ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : Ο ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥΤΙΝ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 14 Ιαν 2020 - 21:38
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μερικοί θα μειδιάσουν με τον πομπώδη έως ουτοπικό τίτλο του άρθρου. Πράγματι όμως οι μεγάλοι, προδομένοι κι ανεκπλήρωτοι «έρωτες» και μάλιστα όταν διαμεσολαβούν συνοικέσια συμφερόντων, καταλήγουν σε άσπονδα μίση, αβυσσαλέα εχθρότητα και νομοτελειακά πόλεμο μέχρις εσχάτων. 

    Συγκαταλέγω τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία των πιστών Ορθοδόξων, που πιστεύουν απόλυτα ότι οι Θεόπνευστες Προφητείες υπό των φωτισμένων μέσω Του Παρακλήτου Αγίων Πατέρων μας, θα πραγματοποιηθούν ούτως ή άλλως. Πιστεύω απόλυτα τους Αγίους Πατέρες και δεν το κρύβω άλλωστε μέσω της αρθρογραφίας μου. Είναι όντως σαν να διαβάζεις τις εφημερίδες όπως έλεγε χαριτολογώντας κι ο μεγάλος μας Άγιος Παϊσιος. 

    Όλοι οι «μεγάλοι» θέλοντας και μη είναι όργανα πραγματοποίησης του θελήματος Του Θεού, και το θέλημα Του είναι ο θάνατος του σάπιου παλαιού κι η Ανάσταση κι πνευματική ανάταση κι γέννηση ενός νέου κόσμου με ασάλευτα Χριστιανικά Ορθόδοξα και δη Ελληνικά θεμέλια.  

    Το περίφημο εξασέλιδο του αγίου Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού το λέει ξεκάθαρα, ότι η δόλιος Τουρκία θα ηττηθεί διότι θα πράξει πονηρά μεγάλη προδοσία. Ποιον άραγε θα προδώσει, αν όχι τον νέο της μεγάλο «έρωτα»; Όσο περισσότερο σφιχταγκαλιάζονται με τον ρώσο, τόσο διαταράσσεται η παγκόσμια ισορροπία, τόσο πιο ετοιμόρροπο γίνεται το παγκόσμιο σάπιο οικοδόμημα του μαμωνά. Ο Άγιος Παϊσιος δε ως γνωστόν, είχε παρομοιάσει τον διαχρονικά τούρκο μπαμπέση με την πονηρή αλεπού, την οποία τελικά όμως θα την φάνε τα μαύρα σκυλιά του πολέμου. 

    Τα συμφέροντα που διακυβεύονται πλέον είναι τεράστια και παγκόσμια, διότι τεράστια και παγκοσμίως ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ είναι και τα γιγαντιαία κοιτάσματα φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων στην θαλάσσια περιοχή μας. Είναι αστείο έστω κι απλά να διανοηθούμε ότι η μικρή κι «αδύναμη» (επί του παρόντος) Ελλάς, θα αφεθεί μόνη της στη νομή αυτού του ανυπέρβλητου πλούτου. Οι παγκόσμιοι γύπες κοσμοκράτορες τα έχουν ήδη στο τσεπάκι (νομίζουν). 

    Γελάει καλύτερα όμως όποιος γελάσει τελευταίος 

Ανέκαθεν ο Έλληνας πολεμούσε για την Δόξα κι όχι για τη νίκη,  κι έπεφτε ηρωικώς, ηττώμενος μεν, δοξαζόμενος αιωνίως ως φωτεινό παράδειγμα της Οικουμένης δε. Ήμασταν πάντοτε λιγότεροι και πάντοτε άοπλοι συγκριτικά με τον εχθρό. Αντιθέτως τώρα είμεθα ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ στρατιωτικά. Γελάω με κάποιους που ισχυρίζονται ότι είμαστε του καναπέ και δειλοί κι ανίκανοι να πολεμήσουμε κτλ.  

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.  

Επειδή ήμουν κάποτε αξιωματικός του ένδοξου Ελληνικού Στρατού και γνήσιος Έλληνας, έχω να πω το εξής:  

ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΒΙΑΙΩΣ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. 

    Αυτήν ταύτη την φορά σοφά πράττοντας, οπισθοχωρώντας φαινομενικά και μένοντας έξω από τον παγκόσμιο ορυμαγδό,  θα παίξουμε  

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ,  

ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.  

    Η ΔΟΞΑ ΕΠΕΤΑΙ ΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, 

 ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΕΩΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΑΝΕΝΔΟΞΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ. 

ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ. 

Geo Theo 

Γ.Χ.Θ. 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr