ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ……..

GEWKWN. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 4 Δεκ 2018 - 20:07

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

Ο κόσμος θα υποφέρει, όμως Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας υποσχέθηκε ότι ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ, θα γίνουν πράγματα, αλλά θα δείτε ότι σε χρόνο μηδέν οι Έλληνες θα έχετε προστασία, όχι επειδή είστε οι καλύτεροι, αλλά επειδή Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θέλει, δεν μπορεί να σβήσει τον ..ΠΥΡΗΝΑ !!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ; από που θα ξεκινήσει να διαδοθεί πάλι ο Χριστιανισμός ;

Αυτά θα τα ισοπεδώσουν αυτοί οι άπιστοι και οι αντίχριστοι που έχουν αρχίσει χρόνια τώρα το έργο του εωσφόρου, όμως τώρα βγήκαν στην επιφάνεια όπως το λάδι πανω στ λάχανα.

Θα βγάλουν βιβλία διάφορα, ακόμα και Καινή Διαθήκη καινούργια, ότι δήθεν αυτή είναι πιο σωστή, διαβάστε την θα πουν για να δείτε την αλήθεια, να δείτε ποιος είναι ο Χριστός

Και τον ΧΡΙΣΤΟ ( που γνωρίζουμε και πιστεύουμε ) θα τον βγάλουν αιρετικό

Γι’ αυτό να προσπαθήσετε τώρα, αυτήν την στιγμή, από χθες ακόμα αν ητο δυνατόν, να μιλήσετε με τον κόσμο, να τον φέρετε στις εκκλησίες πριν να είναι αργά !

Σημείωση Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.

GEWKWN

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΚAΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter