ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Ένα απόσπασμα από έναν από τους διεθνείς τραπεζίτες το 1981

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 19 Μάι 2021 - 22:00
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

Απόσπασμα από έναν από τους διεθνείς τραπεζίτες το 1981: «Στο μέλλον θα έχουμε θέμα εξεύρεσης τρόπου μείωσης του πληθυσμού. Θα ξεκινήσουμε με τους μεγαλύτερους, γιατί μόλις ξεπεράσει τα 60-65 χρόνια ο άνθρωπος ζει περισσότερο από ό, τι παράγει και κοστίζει ακριβά στην κοινωνία, μετά ακλουθούν οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι που δεν κάνουν τίποτα για την κοινωνία.

Ευθανασία που να στοχεύει αυτές τις ομάδες. Η ευθανασία θα πρέπει να είναι ουσιαστικό εργαλείο των μελλοντικών μας κοινωνιών, σε κάθε περίπτωση. Φυσικά δεν μπορούμε να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να στήσουμε στρατόπεδα. Θα τους ξεφορτωθούμε κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό. ( σας θυμίζει αυτό τα εμβόλια covid-19 ;;; )

Θα βρούμε κάτι ή θα το προκαλέσουμε, μια πανδημία που στοχεύει σε ορισμένους ανθρώπους, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που θα επηρεάσει τους ηλικιωμένους και τους αρρώστους.Θα φροντίσουμε να έχουμε προγραμματίσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση, η επιλογή των ηλίθιων θα γίνει έτσι από μόνη της,  θα πάνε στο σφαγείο μόνοι τους. ”  αυτά είπε ένας διεθνής τραπεζίτης ΑΠΟ ΤΟ 1981……

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εντελώς απληροφόρητοι για το τι πρόκειται να συμβεί.

Ετοιμαστείτε… η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο κόσμος μας πρόκειται να μετατραπεί σε κόλαση! Τα σχέδια κινούνται με γρήγορους ρυθμούς,  καθώς τα διεφθαρμένα, εγκληματικά καθεστώτα που κατέχουν τις υψηλότερες πολιτικές, οικονομικές και θρησκευτικές θέσεις στον κόσμο, θέλουν να διατηρήσουν  τον έλεγχο.

Η διαδρομή πρόκειται να γίνει σκληρή. Προσευχηθείτε, εμπιστευτείτε τον Θεό για τη ζωή σας, προετοιμάστε, αποθηκεύστε λίγο φαγητό, νερό, μετρητά, όπλα, φάρμακα.   ΣΥΝΤΟΜΑ θα έχουμε μαζεμένα γεγονότα σε όλο τον πλανήτη που δεν θα προλαβαίνουμε να τα παρακολουθούμε διότι θα είναι μαζικά, και το ένα μετά το άλλο…. Θα δούμε…… στις περισσότερες χώρες…..

-Κλείσιμο τραπεζών, ταραχές, φωτιές, πείνα, χάος, στρατιωτικός νόμος, κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων, ασθένειες, απελπισία, συμμορίες και πολλά άλλα.

Προσθέστε σε αυτά και τους επερχόμενους πολέμους / Μέσης Ανατολής, Κίνας, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, τη Συρία, το Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και το Ισραήλ, ο κόσμος βρίσκεται στο απόγειο του τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου .

Η μείωση του πληθυσμού προβλέπεται να είναι στο 80%. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ένα ποσοστό επιβίωσης 20% , περίπου, θα ζουν μέχρι το έτος 2025.

Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση θα προκύψει μαζί με την καταστροφή του δολαρίου των  ΗΠΑ ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Ο «θάνατος του δολαρίου» συζητείται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί. Μην ξεγελιέστε, έρχεται ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. 

Ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ. Εκατομμύρια θα στέκονται στην πόρτα του θανάτου. Το χάος έρχεται και πρόκειται να εξαπλωθεί πολύ μακριά……. δεν έχετε λάβει υπόψη τις πολλές προειδοποιήσεις που έχουν δοθεί. Ακούω μερικούς από εσάς να λένε, «Πόσο γελοία είναι όλα αυτά, συνεχίζω να ακούω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και τίποτα δεν έχει συμβεί» , αυτό λένε μερικοί άνθρωποι…. Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει ελπίδα για εσάς φίλοι μου!

Γεώργιος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr