ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 8 Ιούλ 2020 - 21:14
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι μέρες που διανύουμε είναι ιστορικές και οι εξελίξεις θα μας φέρουν σύντομα αντιμέτωπους με διλήμματα και κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Πατρίδας μας, την περίοδο αυτή θα ζήσουμε αναταραχές, πολιτική και οικονομική κατάρρευση, πείνα, σεισμούς, πολέμους και μεγάλες δοκιμασίες, αλλά και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…… θα ζήσουμε την ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΚΛΠ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.

Οι ισλαμιστές (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν καταστροφές, σφαγές και ότι άλλο είναι εντεταλμένοι να κάνουν για να καταστρέψουν την Ελλάδα από μέσα, η Τουρκία έθεσε τις βάσεις μιας «βραδυφλεγούς βόμβας» στο εσωτερικό της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες που έστειλε η ίδια

Θα ζήσουμε έναν «εσωτερικό πόλεμο» από ένα μείγμα αναρχικών, ισλαμιστών, εγκληματιών κ.λπ.

Όσο για τον ρόλο των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου σε περίπτωση τουρκικής εισβολής, μπορεί ο καθένας να αναλογιστεί τις εφιαλτικές συνέπειες.

Μόλις έλθουν στην Ελλάδα, συναντώνται με τους ομοίους τους, οργανώνονται, και στην κατάλληλη στιγμή, είναι έτοιμοι να δράσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος, όταν η Ελλάδα θα αντιμετωπίζει μια κρίση με την Τουρκία όπως σήμερα και αρχίσουν τον ξεσηκωμό οι μουσουλμάνοι Λαθρο, ταυτόχρονα με επιθέσεις και εκρήξεις στα μέσα μαζικής Μεταφοράς, δολιοφθορές σε εγκαταστάσεις κοινής ωφελείας (ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ) καταστρέφουν η δηλητηριάζουν το σύστημα υδροδότησης και βάζουν φωτιές στα δάση….. Σταθμοί ενέργειας – Εμπορικοί λιμένες – Δεξαμενές καυσίμων – διυλιστήρια – οδικές και σιδηροδρομικές γέφυρες – Γραμμές τηλεφωνικών-διαδικτυακών επικοινωνιών…..

Οι Μουσουλμάνοι σήμερα ξεπερνούν το 25% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας.

Εκτός από όλους αυτούς θα έχουμε και τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα Κ.Κ.Ε… ναι, ναι καλά καταλάβατε……… διαβάστε τώρα τι αποφάσισε το κ.κ.ε τι θα πράξει σε ένα πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας… Πάρτε ένα χάπι VALIUM για τα νεύρα σας και διαβάστε την ανακοίνωση του προδοτικού Κ.Κ.Ε

Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας».

Δηλαδή, εάν για παράδειγμα ο Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή στο Αιγαίο, το Κ.Κ.Ε έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό. Με λίγα λόγια να δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια.

Την ίδια προδοσία την έχουν ξανακάνει στους πολεμιστές του Μικρασιατικού μετώπου τους καλούσαν να παραδοθούν στις ορδές του Κεμάλ. Η προδοσία τους όμως δεν σταματά εδώ. Στο ίδιο το μανιφέστο που περιλαμβάνεται στον πέμπτο Tόμο των επίσημων κειμένων του ΚΚΕ, από την ΚΕ καλούνται: “Ιδιαίτερα οι εργάτες μεταφορών, ναυτεργάτες, σιδηροδρομικοί, αυτοκινητιστές να σαμποτάρουν με κάθε τρόπο τη μεταφορά πολεμοφοδίων κι οι εργάτες των πολεμικών εργοστασίων να κωλυσιεργήσουν όσο μπορούν την παραγωγή”……….

ΟΙ σημερινοί ΕΦΙΑΛΤΕΣ ( Κ.Κ.Ε) υποβοηθούν το σχέδιο κατάληψης της χώρας μας από παράνομους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. Είναι αυτοί οι ίδιοι «ανθρωπιστές» που όλα αυτά τα χρόνια μας έλεγαν ότι «οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες» και «όσοι Έλληνες ισχυρίζονται ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, είναι φασίστες και λαϊκιστές».

Μήπως για αυτούς ο στόχος είναι απλά αυτό το τελευταίο, δηλαδή να βλάψουν την πατρίδα τους; Σε αυτό το σημείο βέβαια «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», ή μάλλον χρειάζεται η συμβολή μιας συγκεκριμένης επιστήμης, της ψυχιατρικής να μας εξηγήσει που οφείλεται το μένος αυτών των ανθρώπων εναντίον της ίδιας τους της πατρίδας. Η έννοια του πατριωτισμού σχεδόν εξαφανίστηκε και από τα σχολεία, που χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν ακόμα συλλήβδιν κάθε τι που αφορά σε πατρίδα ως εθνικιστικό και ακροδεξιό. Στα πανεπιστήμια, η διαστροφή αυτή και η απαξίωση της έννοιας της πατρίδας έχει ήδη παγιωθεί ως κυρίαρχη θέση. Με αυτήν μορφώνονται οι νέες γενιές!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ……..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ : ότι ‘’Ο Λεωνίδας, ο Κίμων, ο Θεμιστοκλής, ο Μέγας Αλέξανδρος είναι «σφάχτες» και «ιμπεριαλιστές» όπως και ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος, ο Ηράκλειος και ο Παλαιολόγος. Το 1821 ήταν «ταξικός πόλεμος» και ο Κολοκοτρώνης, ο Διάκος και ο Μπότσαρης «μπουρζουάδες, φασίστες και τσιφλικάδες».

Μετά από όλα αυτά, ο Ελληνικός λαός με κομμένα τα φτερά του, απογοητευμένος, κουρασμένος και εξουθενωμένος, ευελπιστούν, οι προδότες και οι εχθροί μας ότι θα ανεχθεί την προδοσία.

Ας έχουν, όμως, υπ’ όψη τους ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο ξενοδόχος είναι ο Ελληνικός λαός, Όσες φορές λύγιζε η Ελλάδα, αντλούσε δύναμη από Τον Θεό και σηκωνόταν πιο μεγάλη και πιο δυνατή.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ ΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΜΗΝ ΞΕΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΠΟΝΤΟ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ 1453

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

GEWKWN

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…