ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ…

GEWKWN. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 27 Φεβ 2019 - 20:53
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

Παιδιά μου, ζήστε στην προσωρινή κατοικία σας ( στην γην )ειρηνικά, δημιουργείστε , όπως Ο Πατέρας σας , αγάπη, μιλήστε με τα λόγια του Πατέρα σας στα παιδιά Του, λυγήστε την ψυχην σας με αγάπη προς την αγάπη.

Αφήστε τις σάρκες να φάνε τις σάρκες και ενισχύστε τον ναον σας ( το σώμα σας ) για να μην πειραχθεί η ψυχή σας.

Όταν μιλώ για σάρκες, εννοώ τις σάρκες των οποίων η ψυχή δόθηκε αλλού και όχι στο Θεον Πατέρα, μίλησα γι’αυτους, οι οποίοι γκρέμισαν τον ναον της ψυχής και έφτιαξαν την σάρκα του σατανά.

Παιδιά μου, μην νομίζετε ότι οι Απόστολοι στην εποχή τους έκαναν κάτι το επιπλέον από την εποχή τους, τώρα, στην δική σας εποχή, θα κάνετε και εσείς σύμφωνα με την εποχην σας.

Διδακτόν λογον Θεού διδάσκειν ( σημείωση gewkwn : δηλαδή να διδάσκετε αυτό το οποίον διδάσκεσθε από τον Θεον! )

Ναι παιδιά μου, διδακτόν λογον, δηλαδή, Ο Χριστός σας διδάσκει τον λογον Του Θεού μέσω της Καινής Διαθήκης και όλων των Θεολογικών κειμένων και αυτόν το λογον και εσείς να διδάσκετε ( εσύ που διδάσκεσαι από τον Λογον Του Θεού, δίδαξε τον και στους άλλους )

Όλες τις έννοιες των λέξεων, πρέπει να τις κρατάτε γερά στα χέρια, να τις χωνέψετε εις τον νουν και να τις εκφράσετε με Θείον λογον, διότι αυτός είναι ο προορισμός σας σε αυτήν την ΟΛΙΓΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝ επάνω εις την γην.

Είναι το έργο σας αυτό, είναι το καθήκον σας και είναι το χρέος της αιωνίας ζωής προς τον Πατέρα, όπως και Ο Χριστός προς Αυτόν !

Ναι παιδιά μου όταν Ο Χριστός, σας ομιλα για χρέος , δεν σας ομιλα για χρέος τραπέζης, ούτε όταν χρεώνεστε ένα ρούχο, αλλά…..

ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΜΥΘΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΑΝΤΑΜΕΙΒΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.

Πως ανταμείβεται ;

1. Με αγάπη

2. Με στοργή

3. Με ηθική

4. Με αναγνωρισιν

Και όλα αυτά τα οποία είναι το 5 ον και το πλέον μεγάλο : την καλυψιν με το Αγιον Πνεύμα, έτσι ανταμείβεται το χρέος από τον Ουράνιον Πατέρα σας, για εσάς.

Και όταν έχετε αυτήν την ανταμειβην στο χέρι σας, σας δίνει την άδεια ελεύσεως στο βασίλειο Του, που λέγεται Παράδεισος.

Πήρατε ποτέ χρέος με ανταμειβη από κάπου αλλού ; έτσι είναι η ευσπλαχνία του Θεού Παιδιά μου.

GEWKWN

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…