ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Α’1919-Β’1939-Γ’2019

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 27 Ιούλ 2019 - 20:44

Είναι γνωστή η έφεση των ρώσων στο σκάκι. Με ορισμένους από τους κορυφαίους σκακιστές παγκοσμίως, εγνωσμένης αξίας τακτικιστές κι με επιτυχημένη στρατηγική σε βάθος χρόνου. 

Σχεδιάζουν ανέκαθεν τις μελλοντικές τους κινήσεις υπό στρατηγικόν πρίσμα και πολλές φορές μπλοφάρουν, ώστε να εκβιάσουν λανθασμένο βήμα του αντιπάλου. Ταυτόχρονα διαθέτουν πάντοτε εναλλακτικό σχέδιο, για κάθε αντίπαλη κίνηση των πιονιών. Άλλωστε ο επιτυχημένος σκακιστής βρίσκεται πάντοτε 7-8 κινήσεις έμπροσθεν του αντιπάλου του. 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κι οι περίτεχνες λεκτικές φιοριτούρες μπορεί να είναι ελκυστικές, αλλά ποσώς προσφέρουν στην άμεση εξαγωγή λογικού συμπεράσματος, τουναντίον κουράζουν κι αποσυντονίζουν. Πέντε προτάσεις αρχαίων ελληνικών απαιτούν μισή σελίδα νέων για να «μεταφραστούν». Αυτό τα λέει όλα και προσωπικά το θεωρώ κατάντια για την νέα γλώσσα μας. Με συγχωρείτε για την παρένθεση..Λοιπόν: 

Ήδη οι υπουργοί ενέργειας των δύο χωρών, Ρώσος και Τούρκος αναφέρθηκαν εχθές στην ΟΥΣΙΑ του όλου θέματος, που ΚΑΙΕΙ Αμερικάνους και Ισραηλινούς. 

Έχετε την εντύπωση ότι ο παμπόνηρος ΚΟΣΜΙΚΑ σκεπτόμενος  Πούτιν, θα αφήσει την μέγιστη αυτή ευκαιρία της προσεγγίσεως με τον «κολλητό» του πλέον Ερντογάν, ώστε να πατήσει πόδι στα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου; 

Τα πράγματα είναι πολύ απλά κι αν ανοίξουμε τους οφθαλμούς και διαλύσουμε την εωσφορική σύγχυση, με την ευλογία και την άνωθεν βοήθεια Του Βασιλέα Παράκλητου, αναγνωρίζουμε τα σημεία των καιρών και διαβλέπουμε τα επόμενα βήματα των αντιπάλων κοσμικών παικτών, στην σκακιέρα της Μέσης Ανατολής, της Ανατολικής Μεσογείου, του Ευφράτη ποταμού, της Κύπρου και του Ισραήλ. 

Δεν χρειάζεται άλλωστε να αναλώσουμε και πολύ φαιά ουσία για να προβλέψουμε τα αυτονόητα: 

1.Ο Ερντογάν έχει ανάγκη από τον Ρώσο ισχυρό προστάτη για να πουλάει τσαμπουκά στους Αμερικάνους, ώστε να ικανοποιεί την οθωμανική ματαιοδοξία, την αλαζονεία του και τον τουρκικό επεκτατισμό.  

2.Ο Πούτιν όντας πανίσχυρος πλέον στρατιωτικά, πουλάει στην κυριολεξία προστασία στον Τούρκο μαζί με S400, πιθανόν Su35, κ.ο.κ. 

3.O Ρώσος καίγεται για τον έλεγχο εκ του σύνεγγυς των τεραστίων κοιτασμάτων της θερμής ΜΑΣ θάλασσας, ώστε να συνεχίσει τους πολυδάπανους αγωγούς του και να πουλάει τα δικά του. Για αυτό άλλωστε δεν αφήνει την Συρία με τίποτα και σταμάτησε τα μακρόπνοα κι δόλια αμερικανοεβραϊκά σχέδια (περί διάλυσης της χώρας με εργαλείο τους τζιχαντιστές), για τον αγωγό από το Κατάρ. Χρησιμοποιεί λοιπόν κι έχει ανάγκη κι αυτός από την πλευρά του τον Τούρκο. 

4.Προφανέστατα με αυτόν τον τρόπο χαλάει κι η μπουγάδα Αμερικάνων κι Ισραηλινών και τσαλαπατώνται  τα αρπακτικά τους σχέδια στον ρωσικό βάλτο. 

5.Ο Τούρκος διαθέτει τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό στο ΝΑΤΟ. Μια υποτιθέμενη ισχυρή συμμαχία με τον Ρώσο κυριολεκτικά ΔΙΑΛΥΕΙ τους Αμερικάνους στην περιοχή και ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ το Ισραήλ. Απλά κοιτάξτε τον χάρτη να δείτε που είναι η Τουρκία, που η Ρωσία και που…..η Αμερική, σε σχέση με την κρίσιμη περιοχή μας. Δεν την σώζουν ούτε 50 αεροπλανοφόρα…Η Τουρκία είναι η βασίλισσα των μαύρων πιονιών με βασιλιά της τον Ρώσο. 

6.To Ισραήλ κρυφά και φανερά πλέον είναι ο σημαντικότερος παίκτης της περιοχής, η λευκή βασίλισσα στην σκακιέρα (με βασιλιά τον Αμερικάνο) και για χάρη του ας μην κρυβόμαστε γίνονται όλα..Θέλουν να επιβληθούν και να επεκταθούν σε ολόκληρη την γειτονιά τους εις βάρος των άλλων εθνών, διότι ΜΠΟΡΟΥΝ, με την αμέριστη βοήθεια κι υπό των εντολών ασφαλώς των πανίσχυρων σιωνιστών κοσμοκρατόρων. 

7.Στα επεκτατικά τους σχέδια και στην απόλυτη ζώνη ασφαλείας που θέλουν να επιβάλουν γύρω από το Ισραήλ, τεράστιο κι άκρως ενοχλητικό εμπόδιο είναι πρωτίστως το Ιράν και δευτερευόντως η Ερντογανική Τουρκία. Για να ξεφορτωθούν το μεν πρώτο, οι όμαιμοι κοσμοκράτορες θα βάλουν τον απολύτως ελεγχόμενο υπό αυτών Αμερικάνο να το χτυπήσει. Για το δε δεύτερο, θα εξαυλώσουν τον «άπιστο προδότη» Ερντογάν και θα ξαναβάλουν το άτακτο τουρκικό σκυλί ξανά στο μαντρί τους.  

8. Η Ελλάς όπως καταλαβαίνετε στην παρούσα σκακιέρα είναι ένα απλόεπικίνδυνο μεν υπόπρουποθέσειςπολύ φοβάμαι αναλώσιμο δε αλογάκι. Η δε Κύπρος ένας απλός στρατιώτης. 

9.Το μίγμα είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ και δεν χρειάζονται πλέον οι προφητείες που μας δόθηκαν από τους Άγιους Πατέρες μας σε άλλες αγνές κι ανυποψίαστες εποχές, για να ξεστραβωθούμε και να συνειδητοποιήσουμε το παγκόσμιο κοσμικό παιχνίδι. Μετουσιώνονται σε ειδήσεις πλέον και υλοποιούνται στην καταιγίδα που πλησιάζει.

10.Όταν το τουρκικό μαντρόσκυλομε νέο αφέντη κιάνευ του νυν αφέντη του σουλτάνου, δαγκώσει την πρώην προστάτιδα του, τότε η ρωσική αρκούδα θα το κατασπαράξειΤόσο απλά. 

Τέλος στον πνευματικό τομέα θέλω να πω τα εξής: 

Ο ανθρωποκτόνος πόλεμος ανήκει στον κυρίαρχο αυτού του μάταιου κόσμου, στον εωσφόρο.  

Ο Θεός επιθυμεί την ειρήνη όπως κι ο ίδιος Ο Κύριος μας είπε: «Ειρήνη υμίν» , «Αγαπάτε αλλήλους». 

Όποιος ακολουθεί τις εντολές Του, Τον αγαπάει κι αγαπάει και τους αδελφούς του αυτοδικαίως. 

Ο Μεγαλοδύναμος ως Πνεύμα είναι φιλάνθρωπος, όμως είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΑΡΕΤΗ κι έπειτα ΑΓΑΠΗ. 

Μην παραμυθιάζεστε και μην παραπλανηθείτε από τις ακατάσχετες αγαπολογίες των σύγχρονων αγαπολόγων Θεολόγων, γιατί Ο Θεός τιμωρεί ταπεινώνοντας κι οι πνευματικοί νόμοι είναι πραγματικοί. 

Οι στρατηγοί της σύναξης του σατανά επί της γης, οι απόγονοι του Ιούδα που κρατούν το παγκόσμιο ταμείο της γης στα χέρια τους, όπως κι ο ίδιος κράταγε το ταμείο των Αποστόλων στα δικά του, υλοποιούν στο τελικό στάδιο το τερατώδες σχέδιο τους.  

Την Τρίτη και μεγαλύτερη λαίλαπα της ανθρωπότητας, με τελικό κι απόλυτο σκοπό την ανάδειξη του Ισραήλ σε παγκόσμια υπερδύναμη και της Ιερουσαλήμ σε παγκόσμια πρωτεύουσα, με την ανέγερση του τρίτου ναού του Σολομώντα στο όρος του ναού. 

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ: 

«…..ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΘΝΗ. ΘΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΣΑΝ ΠΗΛΙΝΑ ΣΚΕΥΗ. ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ…». 

ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 

ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ.  

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ.  

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, 

 ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr