ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Δεν υπάρχουν αρχαίοι και νέοι Έλληνες. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν Έλληνες και βάρβαροι!!

GEWKWN. ΑΠΟΨΕΙΣ. - 20 Νοέ 2019 - 22:10
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

Δεν υπάρχουν αρχαίοι και νέοι Έλληνες. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν Έλληνες και βάρβαροι! Γονιδιακά και πνευματικά! Έλληνες και…Μισέλληνες! (Θυμηθείτε τον Εφιάλτη…) Απλά στις μέρες μας, σχεδόν οι μισοί Έλληνες είναι Μισέλληνες!

Ο Ελληνικός λαός είναι ο μοναδικός αρχαίος λαός, ο οποίος επεβίωσε από καταβολής κόσμου έως και σήμερα σε αντίθεση με τους υπολοίπους (αρχαίοι Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Μάγιας κ.λ.π.) οι οποίοι έχουν όλοι εξαφανισθεί! Αυτό μας διδάσκει η ιστορία αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύεται πλέον με την βοήθεια σύγχρονων επιστημών, όπως η Γενετική.

Έρευνα του Πανεπιστημίου Στάντφορντ, απεκάλυψε, ότι με βάση το μιτοχονδριακό DNA, το γονιδιακό αποτύπωμα των Ελλήνων έχει κατά 67% Παλαιολιθική προέλευση αλλά και…95% Νεολιθική! Είπατε τίποτα; Δηλαδή, εδώ και 200 έως 500 χιλιάδες χρόνια είμαστε ο ίδιος λαός! Οι ίδιοι άνθρωποι κατοικούν στον γεωγραφικό χώρο, που ονομάζεται Ελλάς!

Παρατηρούμε ότι ο Ελληνικός λαός, το Ελληνικό γένος είχε θέσει (και αυτό σε κάθε εποχή) αρκετές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες τον βοήθησαν στο να διατηρήσει αναλλοίωτη την εθνική και φυλετική του ταυτότητα, ακόμα και σε περιόδους, όπου η Ελλάς εστέναζε κάτω απ’ τον ζυγό των εκάστοτε κατακτητών. Ακόμα και στην περίοδο της Τουρκοκρατίας.

Αρκετές φορές στο παρελθόν, η χώρα μας αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα, αλλά αυτή την φορά έχει ανοιχτεί η Κερκόπορτα για την εξαφάνιση της ίδιας μας της ύπαρξης! Δίνουμε την πιο δύσκολη μάχη της ιστορίας μας. Την μάχη της ιστορικής μας συνέχειας… Της συνέχειας του Ελληνισμού.

Οι πεμπτοφαλαγγίτες, είναι αυτοί που ροκανίζουν συστηματικά τις ρίζες μας. Με την επιμονή να διαγραφεί η διαφορετικότητα μας, να ισοπεδωθούν τα πάντα, για να μην μπορούν τα παιδιά μας να μαθαίνουν ποιος ήταν ο Λεωνίδας, οι Μαραθωνομάχοι, οι ήρωες των βαλκανικών πολέμων και του έπους του 1940……..

Επιβάλλεται κατά συνέπεια, να αφυπνισθούμε (έστω και στο και πέντε)

Ο Ελληνισμός δεν θα πεθάνει ποτέ, όπως δεν πέθανε έως και σήμερα. Πάντα κάτι θαυμαστό συμβαίνει και αναγεννάται απ’ τις στάχτες του! Διότι ο Ελληνισμός είναι ιδέα. Από εμάς, τα παιδιά του, χρειάζεται μόνο ένα πράγμα. Να τον βάλουμε στην καρδιά μας και να αφουγκρασθούμε το μεγαλείο του.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΑ- ΕΛΛΗΝΕΣ

Στα σχέδια του Θεού, ήταν να γεννηθεί Ο Ιησούς Χριστός από μια Βασίλισσα, την Μαρία από την Γαλιλαία. ……..Επιλέγει την πιο αγνή γυναίκα που πέρασε στον κόσμο, την πιο καθαρή στην ψυχή, την πιο σεμνή……. Ο τέλειος και άμωμος Θεός δεν θα μπορούσε, να επιλέξει παρά την καλύτερη σε όλα.

Άραγε δεν θα πρόσεχε και την ενδοξότερη στην καταγωγή. Πως ήταν δυνατόν ο Βασιλιάς του Ουρανού και της γης, να γεννηθεί από μια φυλή με τόσο κακή φήμη και έργα απέναντί Του και όχι μόνο. Να κατάγεται ο Χριστός από αυτούς που εχθρεύονται όλους τους ανθρώπους! Θεσσαλ. Α΄2,15

Ο Υιός του Θεού, είχε προεπιλέξει να κατάγεται ως άνθρωπος από το ξεχωριστό και μοναδικό D.N.A των Ελλήνων, που έχει ξεχωριστές αρετές αφού ομοιάζει περισσότερο από κάθε άλλο με τις αρετές του Θεού. Δηλαδή ο Θεός ήταν λογικό να επιλέξει και την βασιλικότερη ανθρώπινη καταγωγή.

Η Παναγία έπρεπε κατά Θεία πρόνοια να μπει στο Ιερό για να φυλαχθεί καθαρή. Είχε την ίδια πίστη με τους Ιουδαίους, από γονείς προσήλυτους στον Ιουδαϊσμό, γνωστοί για την ευσέβεια τους, που στα τρία της χρόνια την αφιέρωσαν στο Θεό, στο ναό του Σολομώντος. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν την εξ΄αίματος ελληνική καταγωγή της. Την γνώριζε όμως ο Θεός και αρκούσε.

Πουθενά στην Γραφή, δεν αναγράφεται η γενεαλογία της Παναγίας!

Ο Ιησούς γεννήθηκε στην Ελληνική Ναζωραία, από Ελληνίδα μητέρα (κρητικής καταγωγής από το γένος των Φιλισταίων). Οι Γαλιλαίου ήταν Φιλισταίοι.

Η εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισας που είναι αχειροποίητη, δηλαδή η ίδια η Παναγία την αποτύπωσε στο ξύλο μιας αγιογράφου μοναχής, στο ξεκίνημά της, αποδεικνύει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ότι ήταν Ελληνίδα. Και προπάντων από τα μάτια της. Χαρακτηριστικό αναγνώρισης των Ελλήνων.

Υπάρχει μια έγγραφη αναφορά της Σίβυλλας της Τιμπουρτίνας πολλά χρόνια προ Χριστού που λέει τα εξής εκπληκτικά:

«…..Θα εμφανιστεί γυναίκα Ελληνίδα από τη χώρα των Εβραίων με το όνομα Μαρία και θα γεννήσει υιό και θα τον ονομάσουν Ιησού. Και θα καταλύσει τον νόμο των Εβραίων και θα στήσει δικό του νόμο και θα βασιλεύσει ο νόμος του. Και θα ανοίξουν γι΄αυτόν οι ουρανοί και θα ακουστεί φωνή και στρατιές αγγέλων θα βαστάζουν το θρόνο του και τα εξαπτέρυγα θα προσκυνήσουν τα χνάρια των ποδιών του. Και θα πάρει άνδρες από την Γαλιλαία και θα δώσει νόμο και θα τους πει, τον λόγο που πήρατε από μένα να τον κηρύξετε στα έθνη των εβδομήντα δύο γλωσσών……».

Ένας σημαντικός λόγος που επιλέγει ο Θεός γη Ελληνική, δίπλα στο Ισραήλ, δηλαδή την Γαλιλαία, να μεγαλώσει ήταν για την επιλογή των Ελλήνων μαθητών του, όχι μόνο των 11, αλλά και τον Εβδομήντα που τους έστειλε αργότερα να Ευαγγελίσουν τον κόσμο.

Το έργο του Ευαγγελισμού των εθνών δεν ήταν δυνατόν να το έκαναν Εβραίοι, ή κάποιος άλλος λαός.. Ο φωτισμός των Εθνών γινόταν πάντα από εμάς.

Όλοι όσοι περιστοιχίζουν τον στενό κύκλο του Ιησού, αλλά και όλα τα πρόσωπα που πρωτοστάτησαν κοντά του, ήταν Έλληνες.

Όλοι σχεδόν οι 70 Απόστολοι ήταν Ελληνικής καταγωγής. Δηλαδή οι Έλληνες αυτόχθονες, Ευαγγελίστηκαν από Έλληνες της διασποράς.

Οι εφτά διάκονοι, Τίμωνας, Παρμενάς, Νικόλαος, Φίλιππος, Πρόχορος, Νικάνωρας, πρώτος και καλύτερος ο πρωτομάρτυς Στέφανος. Ο εκατόνταρχος Λογγίνος, που ήταν κάτω από το Σταυρό και πίστευσε στον Χριστό, (κατάγονταν από την Μ. Ασία). Ο Σίμων ο Κυρηναίος που σήκωσε τον σταυρό Του, ο Νικόδημος και Ιωσήφ, οι κρυφοί μαθητές του. Η Φωτεινή η Σαμαρείτιδα, όπου μαρτύρησε μετέπειτα με όλη την οικογένεια της, όλα τα ονόματά τους Ελληνικά. .

Επίσης ο Κύριος επιλέγει, ποια άλλη, την Ελληνική γλώσσα για να μεταδοθεί ο λόγος Του, σε ένα κόσμο που ήδη μιλούσε παντού την Ελληνική.

Ο εκ δεξιών ληστής, με το όνομα Δημάς, ήταν Ελληνικής καταγωγής. Δηλαδή ακόμα και στον παράδεισο, πρώτος μπήκε Έλληνας.

Η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή, η Μυροφόρα και πιστή ακόλουθη του Ιησού, από τα Μάγδαλα.

Οι επτά πρώτες Εκκλησίες της Αποκαλύψεως ήταν στην Ελληνική Μ. Ασία.

Το Πανάγιο Φως στο Ιεροσόλυμα πάντοτε βγαίνει μόνο σε Έλληνα Πατριάρχη!

Ο Χριστός μιλούσε μόνο Ελληνικά. Η τελευταία Ελληνική λέξη πάνω στο Σταυρό ήταν το «τετέλεσται».

Κάθε γενιά Χριστιανών αποδέχεται ως αλάνθαστο, (κακώς βέβαια) και ως δεδομένο ότι λέει η Εκκλησία. Μα δεν γνωρίζουν ότι η Εκκλησία πάνω από 300 χρόνια επίσημα με τις αιρέσεις είχε πέσει στα χέρια των Εβραίων, όπου ότι μπορούσαν έκαναν στην αλλοίωση κειμένων, παράδοσης, τυπικών και φυσικά δογμάτων (αιρέσεις).

Πλησιάζει ο καιρός της Αποκαλύψεως όλης της επιμελώς κρυμμένης και χαμένης ιστορίας. Ήδη έρχονται στην επιφάνεια γνώσεις που ξενίζουν, γιατί έφθασε ο καιρός να μάθουμε την αλήθεια, αλλά και γιατί πρέπει να προετοιμαστεί ο Έλληνας να μεγαλουργήσει και να μεταλαμπαδεύσει την Ορθοδοξία και το πνεύμα του Ελληνισμού, σε όλο τον κόσμο για άλλη μια φορά.

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…