ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : Ο ΣΙΩΝΟΔΟΥΛΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΛΥΚΟΚΕΦΑΛΗ ΣΤΙΣ ΣΙΑΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 18 Αυγ 2019 - 22:29

Οι Τούρκοι δεν βάζουν μυαλό.  Ήταν ανέκαθεν και είναι άρπαγες. Αγέλες  λύκων και βάρβαροι για πάντα. Απολίτιστοι και οικειοποιούντες  αλλότρια στοιχεία, μεγίστου και σαφώς δυσθεώρητου,  όσον τους αφορά,  πολιτιστικού επιπέδου όπως το Ελληνικό.  Για παράδειγμα δεν έχουν ιδρύσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ δικιά τους πόλη. Όλες μα όλες οι πόλεις τους είναι Ελληνικές, ακόμα και η πρωτεύουσα τους που έχει Ελληνικό όνομα (δεν μπήκαν καν στο κόπο να της το αλλάξουν). 

Δεν είναι θέμα Ερντογάν. Όλοι τους ίδιοι είναι, απλά ο Ερντογάν τους εκφράζει, τους κρατάει ενωμένους και τους νομιμοποιεί τον εθνικισμό μέσα τους σε ανώτερο βαθμό, ως χαρισματικός  Έλληνας γεννίτσαρος ηγέτης που είναι. Το Ελληνικό  του κι αδάμαστο στοιχείο διαφαίνεται ως αυταπόδεικτο κι από τον τρόπο που τα βάζει ανοιχτά με το Ισραήλ και τους εβραίους, αναγκάζοντας τον υιό Νετανάχιου να αποκαλέσει δημοσίως Κωνσταντινούπολη κι όχι με το τουρκικό της όνομα, την Πόλη μας.    

Ούτος λοιπόν καθότι βαριά άρρωστος όπως πρόσφατα κι όχι μόνο μάθαμε

Νέες πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του Ρ.Τ.Ερντογάν: Οι καρκίνοι και το ανίατο αυτοάνοσο νόσημα

συντόμως και μοιραίως θα καταστεί ανίκανος να επιτελεί τα προεδρικά του καθήκοντα, αλλά η άκρως επικίνδυνη για τη χώρα του ερντογανική πολιτική του μαγιά, θα παραμείνει. 

Οι διάδοχοι του θα βρεθούν μετέωροι να ισορροπούν μεταξύ σφύρας κι άκμονος, σε πολύ δυσμενές και τοξικό διεθνές περιβάλλον, εξαιτίας του άκρως παρακινδυνευμένου και πονηρού γεωστρατηγικού τούρκικου παζαριού ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία, το οποίο έπαιζε αριστοτεχνικά  ο προκάτοχος τους. 

Θα έχουν μεν όπως κι όλοι οι Τούρκοι την αλαζονεία του οθωμανικού εθνικισμού τους και την απληστία του άρπαγα, πλην όμως δεν θα διαθέτουν τις ικανότητες και την αύρα του Ερντογάν, ο οποίος τα κατάφερνε μυστηριωδώς και ταχυδακτυλουργικά  να έχει φίλους ταυτόχρονα και τον Πούτιν και τον Τραμπ. 

Ο Άγιος Τριαδικός Θεός θα τα φέρει έτσι τα πράγματα που το πολεμικό κλίμα θα το έχει προπαρασκευάσει  εκ των προτέρων κι ανώδυνα μεν ο ικανότατος Ερντογάν, όμως  όταν το ατσάλι αρχίζει να βράζει κι έρθει η ώρα του ως εδώ και μη παρέκει και των τετελεσμένων, την τύχη της γείτονος θα την έχουν αναλάβει άλλοι λιγότερο ικανοί. Και το κυριότερο σιωνοαμερικανόδουλοι και μη συμπαθούντες προς κι από τον Πούτιν και το ρωσικό στρατοκρατικό σύμπλεγμα. 

Εκεί λοιπόν θα ανατραπούν κυριολεκτικά τα πάντα, διότι όλη μα όλη η πολιτική της Τουρκίας έχει βασιστεί στον Ερντογάν. Έπειτα έπεται το χάος. 

Ας μην ξεχνούμε ότι εκεί βασίζεται από την προ του πραξικοπήματος ακόμη εποχή, και η μυστική πολιτική ατζέντα κι οι πόθοι του βαθέως αμερικανικού κράτους,  αυτό προσδοκούν διακαώςτην πτώση του επικίνδυνου για αυτούς Ερντογάν 

Ακολουθώντας τις μυστικές διαταγές, οδηγίες ερεθίσματα των σιωνιστών, η διάδοχη κατάσταση θα προβεί στο απονενοημένο και προσυνεννοημένο  διάβημα, του να επιτεθούν στην Ελλάδα.  

Για δύο λόγους ο ένας φανερός κι ο άλλος κρυφός.  

Ο πρώτος και ήδη από την προπαγάνδα τους παγκοσμίως οφθαλμοφανής,  είναι η δήθεν αρπαγή από τους Έλληνες νήσων στο Αιγαίο, οι οποίες ήταν ανέκαθεν τουρκικές κατά το γνωστό τουρκικό αφήγημα. Και μαζί με αυτό ικανοποιούν και την πάγια απαίτηση τους,  για την υφαλοκρηπίδα μας και φυσικά την αρπαγή των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων μας. 

Ο δεύτερος κι μυστικός είναι σιωνιστικός πόθος κι είναι η αποκοπή των Ρώσων από την ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολήμέσω του κλεισίματος των στενών, με την δήθεν δικαιολογία της εμπόλεμης κατάστασης με την Ελλάδα.   

Κι θα αποτελέσει όντως απονενοημένο διάβημα διότι θα είναι λύση αυτοκτονίας. Οι Ρώσοι με αυτόν το τρόπο, από το όλα πάνε στο τίποτα και κυριολεκτικά  χάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην περιοχή. Η Αρκούδα θα αντιδράσει, έπειτα από τις σαφείς προειδοποιητικές βολές,  με δριμύτητα κι ανείπωτη οργή απέναντι στο παραδοσιακά απύθμενο τουρκικό θράσος, εκλιπόντος του Ερντογάν που κράταγε κάπως τις ισορροπίες. 

Πολύ πιθανόν όλο αυτό το σκηνικό, να συμβεί σε συνδυασμό με την ήδη προηγηθείσα επίθεση  Ισραηλινών και Δυτικών στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, τουτέστιν στο Ιράν. Είπαμε το πρώτο αίμα θα χυθεί εκεί. 

Έτσι αποδεικνύεται με τον πλέον εύγλωττο τρόπο κι αποσαφηνίζεται ότι δεν μιλάμε πια για προφητείες. Μιλάμε για την απτή κι εφιαλτική πραγματικότητα. 

Κι ερωτώ; 

Τι σημασία έχει κύριοι το πότε ακριβώς θα γίνειΣήμερα, αύριο ή μεθαύριοή μετά από έξι μήνεςΓιατί συνεχίζετε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίουΕδώ το πράμα βρωμάει πυρηνικό μπαρούτι! Εδώ μιλάμε για κοσμογονικά γεγονότα και μετέπειτα ανατροπές δίχως αύριο! Θα παγώσει στην κυριολεξία ο χρόνος!! 

Τους Αγίους μας περιμένετε για να το συνειδητοποιήσετεαμφισβητώντας  κι ορισμένοι κουτοί τις Θεόπνευστες προφητείες τους; 

Ας είναι. Όπως είπε κι ο φίλτατος κ. Καλιώρας, οι Έλληνες θα αφυπνιστούν μετά τις ρίψεις των πρώτων βομβών. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει για την προ και την μετά βομβών εποχή. 

Τότε λοιπόν θα έλθουν όλοι μα όλοι κοντά Στον Μεγαλοδύναμο προς μετάνοια και θα ζητήσουν τις πρεσβείες της Υπερμάχου Στρατηγού της Παναγίας μας. 

Κι Ο Θεός θα ακούσει τις ιαχές της μετανοίας μας. Κι η Παναγία και Μητέρα όλων μας, θα μας σκεπάσει με την στοργική αγκαλιά της και θα μας προστατέψει. 

Και θα μας στείλει Ο Κύριος τον Ευλογημένο Φίλο Του τον Άγιο Βασιλέα, τον Προφητευόμενο Ηγέτη μας, να μας καθοδηγήσει στην λαίλαπα. 

Αν μη γένοιτο χρειαστεί να πολεμήσουμε, θα το κάνουμε και θα πολεμήσουμε ΩΣ ΗΡΩΕΣ δηλαδή ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

Αλίμονο σας Τούρκοι. 

Αδελφοί μην λιποψυχείτε. Απόλυτη πίστη στο φιλότιμο κι ενάρετο γένος μας, που είναι ευγενές κι όχι ρυπαρό, στο αίμα μας και Στον Χριστό μας. 

Έλα Η Δύναμη Σου Θεέ μου. 

Η Λευτεριά είναι κοντά! 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr