ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ: “ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΚΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 8 Σεπ 2019 - 20:48

Η πληροφορία είναι πολύ σημαντική για να μην την μοιραστούμε μαζί σας. Μαζί με όλους τους Έλληνες.  

Αποπνέει δε μια αισιοδοξία η οποία τόσο μα τόσο μας είναι αναγκαία, ετούτες τις σκοτεινές ώρες που διανύουμε, εδώ στον Αθάνατο τόπο μας. Μία Θεία αισιοδοξία που αντανακλά κατευθείαν στο λαμπρό μέλλον της Ρωμιοσύνης. 

Ο ταπεινός φωτισμένος από Το Άγιο Πνεύμα γέροντας, πνευματικό παιδί του Αγίου Παϊσίου, ομίλησε πριν ολίγες μέρες από την Καψάλα 

Είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο να τον συναντήσεις. Υπάρχουν προσκυνητές φίλοι, που έχουν πάει 8 φορές τα τελευταία 2 χρόνια, για να τον βρουν, να του μιλήσουν, να τον συμβουλευτούν, αλλά έφυγαν άπρακτοι.  

Η φήμη του έχει αρχίσει και αυξάνεται διαρκώς, διότι τα πνευματικά του ραντάρ προσομοιάζουν ανατριχιαστικά αυτά του μεγάλου μας Αγίου, του πνευματικού του πατέρα. Πολύς κόσμος πάει για να τον βρει. Αλλά έστω ότι τον πετύχεις κατά ευτυχή συγκυρία, άλλο τόσο δύσκολο είναι να του μιλήσεις, αν έχεις υπομονή να περιμένεις για πολλές, πολλές ώρες, ίσως και μέρες, ένεκα των πολλών προσκυνητών που τον περιμένουν υπομονετικά. 

Λοιπόν αδελφικός φίλος που επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα το Περιβόλι της Παναγιάς και γνωστός του γέροντα από το παρελθόν, τα κατάφερε. Τον επισκέφτηκε μαζί με τον γιό του και του μίλησε για ένα οικογενειακό ζήτημα που τους βασάνιζε για κάποιους μήνες. Δεν είναι ανάγκη το να σας εκμυστηρευτούμε ότι όλα λύθηκαν ως δια “μαγείας”, συμπαθάτε με για την έκφραση, από την στιγμή που τελείωσαν και έφυγαν από τον γέροντα με την ευχή του. 

Σε μια αποστροφή των λόγων που ως βάλσαμο επικάθησε στις ταραγμένες ψυχές των δύο προσκυνητών, και τους ανακούφισε στα προσωπικά τους θέματα, τον ρώτησαν έπειτα με την ίδια ανησυχία που έχουμε όλοι μας και διαχέεται από άκρη σε άκρη της πατρίδας μας, για τον άπληστο και βάρβαρο άρπαγα γείτονα.  

Ο γέροντας τους κοίταξε με ένα γαλήνιο ύφος γεμάτο σιγουριά κι ατάραχος, τους είπε με δυό κουβέντες: 

“Μην ανησυχείτε. Όλα καλά. Η Αρχιστράτηγος σκέπει την Ελλάδα”. 

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, θα αναγνωρίσουν εύκολα σε ποιόν γέροντα αναφέρομαι. Είναι πασίγνωστος στο Όρος κι ευλογημένος άνθρωπος Του Θεού. Ένας εκ των ελαχίστων που μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. 

Δεν έχω ευλογία και για τον λόγο αυτό δεν θα αποκαλύψω το όνομα του. Άλλωστε γνωρίζω πολύ καλά το πόσο ταπεινός είναι κι ότι δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα. Κάνω λοιπόν υπακοή και το σέβομαι απολύτως. 

Σε ανύποπτο χρόνο ο γέροντας είχε αναφέρει στο παρελθόν, ότι τα πράματα θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα είπε ο μεγάλος μας Άγιος και πνευματικός του πατέρας. 

Ίσως τελικά η Θεία Πρόνοια τα φέρνει έτσι, ώστε η Ελλάς να μην είναι πρωταγωνίστρια τούτη τη φορά. Ίσως όντως να είναι κατά Θεόν, ότι θα είμαστε απλοί θεατές της λαίλαπας και της καταστροφής των υπολοίπων. Ο Άγιος Τριαδικός Θεός δεν επιθυμεί να βάψουμε τα χέρια μας με αίμα. Ίσως το ότι “λουφάρουμε” δίχως να το θέλουμε, αλλά αναγκαστικά, εξαιτίας της άχρωμης αλλότριας ελληνόφωνης εξουσίας που διαφεντεύει τις τύχες μας, ως σκιάχτρο τοποθετημένο στο χωράφι μας από τους κοσμοκράτορες….ίσως να είναι για καλό τελικά..  

Μήπως το σχέδιο Του Πανάγαθου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ; 

Μήπως το ότι η Ελλάς θα παραμείνει αμέτοχη και θεατής των κατακλυσμιαίων θλιβερών γεγονότων που έπονται, οφείλεται σε αυτούς ακριβώς που επιδιώκουν την εξαφάνιση μας; Τι ειρωνεία είναι αυτή για τον προαιώνιο εχθρό εωσφόρο και τα τέκνα του... 

Μήπως από το κακό τελικά Ο Ύψιστος θα βγάλει καλόζητώντας από εμάς υπομονή ώστε να μην περιπλέκονται τα πράγματα, υπακοή, προσευχή και μετάνοια;  

Μήπως ο Άγιος Παϊσιος είναι συνοδοιπόρος μας, είναι μαζί μας, δίπλα μας και με την παρρησία του έναντι Του Πανάγιου Θεού, μας δίνει κουράγιο βλέποντας την Παναγία μας κι Αρχιστράτηγο του ευλογημένου Έθνους μας να κρατάει στιβαρά το τιμόνι της Ελλάδος; 

Αδελφοί μου Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, είναι ελάχιστοι όλοι τους οι εχθροί του Ανθρώπου και Του Υιού του, έμπροσθεν Του. 

Θα τους ταπεινώσει Ο Κύριος κι αυτή την φορά για τα καλά. Αρκετό αίμα έχυσαν οι πρόγονοι μας για Χριστό κι Ελλάδα. Θα τα πληρώσουν όλα μαζεμένα. Πιο πολύ από όλα όμως θα πληρώσουν για την εωσφορική τους απανθρωπιά. 

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΩΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr