ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 19 Ιούλ 2019 - 21:47

Τουλάχιστον τα βασικά… 

Δεν το περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι θα έδινα αυτή την συμβουλή στους συμπατριώτες μου, ως προς την βάρβαρη και κακόφωνη, αγράμματη αυτή γλώσσα, που ούτε δικό της αλφάβητο δεν έχει, αλλά δανείστηκε πρωτίστως το αραβικό και μετέπειτα το λατινικό. 

Όμως είναι αναγκαίον και πρέπον και φιλάνθρωπον κι εκ Θεού, Του λατρεμένου μας Ιησού Χριστού, να βοηθήσουμε τον κοσμάκη που θα γίνει πρόσφυγας. 

Να ακολουθήσουμε την προτροπή του μεγάλου Αγίου μας Παισίου. 

Μουσουλμάνοι είναι σύμφωνοι, αλλά είναι άνθρωποι και πάρα πολλοί εξ αυτών, ξαδέλφια μας Βυζαντινοί Ρωμηοί εξισλαμισθέντες. 

Εμείς λοιπόν ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως ανέκαθεν πράξαμε στα δύσκολα της ανθρωπότητας, θα δείξουμε την κλάση μας και το μεγαλόψυχο ποιόν μας, της ανωτερότητας και της ανθρωπιάς. 

 Το έχουμε στο dna μας ενσωματωμένο αυτό, παρόλη την κατευθυνόμενη αλλοτρίωση που υποστήκαμε τις τελευταίες δεκαετίες, εξαιτίας της στοχοποιημένης από τα σκοτεινά κέντρα παιδείας μας. 

Είμαστε λαός κυρίων, με ήθος και αρχαίο μεγαλείο κι με ασύγκριτο πολιτισμό και πνεύμα. Δεν θα γίνουμε ποτέ βάρβαροι δολοφόνοι! 

Θα βοηθούμε πάντοτε τα γυναικόπαιδα κι όσους μας έχουν ανάγκη. 

Ο φιλάνθρωπος κι ελεήμων Προφητευόμενος Δίκαιος Φίλος Του Θεού, δεν θα επιτρέψει ποτέ να χάσουμε την ψυχή μας! Τιμωρός κι οργίλος με τους απάνθρωπους, αλλά ταπεινός στοργικός πατέρας με τους αδύναμους. 

Άγιος Παίσιος: «Το πρόβλημα θα ξεκινήσει από το νερό». 

Από το θαλασσινό εννοούσε ο Άγιος.  

Από την γαλάζια ψευτοπατρίδα των μογγόλων νομάδων τούρκων. 

Κοιτάξτε τι γίνεται με την ΑΟΖ, που με τουρκικό τσαμπουκά, θέλει να ανακηρύξει ο ανέκαθεν ιστορικά άρπαγας κι άπληστος τουρκαλάς με την Λιβύη, παρακάμπτοντας παντελώς την Κρήτη! 

Μήπως είναι κοντά η ανάκληση των πρεσβειών εκατέρωθεν και η αναφώνηση ημών: «Ταις Πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς;» 

Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος«Όσον αυξάνεται η αλαζονεία Ερντογάν και συν αυτόν, τόσο πιο κοντά είναι η ελευθερία της Κύπρου!»  

Έρχεται τυφώνας… δεν το βλέπετε; 

Ο τούρκος έχει ξεφύγει εντελώς και νομίζει ότι είναι ισοδύναμος με ΗΠΑ και Ρωσία. Έχει την εντύπωση ότι θα κάνει ότι γουστάρει παρανόμως και ότι θα τσαλαπατά ατιμώρητος τους νόμους του κατεστημένου των κοσμοκρατόρων. 

Ας μην ξεχνάμε ότι για 4 γεννεές δεν έχουν συμμετάσχει σε μεγάλο πόλεμο κι έχουν λησμονήσει τις καταστροφικές του συνέπειες. Όταν η Ελλάδα πλήρωνε με το ηρωικό της ζεστό αίμα το δυσβάστακτο κόστος των 558.000 νεκρών της στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι τουρκαλάδες χορεύανε καρσιλαμά, αναπνέοντας τον ήσυχο αέρα της ουδετερότητας.. 

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΥ. 

Μόνον που τούτην τη φορά οι νεκροί θα είναι εκατομμύρια… 

Για να σπάσει η ηρεμία του ήσυχου ως λάδι νερού, θα πρέπει να πέσει μια κοτρώνα μέσα του με βροντώδη στόμφο. Ε λοιπόν τον ρόλο της αφορμής και της κοτρώνας θα τον παίξει η παράνομη απρόβλεπτη και παραβατική Τουρκία. 

Έτσι θα ξεκινήσει ο ΓΠΠ. 

Ο Ερντογάν έχει μυστικές πλάτες, αυτό είναι αναμφισβήτητο. Χρησιμοποιείται δολίως από τις αντίχριστες σκοτεινές δυνάμεις ως πυροκροτητής, που θα ξεκινήσει το κακό μαζί με το Ιράν.  

Είναι ανάγκη όλοι μας οι Χριστιανοί μέσω της προσευχής και της μετάνοιας να ανοίξουμε διάπλατα τους πνευματικούς μας οφθαλμούς και να δούμε αυτά που έρχονται. Να συνειδητοποιήσουμε τα σημεία των καιρών και τα μαύρα σύννεφα για την ανθρωπότητα στον πολύ κοντινό ορίζοντα. 

Οι αντίχριστοι απάνθρωποι εωσφοριστέςυπηρέτες του Πονηρού και κοσμοεξουσιαστές, ξέφυγαν πια σε ισχύ κι Ο Άγιος Τριαδικός Θεός θα τους ταπεινώσει. Ευθύνονται για όλη την παγκόσμια δυστυχία και τα ανθρώπινα δεινά, όπως κατ’ επανάληψιν έχουμε εξηγήσει στα άρθρα μας. Έφτασεν η ώρα λοιπόν να αποδοθεί Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 

Ο Κύριος του ουρανού και της γης θα συντρίψει την παγκόσμια αδικία πολύ σύντομα. 

Μπορεί αυτοί οι άνομοι να τα έχουν ως αγαπημένα τους σύμβολα, όμως Ο Μεγαλοδύναμος θα εφαρμόσει το σχέδιο Του, που προφήτεψαν εκ Θείας Χάριτος οι μεγάλοι σύγχρονοι Άγιοι Πατέρες μας, ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΙΡΟΓΝΩΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ.    

ΗΔΗ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΛΕΧΘΕΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ. 

Ταρακουνηθήκαμε γερά, αλλά φαίνεται ότι Η Πανάχραντος Αειπαρθένος Δέσποινα Η Παναγία Μητέρα, μας προστάτεψε εμάς τους αναξίους αμαρτωλούς ΚΑΙ Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕ. 

Δεν υποστήκαμε βαριά τραύματα, δεν πληγωθήκαμε ευτυχώς. 

Όμως αλλοίμονο τι έπεται;;; 

Θα σας πω εγώ ο τελευταίος, που αντιγράφω τα προλεχθέντα των Άγιων Πατέρων μας και ας μην με πιστεύετε οι άπιστοι Θωμάδες, δεν πειράζει… 

Ακολουθούν οι αψιμαχίες, τα θερμά επεισόδια, οι πόλεμοι των άλλων και η πείνα ημών. 

Δεν είναι δυνατόν ο υπόλοιπος κόσμος να καίγεται σαν κεράκι κι εμείς να συνεχίσουμε την ζωή που ζούμε σήμερα. Φυσικά και οι πνευματικοί νόμοι δεν θα το επιτρέψουν. Θα δεινοπαθήσουμε κι εμείς τελεία και παύλα. 

Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως η Ελλάς θα επιβιώσει μετά την παγκόσμια καταιγίδα της καταστροφής και θα μεγαλώσει κατά Θείαν Πρόνοια, το θέλουν ή δε το θέλουν οι αντίχριστοι. 

ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. 

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΟΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΗΡΩΙΣΜΟΣ, ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ.  

Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ. 

ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. 

ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΚΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΚΑΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.  

ΖΗΤΩ Η ΥΠΕΡΑΙΩΝΙΑ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ! 

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΜΑΣ ΚΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.  

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr