άγιον Όρος είπε: 

Γέροντας Παίσιος Κρητικός ο Αγιορείτης: 

«Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από Θεώ… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι τούρκοι μαζί της το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας. 

Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Χώρα υπάρχει …είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός… 

Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.» 

Αδελφοί, 

Μην περιμένετε μεγαλεία και βασίλεια και μην ψάχνετε σε λάθος μέρος να τον βρείτε. Ένας απλός άνθρωπος σαν όλους μας θα είναι, πολύ πιστός χριστιανός και φτωχός και πολύ πιθανό εντελώς ανύποπτος για το ιερό του καθήκον στον περίγυρό τουμως.. 

Όμως θα είναι ευλογημένος κι επιλεγμένος από Την Θεία Πρόνοια.  

Ο άλλος μας μεγάλος προορατικός Άγιος που έβλεπε με την χάρη Του Αγίου Πνεύματος πολύ μπροστά είχε πει προ τριαντακονταπενταετίας..: 

Άγιος Πορφύριος 

«Θα έρθει μετά από χρόνια ένα πολύ πιστό παλληκάρι που θα είναι πάρα πολύ πιστό Στον Θεό και θα μας κυβερνήσει. 

 Θα έρθει ένα παλληκάρι και θα φέρει όλη τη νεολαία κοντά Στον Χριστό.» 

Ένα απλό και φτωχό παλληκάρι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ από Τον Θεό. 

Τέλος ένας άλλος άγιος άνθρωπος Του Θεού, που Δόξα Τον Μεγαλοδύναμο είναι ακόμα εν ζωή, είπε μετά από την φονικότατη πυρκαγιά στο Μάτι: 

Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα: 

 «Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ! ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ!» *
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ: 
«ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΥΤΟΥΝ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ!»**
Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Γ΄ΠΠ.*** Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ.
(ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΨΙΘΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!) 

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, ο Φίλος Του Θεού είναι ένας από εμάς και ζει ανάμεσα μας. Ένας απλός Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος πτωχός και ταπεινής καταγωγής.  

Όπως ακριβώς το ήθελε Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός. 

Τον αναμένουμε όλοι οι αληθινοί Ρωμιοί να αναστήσει την Ρωμιοσύνη, στην του Κωνσταντίνου Πόλη, έπειτα από την συντριβή του παγκόσμιου Κακού. 

Αμήν. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr