ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Η Μητέρα Πατρίδα τι πράττει;

GEWKWN. ΕΘΝΙΚΑ. - 1 Ιούλ 2019 - 22:10
Loading...

GEWKWN

Η Μητέρα Πατρίδα τι πράττει;

Για την Κύπρο δεν μπορεί να πράξει. Για την ίδια, όμως, την Ελλάδα; Για τον εαυτό της;
Πράττει νέα Ζυρίχη, η οποία αποκαλείται Συνθήκη των Πρεσπών. Και με τους Τούρκους; Τους καταγγέλλει στο ΝΑΤΟ ότι καθημερινά παραβιάζουν την Κυριαρχία της. Η Τουρκία, όμως, κατέρριψε ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος όταν παραβίασε την Κυριαρχία της. Και οι Ρώσοι όχι μόνο σίγησαν, αλλά και εντός ημερών εναγκαλίσθησαν τον Τούρκο ηγέτη.
Ο ψοφοδεϊσμός και ο «κατευνασμός» δεν συγκρατεί, δεν αποτρέπει, αλλά ερεθίζει την τουρκική βουλιμία.

Η Ελλάδα καταγγέλλει -άκουσον! άκουσον!- στο ΝΑΤΟ την τουρκική παραβίαση της Κυριαρχίας της. Αδυναμία, φοβία, εξευτελισμός από την πλευρά της Ελλάδας. Αηδιαστικός ποντιοπιλατισμός από την πλευρά του ΝΑΤΟ.
Είναι ασήκωτος ο πόνος του κάθε γνήσιου Έλληνα από το κατάντημα της πολιτικής Ελλάδος. Είναι αφόρητη η απελπισία και η οργή από την παρακμή του Ελληνισμού και του Ελληνικού Κράτους.
Η Μητέρα μας Ελλάδα ζει σε χάος. Ένα χάος, που το συνθέτουν η πολιτική ασυναρτησία, η ανεκδιήγητη διαφθορά θεσμών και ηγετών, η ατέλειωτη οικονομική κρίση και η ανασφάλεια έναντι της Τουρκίας.

Ένα χάος, που παράγει εθνικό εξευτελισμό και εθνική ταπείνωση και θρυμματίζει προσδοκίες και ελπίδες για ένα καλύτερο και αξιοπρεπέστερο μέλλον.

Τι μπορεί να αναμένει, λοιπόν, ο Κυπριακός Ελληνισμός …………ως βοήθεια, όταν η ίδια η Μητέρα δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της να σταθεί στα πόδια του και όταν δεν μπορεί να διασφαλίσει την αυτοπεποίθησή της; Όταν δεν μπορεί να πείσει ότι γνωρίζει πού βρίσκεται και πού πάει;

Στις μαύρες αυτές στιγμές του Ελλαδικού πολιτικού χάους, στις ώρες αυτές του εξευτελισμού αρχών και αξιών, στις ώρες αυτές της Μητρικής γενικής δυσπραγίας και κατάπτωσης, η Κύπρος και ο Κυπριακός Ελληνισμός μόνο να κλάψουν, να πονέσουν και να προσευχηθούν μπορούν. Να προσευχηθούν να μη βγει τώρα ο Τούρκος στην έμπρακτη διεκδίκηση της «Γαλάζιας του Πατρίδας».

Γιατί ο Τούρκος μάς έμαθε ότι βγαίνει σε αρπαγές όταν επικρατεί πολιτικό (και όχι μόνο) χάος στην Ελλάδα…

ΠΗΓΗ: sigmalive.-hadjicostis

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter