ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : Η ΔΟΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΑΙΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 19 Ιούν 2019 - 21:51

Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή στην ζωή σας αναρωτηθήκατε και προβληματιστήκατε για την πείνα και την ανέχεια σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη μας.  

Όταν σε άλλες προνομιούχες περιοχές σκορπούσαν, οι αλιτήριοι φίλαυτοι υπηρέτες του συστήματος, δεκάδες δισεκατομμύρια σε ανούσιες σπατάλες και άχρηστες πολυτέλειες.. 

Πονέσατε και στεναχωρηθήκατε με τις φωτογραφίες των πεινασμένων αποστεωμένων παιδιών. Ανατριχιάσατε και αηδιάσατε από τα απεχθή κι απάνθρωπα εγκλήματα των τζιχαντιστών στα πρόσφατα πολεμικά γεγονότα της Συρίας. Οργιστήκατε για τις πολεμικές επιχειρήσεις, τον βομβαρδισμό και την ισοπέδωση από το ΝΑΤΟ χωρών όπως η πρώην Γιουγκοσλαβία, το Ιράκτο Αφγανιστάν, η Λιβύη κ.ο.κ 

Παρακολουθήσατε αδύναμοι κι αγανακτισμένοι την έναρξη της σκλαβιάς και έκτοτε βιώνετε ανήμποροι, τη συνεχή πτώση της ζωσμένης μας πατρίδας από τις αλυσίδες των παγκόσμιων τοκογλύφων. Βαρεθήκατε να μετράτε αυτοκτονίες και να μαθαίνετε για εγκεφαλικά, εμφράγματα και καρκίνους από γνωστούς κι από δικούς σας ανθρώπους και πιθανότατα κι για εσάς τους ίδιους… 

Ταυτόχρονα παρατηρείτε έκπληκτοι στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναν παράλληλο ανεξάρτητο απατηλό κόσμο, που δεν έχει καμία επαφή και σχέση με την σκληρή πραγματικότητα.   

Έναν ξιπασμένο και ξεδιάντροπο συρφετό πλαστικών ανθρώπων να χασκογελούν με έναν ανυπόφορα αυτάρεσκο κι αναίσθητο τρόπο διασκεδάζοντας με τα χάλια τους, και τελικά ξεχνιέστε κι αποκοιμιέστε.. 

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Τίποτα από τα κακώς κείμενα δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν μια αιτία. Μία και μοναδική προέλευση.  

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι… 

Ανέκαθεν κοσμικά μιλώντας υπήρχαν εξουσίες κι εξουσιαζόμενοι. Βασιλείς κι Αυτοκράτορες, Καίσαρες και Αύγουστοι, Φαραώ και Σατράπες, Ηγεμόνες και Τύραννοι. Ήταν χειροπιαστή εξουσία, τους έβλεπες, τους ήξερες. Υπήρχε βέβαια ανέκαθεν ιερατείο και σκοτεινό παρασκήνιο το οποίο δρούσε όπως πάντα υπογείως, μόνο που ήταν πάντοτε κόλακες των Βασιλέων και προσπαθούσαν με δόλιους τρόπους να έχουν την εύνοια τους.  

Το πάνω χέρι όμως πάντοτε το είχαν οι εκάστοτε Ηγεμόνες, αυτοί ελάμβαναν τις αποφάσεις δικές τους ή καθ’ υποβολή. 

Η ειδοποιός διαφορά με την σήμερον  είναι ότι κουμάντο πλέον κάνει το παρασκήνιο... 

ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. 

Οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας, οι άνθρωποι του μυστικού χρήματος. 

Ουσιαστικά από τότε που έπαψαν οι μοναρχίες κι εγκαθιδρύθηκαν παγκοσμίως οι πιο “πολιτισμένες κι εξελιγμένες πολιτικά  ψευτοδημοκρατίεςυποβολιμαίως φυσικά 

Το πολίτευμα της δημοκρατίας ήταν ο δούρειος ίππος με το όμορφο περιτύλιγμα και το απόλυτο άλλοθι τους, έναντι των εξουσιαζόμενων, που άλλωστε εκείνοι “ψήφιζαν”. 

 Το απόλυτο σύστημα του διαίρει και βασίλευεη κομματοκρατία δια αντιπροσώπων. 

Ως γνωστόν τα πάντα σήμερα κι όχι μόνο τα κυβερνάει το χρήμα. 

Ερώτημα; 

Ποιος ελέγχει το χρήμα; 

Στις 15/08/1971, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Νίξον καταργεί πραξικοπηματικά τον “κανόνα του χρυσού”.  Δηλαδή το κυκλοφορούν ρευστό να αντιστοιχεί υποχρεωτικά σε αξία υπάρχοντος χρυσού. Προφανώς βάσει εντολών του κεφαλαιοκρατικού συστήματος και της ιδιόκτητης κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ από τους γνωστούς άγνωστους.. 

Ώστε να λυθούν τα χέρια των επικυρίαρχων…και να βάζουν όσα μηδενικά επιθυμούν πίσω από τον άσσο.. 

 Έτσι κι αλλιώς δικές τους είναι οι κεντρικές τράπεζες, ότι θέλουν κάνουν. 

Έτσι φτάσαμε στο σημείο η συνολική αξία του χρυσού παγκοσμίως να είναι 2 με 3 τρις δολάρια, ενώ το λογιστικό και υπάρχον ρευστό να κοστολογείται στα 1000 τρις…. 

Η ανατολή της πληροφορικής στην δεκαετία του ’80, που εκείνοι φυσικά χρηματοδότησαν (από που νομίζετε ότι πήραν δάνεια ο Bill Gates κι ο Steve Jobs όταν πρωτοξεκίνησαν τις χρεωκοπημένες αρχικά εταιρίες τους microsoft κι apple😉, ήταν το τελικό εργαλείο για την υποδούλωση  στο μέλλον, στο παρόν δηλαδήημών των καημένων των γκοίμ.. 

Όλα τα παραπάνω δεν θα σήμαιναν τίποτα αν ήταν τυχαία γεγονότα, μία αλληλουχία άτυχων στιγμών των δράσεων των εκάστοτε ανίκανων κυβερνήσεων της ανθρωπότητας. 

Αλλοίμονο όμως όχι, δεν είναι τυχαία. 

Πίσω από την κακοδαιμονία μας υπάρχουν όντως δαίμονες. 

Υπάρχει ένα οικονομικό κολοσσιαίο κατεστημένο που δυστυχώς όμως είναι και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ κι ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. 

Αυτή η ολιγάριθμη ελίτ των παγκόσμιων εξουσιαστών που κρατούν στα χέρια τους τις μηχανές εκτύπωσης του χρήματος  και τα computer των τραπεζών παγκοσμίως, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. 

Μάλιστα απεχθάνονται και μισούν οτιδήποτε Χριστιανικό. 

Και να προσθέσω κι οτιδήποτε Ελληνικό. 

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός τους χαλάει τη πιάτσα, τους χαλάει με τους λόγους Του περί αγάπης προς τον πλησίον, τα απάνθρωπα σχέδια. 

Πρόκειται για τους γνωστούς…μελαχρινούς  γαλανομάτηδες Χαζάρους οι οποίοι ασπάζονται την Ιουδαική θρησκεία... 

Για την 13η φυλή του Ισραήλ.  

Την ειδωλολατρική φυλή από τον Καύκασο που ασπάστηκε τον Ιουδαισμό τον 8ο αιώνα μετά Χριστόν. 

Μεταξύ 965 και 969 ο ηγεμόνας των Ρως του ΚιέβουΣβιατοσλάβος Α΄ κατέλαβε την πρωτεύουσα Ατίλ και κατέλυσε το κράτος των Χαζάρων. (Από τότε αντιπαθούν τους Ρώσους…Και τους Βυζαντινούς φυσικά γιατί κι αυτοί έβαλαν το χεράκι τους..). 

Η παγκόσμια εξουσία που ασκούν δεν θα ήταν δυνατή δίχως: 

1) Ένα παγκόσμιο πολυάριθμο μυστικό κι  πανίσχυρο  ΔΙΚΤΥΟ κατασκόπων κι ανθρώπων τους διεθνιστών, που αμειβόμενοι αδρά σε χρήμα και σε είδος, δηλαδή άνοδο στα κοινωνικά κι επαγγελματικά κι πολιτικά στρώματα, επιτελούν τις εντολές τους. Αυτοί είναι οι μετέχοντες στις διάφορες μυστικές αδελφότητες, λέσχες, μασόνοι κτλ..Δεν έχω καν διάθεση να τους αναφέρω διότι λερώνω την πένα μου…Για να είναι μάλιστα της απολύτου εμπιστοσύνης τους, επιλέγουν ανθρώπους που έχουν μυστικά το ίδιο dna και καταγωγή με αυτούς, αλλάζουν όμως τα ονόματα τους και ενσωματώνονται στην εκάστοτε χώρα εδώ και εκατονταετίες..(Θέλετε μήπως να αναφέρω παραδείγματα πασίγνωστων δήθεν Ελλήνων στην χώρα μαςΑπλά παρακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο στο youtube:  

 https://www.youtube.com/watch?v=F5Kkw6d1xw8 ). 

2) Δίχως το Σκοτάδι…Δηλαδή την απόλυτη επί ποινής θανάτου στην κυριολεξία μυστικότητα.  

3) Δίχως την υποστήριξη και την αφοσίωση στις εντολές του ιδίου του άρχοντα του σκότους και των βοηθητικών του δαιμονικών πνευμάτων. 

Οι άνθρωποι αυτοί τυφλωμένοι και ευρισκόμενοι σε πλάνη από τον ίδιο τον διάβολο κι από την ΑΠΟΛΥΤΗ  ΙΣΧΥ που τους προσφέρει το ατελείωτο χρήμα, περιφρονούν τον άνθρωπο.  

Μας θεωρούν κατώτερους ποιοτικά οργανισμούς,  δηλαδή ζωώδη ανθρωποειδή και μας αποκαλούν στην γλώσσα τους γκοίμ 

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. 

Οι επικυρίαρχοι  δεν είναι απλά πάμπλουτοι σαν κάποιους από αυτούς που βλέπουμε στα περιοδικά forbes κτλ… 

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΙΔΕΣ. ΚΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ. ΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΘΕΣΗ  ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ  ΜΕΣΣΙΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.  

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ. 

Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΟΜΟΣ. 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ. 

ΑΜΗΝ. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr