ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ : ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝH, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…..

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 22 Φεβ 2020 - 21:32
Loading...

GEWKWN

ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, τα παιδιά Του Χριστού ( οι Έλληνες ) που ορθώς δοξάζουν τον Θεό, θα πάνε σε όλο τον κόσμο και θα διδάξουν………..

Παιδιά μου επειδή έχετε την απορία ποιος θα είναι ο Ιωάννης και πότε θα εμφανιστεί, και πως θα είναι, σας λέω :

ΠΡΟΣΕΞΤΕ παιδιά μου σας ενημερώνω για να είσθε έτοιμοι να τον υποδεχτείτε,

Ομολογώ σήμερα σε σας την ελευσιν του Βασιλεως Ιωάννου, ο οποίος θα είναι το ίδιο δίκαιος και ελεήμων όπως ο Ουράνιος Πατέρας και Ο Υιός

Με όλα τα δικαιώματα εξουσίας που του έδεσαν Ο Πατέρας και Ο Οίος, έρχεται να σας προειδοποιήσει και να ετοιμάσει το Βασίλειο Του Θεού και την απόλυτη εξουσία Αυτού επάνω στη γη και στο σύμπαν.

Ο Βασιλευς Ιωάννης θα είναι τόσο δίκαιος και αγαπητός, όσο κανένας άλλος επάνω στην γη, διότι θα φοραη Ουράνιο Πνεύμα, Ουράνιο φως, Ουράνια Αγάπη, Ουράνια Αγαθότητα και ουράνια Δικαιοσύνη!

Και αυτός σαν Βασιλευς, θα σας ανταμοιβη με ευλογία Θεού, με γαλήνη, με ηθική και δύναμη, όπως οι Βασιλείς τους καλούς ιππότες τους.

Αλλά αυτός , Ο Βασιλεύς Ιωάννης , καμιά σχέση δεν θα έχει με αυτούς τους Βασιλεις που εσείς μέχρι τώρα γνωρίσατε.

Αυτός Ο Ιωάννης θα είναι γενναιόδωρος, όπως και Ο Ουράνιος Πατέρας Του

-θα είναι φιλάνθρωπος, εύσπλαχνος, τόσον εύσπλαχνος που και τα νύχια του θα ξερίζωνε για να τα δώσει στον πλησίον του, πάμπτωχος τόσο που δεν θα έχει δεύτερο ρούχο, ούτε θα κρατά χρήματα…Μην ρωτάτε το πότε θα τον φέρει Ο Χριστός , θα τον φέρει όταν έρθει η ώρα, μην ρωτάτε εάν θα τον αναστήσει η θα αναδείξει κάποιον ζωντανό, από τα χνώτα του θα βγάζει Θυμίαμα και σε ………………..Η σκέψη του θα είναι τόσο μεγάλη όσο μαζί η γη με τον ουρανό

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΝΟΣ

ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝH (Β)

Έχετε ‘’κολλήσει ‘’ παιδιά μου τελευταία σε ένα όνομα Του Βασιλεως και τέτοια ‘’ φαγούρα ‘’ τα μάτια μου δεν έχουν δει, εγώ μια ερώτηση θα σας κάνω, εσείς θέλετε τον Βασιλεα και Σωτήρα , η θέλετε το όνομα ; γι’αυτό μην ‘’ κολλάτε ‘’ σε έργο που δεν είναι δικό σας.

Εσείς ετοιμάστε την ψυχην και την πίστη σας, για να τιμήσετε Τον Άχρονον ! θα τιμήσετε και τον Βασιλεα, οποιοδήποτε όνομα και να έχει αυτός.

Θα σας εξηγήσω παιδιά μου για το όνομα τώρα, εάν αποκαλύψει ο Χριστός το όνομα του, πολλοί στις πονηρές ημέρες σας, θα το εκμεταλλευτούν, γι’αυτό λοιπόν με σεβασμό προς Τον Πατέρα σας Τον Άγιο και Ουράνιο, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια Του και υστάτα να γίνουν στην χρονική τους σειρά αυτά.

Εσείς δείτε ( φροντίστε ) τον χρονον της πίστεως σας να είναι ατελείωτος, όσο για τα άλλα , όταν θα ελθη η ώρα θα τα πούμε.

Τον Βασιλεα, όταν θα ελθη θα τον αναγνωρίσετε από την πανοπλία του, όμως, εάν εσείς κάνετε εικασίες, όχι μόνον πανοπλία δεν θα εχη, αλλά θα του φύγει και το άλογο του.

Γι’αυτό σας λέγω και το τελευταίο, πιστιν θερμή, μετάνοια θερμή, αγάπη θερμή, και ευχαριστίες πολλές προς Τον Θεον σας.

Ετοιμασθείτε παιδιά μου για την μεγάλη αλλαγή , ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ! Τα μηνύματα Του Ο Χριστός σας τα έστειλε κατά καιρούς , μέσω διαφόρων στομάτων, μέσω δειγμάτων σας φανέρωσε Τον Λογον Του τα έργα Του, μα εσείς μείνατε στα παλιά, Σας έδωσε μάτια και τα πετάξατε. Σας έδωσε τον Λόγο και δεν Τον ομολογήσατε

Σας κάλεσε στο τραπέζι Του και τον αρνηθήκατε. Ήρθε μπροστά σας και δεν Τον είδατε

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ …ΠΡΟΣΕΞΤΕ…..ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

GEWKWN : ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝH,

GEWKWN : Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

GEWKWN : Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

GEWKWN : ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ( ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ) ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ …

GEWKWN : ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ( ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ) ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ …

GEWKWN : ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως αναστήθηκε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, αυτός θα είναι ο άνθρωπος του ΘΕΟΥ.

GEWKWN : ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως αναστήθηκε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, αυτός θα είναι ο άνθρωπος του ΘΕΟΥ.

2 Σεπ 2018..Σύντομα στην χώρα μας θα ανθίσουν όλες οι επιστήμες, οι οποίες δεν θα ομοιάζουν με τις επιστήμες που γνωρίζετε εσείς.

10 Οκτ 2018: Μέσα από αυτήν την αγριότητα που εσείς την προκαλείτε θα πέσει μια τέτοια ηρεμία που δεν θα έχετε με ποιον να τσακωθείτε !

12 Σεπ 2018 : Σύντομα όλα τα παιδιά Του Κυρίου θα μαζευτούν εδώ (Ελλάδα ) διότι από εδώ μαζί με Τον Κύριο θα ξεκινήσουμε την μεγάλην πορεία της ανθρωπότητας.

4 Δεκ 2018 : ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ……..

3 Δεκ 2018 : ( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ) Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!

28 Νοέ 2018 : Ηλθεν η ώρα γι’ αυτήν την χώρα που την αγαπά Ο Χριστός και Ο Ουράνιος Πατέρας Του…Την χώρα της Μητέρας Του Χριστού , άπλετο, χρυσαφένιο φως θα χυθεί και με αγάπη θα την περιτυλίξουν…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter