ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΟΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΤΟΦΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 15 Αυγ 2019 - 21:38

Τούρκοι, 

 οι Έλληνες θα ανδρωθούν κι οι μιναρέδες σας θα γκρεμιστούν. Ένας βαρύς ολόχρυσος σταυρός θα της κοσμεί τον τρούλο μοναχά. 

Η βαρβαρότητα σας και του μάταιου αυτού κόσμου, φτάνει στην αποκορύφωση της και στην αυτοκαταστροφή της.  

Πνευματικά μηνύματα πολλά κι ο πνευματικός κόσμος βοά, κανείς δεν νοιώθει ήσυχος πια. 

Ο Μεγαλοδύναμος Θεός ήδη δρα, απέναντι στην αντίδραση του σατανά. 

Οι ‘Αγιοι στρατηλάτες φύλακες μεγαλομάρτυρες κι οι Αρχάγγελοι του Θεού περικύκλωσαν με τα αγγελικά στρατεύματα, τον αρχαίο δράκοντα, τον όφη τον πονηρό και τις δαιμονικές λεγεώνες του. 

Νομίζετε Τούρκοι ότι αυτή που σκοπεύετε κι έχετε ετοιμάσει εναντίον των Ελλήνων, θα είναι μια συνήθης για εσάς αρπακτική επιχείρηση, όπως αυτές που κάνετε εναντίον των Κούρδων και των Σύρων.  

Νομίζετε ότι θα μας εκφοβίσετε κι έτσι δειλιάζοντας με την ουρά στα σκέλια σαν σκυλιά φοβισμένα, θα μας σύρετε σε ταπεινωτικές διαπραγματεύσεις για τον υποθαλάσσιο πλούτο μας. 

Όμως όχι. Γελιέστε και κάνετε λάθος, διότι ο Χριστός έχει άλλα σχέδια. 

Ποιος σας είπε ρε αχρείοι ότι εμάς μας νοιάζουν τα πετρέλαια και τα φυσικά αέριαΑυτά απασχολούν τους εβραίους κι εσάς. 

Εμείς είμαστε Έλληνες! Είμαστε σπάταλοι και έξω καρδιά. Δεν είμαστε καρμοίρηδες να μας νοιάζουν τα δήθεν δικά μας ψωροκοιτάσματα των σιωνιστών κοσμοκρατόρων. Τίποτα δεν είναι δικό μας όσο υπάρχει το παγκόσμιο τραπεζικό κατεστημένο αυτών. Το μάθαμε πια. 

Μας νοιάζει και μας καίει όμως ότι ΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ ΕΠΙ 567 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ.  

Και ζητάτε κι άλλα ως άπληστοι αλητήριοι αγριόχοιροι, όπως σας αποκαλούσε εσάς και τον Μουχαμέντη σας ο τελευταίος Αυτοκράτορας μας, ο ήρωας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. 

Εμείς θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων μεμέτια 

Θα πολεμήσουμε για τους προγόνους μας και για το αίμα των μαρτύρων μας. Θα πολεμήσουμε, κι αυτή την φορά έχουμε την δύναμη και τα όπλα και δεν περιμένουμε από κανέναν. Δεν είμαστε ξεβράκωτοι όπως το 1821, ούτε θα προδοθούμε όπως το 1922. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ (REAL TIME  ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗΝ), ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ. 

ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ. 

Ο Έλληνας αυτή τη φορά δεν θα κάτσει να χάσει, ούτε να ηττηθεί ούτε και να προδοθεί από τους δήθεν φίλους του. Γιατί πλέον ξέρει ότι είναι μόνος, ότι δεν έχει φίλους. 

Ούτε και θα ακούσει του ελληνόφωνους δήθεν ηγέτες του. 

Έχει συσσωρευμένη οργή από το υπέρ εκατονταετές άδικο στα στήθια του μεγάλη. 

Ο Άγιος Τριαδικός Θεός μας πληροφόρησε, μέσα από τα Θεοφόρα προφητικά χείλη των Άγιων Πατέρων μας σε ανύποπτους χρόνους, για αυτά που πολύ σύντομα πρόκειται να συμβούν. Μας είπαν με την χάρη του Αγίου Πνεύματος, ότι η Ελλάς δεν πρόκειται να συμμετάσχει στον παγκόσμιο ανθρωποκτόνο εωσφορικό όλεθρο, που κατέρχεται ακάθεκτος ως ποταμός πυρός.  

Η Αειπαρθένος Πανάχραντος Θεοτόκος Δέσποινα, η Μητέρα Του Φωτός κι όλων μας, η Παναγία μας θα μας σκέπει την Άγια Πατρώα Γη. Θα φτάσουμε έως την επιστράτευση αλλά… 

Ο Παντελεήμων Φιλάνθρωπος Θεός δεν θέλει τα αγαπημένα Του παιδιά να βάψουν τα χέρια τους με αίμα. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα συμμετάσχουμε. Διότι έχει άλλη Ιερά Αποστολή για εμάς Ο Ύψιστος, η οποία θα επακολουθήσει της καταστροφής. 

Είστε τυχεροί μεμέτια….τουλάχιστον όσο αφορά εμάς.   

Το μάτι πετάει σπίθες, το αίμα βράζει, η Ιωνία μας γη, η Πόλη μας ΚΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  

ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΩΡΑ ΤΩΝ ΜΙΝΑΡΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. 

Τούρκοι πάρτε το απόφαση και ξεχάστε τα θερμά ψευτοεπεισόδια. 

ΕΠΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΑΣ.  

Το κισμέτ σας δεν είναι καλό. 

Ο Χρόνος σας τελείωσε κι ο Κανόνας μας έληξε. 

Η Αγία Ορθοδοξία θα επιστρέψει στον μεγάλο της Οίκο Της Σοφίας Του Θεού το θέλετε ή δε το θέλετε. 

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους με την βοήθεια της Μεγαλόχαρης Υπερμάχου Στρατηγού μας. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo  

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr