ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΙ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 1 Μαρ 2020 - 8:44
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ξεκίνησε.. 

Ποιος είναι τώρα ο “γραφικός” και ποιος ο λογικός; Ερωτώ; 

   Συνεχίζετε κάποιοι να πιστεύετε ακόμη, ότι οι προφητείες των Αγίων μας Πατέρων, οι οποίοι εξεστόμισαν τους λόγους Του Ιδίου Του Πανίσχυρου Δικαιοκρίτη Θεού, είναι γραφικότητες και παραμύθια;  

   Πράγματι μειδιώ με ορισμένους δήθεν πραγματιστές, ρεαλιστές, ορθολογιστές κτλ. Ο πολύς ο κόσμος κοιμάται με τα τσαρούχια όπως έλεγε κι ο μεγάλος μας Αγιορείτης Φαρασιώτης  Άγιος. Ιδιαίτερα δε κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ οι γνωστικοί κι βολεμένοι, αντιλέγω εγώ. Δεν ξέρουν στην κυριολεξία τι τους γίνεται. Βιάζονται να ερμηνεύσουν τα ανερμήνευτα, προσπαθώντας να συμπιέσουν το χρονικό διάστημα 5-10 ετών πραγματοποίησης των προφητευμένων, μέσα σε 5-10 λόγους από το υπέρ πολύτιμο διπλό και τριπλό απόσταγμα της Θείας γνώσης της πρόρρησης των Αγίων. Βιάζονται να τους ακυρώσουν οι άπιστοι κι ολιγόπιστοι, όταν πάει κάτι ανάποδα παροδικά, από αυτό που θεωρούν εκείνοι ως ερμηνεία της προφητείας, πλανώμενοι από τον μεγάλο πλάνο. 

   Δεν έχουν νοιώσει την μίζερη ξιπασμένη μικρότητα της αμαρτωλής τους φίλαυτης ύπαρξης, όπως πρόσφατα βίωσα ο ίδιος, σε ένα φανάρι κεντρικού δρόμου της Αθήνας, όταν Tην είδα..Όταν αντίκρισα τα απύθμενα μάτια της αγιοσύνης της κι αφοπλίστηκα πλήρως εσωτερικά, αισθανόμενος εμπρός της όχι απλά λίγος κι αμαρτωλός αλλά όσο σκληρό κι αν ακούγεται, κάθαρμα στην κυριολεξία. Ένας άχρηστος τενεκές ξεγάνωτος, έμπροσθεν του μεγαλείου Του Θεού, έμπροσθεν μιας πάμπτωχης κουρελιασμένης αλλά αγίας γερόντισσας ζητιάνας που με ισοπέδωσε ψυχικά.. 

  Δεν δύνανται να διανοηθούν το αόρατο είναι αλήθεια Κακό, που ασφυκτικά μας περιβάλλει. Το Κακό που ο αντίδικος μας έχει, μέσω των παλιανθρώπων του της παγκόσμιας ελίτ επιβάλει και με γεωμετρική πρόοδο κάθε μέρα που περνά, μας πνίγει όλο και  περισσότερο. Δεν βλέπουν ότι ΟΛΑ μα όλα όσα κάνουν εκείνοι, είναι μια κοροιδία, ένα ψέμα, ένα σαδιστικό παιχνίδι του Δήθεν Ανύπαρκτου. 

   Αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι τα κράτη στο παγκόσμιο σατανικό σύστημα της τραπεζοκρατίας είναι απλά εταιρίες, οι οποίες διοικούνται από τους ιδίους εωσφοριστές βεβαίως κοσμοκράτορες εκδότες του παγκόσμιου χρήματος, κι οι εκάστοτε πρωθυπουργοί, πρόεδροι κτλ, είναι απλά διευθυντικά στελέχη κι υπάλληλοι τους. Σε όλο αυτό το σάπιο, βρώμικο και διαβολικά πανούργο παγκόσμιο σύστημα ΔΕΝ χωρούν έθνη και σύνορα, παρά μόνο αριθμοί και τραπεζογραμμάτια και δουλικές ψυχές, να τρέχουν να υπηρετήσουν τους βαθύπλουτους αφέντες τους Μίδες με τους σκοτεινούς σκοπούς, προς χάριν μίας απατηλής δήθεν ευημερίας. Είναι τόσο μα τόσο απλό, μα και τόσο  απίστευτα σατανικό, για τον απλό πολίτη να το αποδεχθεί. 

   Ο Χριστός όμως ξέρει. Γνωρίζει το παιχνίδι του μισόκαλου και που αυτός ο πανούργος μισάνθρωπος θέλει να καταλήξει. Στην τελική απόλυτη υποδούλωση του κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν δημιουργήματος Του Πατέρα, μέσω του σφραγίσματος των laser και του τσιπαρίσματος, με όργανα την ΗΔΗ υπάρχουσα τεχνολογία και φυσικά τους συνήθεις ύποπτους, τους ιδίους άνομους του ιερατείου που Τον σταύρωσαν. 

   Ποιά είναι η γνώμη σαςΘα τον αφήσειΚάπου εκεί ψηλά ένα Πανάγαθο σπάνιο χαμόγελο έχει αρχίζει να γλυκοχαράζει στο Καθάριο εντός του Άκτιστου Φωτός Γλυκύτατο Πρόσωπο Του. 

   Ο Άγιος Τριαδικός Θεός, Ο Δημιουργός των πάντων, άπλωσε επιτέλους το Χέρι Του. Η σφαλιάρα Του Χριστού έρχεται να συντρίψει το παγκόσμιο σύστημα του εωσφόρου. Έφτασε η ώρα. Ο μεγάλος Άγιος Παϊσιος το προείδε σε ανύποπτους χρόνους. Αυτό είναι το ζουμί της ιστορίας κι όλα τα υπόλοιπα…οι λεπτομέρειες, τα ιστορικά στιγμιότυπα από το εγγύς μέλλον μας, για τα οποία θα ομιλήσουμε περαιτέρω. 

   Άξαφνα λοιπόν εκεί που κανείς δεν το ανέμενε, οι άσπονδοι φίλοι Ρώσος και Τούρκος έγιναν άσπονδοι εχθροί. ΚανείςΔε νομίζω. Φυσικά και το περιμέναμε όλοι εμείς οι πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, όλοι όσοι οι προφητείες οι εκ Του Αγίου Πνεύματος ορμώμενες, αποτελούν το μεγάλο δώρο που μας έκανε Ο Κύριος, ώστε να μας προετοιμάσει για τα ανήκουστα τραγικά επερχόμενα.  

   Ο Θεός κατά τον άγιο Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπεδινό, θα τους επιβάλει μέθη, όχι να τρελαθούν αλλά να έχουν άσπονδο φονικό μίσος ο ένας για τον άλλο. Θα αλληλοσκοτωθούν είναι οφθαλμοφανές πλέον, είναι δεδομένο 

   Αν δεν βρίσκεται σε αυτοκαταστροφική μέθη έπαρσης κι αλαζονείας ο Ερντογάν, τότε σε τι βρίσκεται; Ποιός τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή και στον ολοκληρωτικό αφανισμό της Τουρκίας αν όχι Ο Ίδιος Ο Θεός; Αυτό είναι το Θέλημα Του και τίποτα δεν πρόκειται να το αλλάξει. 

   Ο δε κορωνοιός διερωτώμαι, όταν θερίζει σε καιρό ειρήνης με συντεταγμένα κι οργανωμένα συστήματα υγείας, τι δύναται να κάνει σε καιρό πολέμου σε διαλυμένουςάστεγουςκυνηγημένουςπεινασμένους, συνωστισμένους ανθρώπους; Αυτή λοιπόν είναι η χολέρα που έβλεπε ο Άγιος Παΐσιος ότι θα αποδεκατίσει τους Τούρκους κατά την διάρκεια του επικείμενου φοβερού πολέμου.  Ίσως κι όχι μόνο αυτή. Μπροστά μας είναι θα τα δούμε…Βιολογικά όπλα διαθέτει πάμπολλα κι η Ρωσία φυσικά. 

   Το Λιοντάρι Του Θεού, ο Άγιος φίλος Του, ο Άγιος Βασιλεύς των Ρωμιών θα εμφανιστεί όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει πλέον εν πολλοίς τα πολεμικά γεγονότα. Όταν το παγκόσμιο σύστημα της ανομίας θα έχει καταρρεύσει υπό των εφιαλτικών ολέθριων φονικότατων πολέμων υπό της Χείρας Του Θεού.  Τότε και μόνο τότε θα ηγηθεί της ανάστασης και της αναγέννησης της Ρωμιοσύνης.  

Ο Βασιλεύς των Ελλήνων, ο σκυθρωπός,  αυστηρός, δίκαιος, ελεήμων προστάτης των αδυνάμων, αλλά και τιμωρός των αδίκων, δεν θα δέχεται αντιπολίτευση. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr