ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Μήπως είναι σκόπιμη, η απόκρυψη της αληθινής ιστορίας των Ελλήνων ; Αρ. 1

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 25 Μάιος 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

Η ανθρωπότητα υπήρχε στην Γη για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, ίσως και κάποια εκατομμύρια χρόνια,  οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο προηγμένοι τεχνολογικά αλλά και πνευματικά από όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε… Μήπως κάποιοι θέλουν τους Έλληνες να μην  μάθουν για την μεγαλειώδη κληρονομιά του Ελληνισμού;

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ!     ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ….. Οι πέτρες «φωνάζουν» την αλήθεια αλλά δυστυχώς ελάχιστοι Έλληνες τις ακούν, εξαιτίας της πλύσης εγκεφάλου που γίνεται εδώ και χρόνια, προκειμένου να αποδεχθούμε την συμβατική και μικρή ιστορία που θέλουν για εμάς…… Γιατί Θέλουν Θαμμένη Την Ιστορία της Ελλάδος; Γιατί εδώ και εκατοντάδες χρόνια βρίσκουν Αρχαία και τα θάβουν ξανά στο χώμα;;;

Η ΕΛΛΑΔΑ έδωσε πολλά στην ανθρωπότητα…..1.       Ολυμπιακοί Αγώνες

2.        Σύσταση Δικαστηρίων

3.       Θέατρο

4.       Δημοκρατία

5.       Μαθηματικά

6.       Η ατμομηχανή, Η πρώτη ατμομηχανή κατασκευάστηκε από τον Ήρωνα, περίφημο Έλληνα μαθηματικό,

7.       Αναλογικό υπολογιστή, Ο περίφημος Μηχανισμός των Αντικυθήρων

8.       κεντρική θέρμανση από το… 7000 π.Χ. στην Κρήτη και στην Κύπρο! γνώριζαν την ενδοδαπέδια θέρμανση

9.       Τσιμέντο…. Το τσιμέντο των αρχαίων Ελλήνων ήτο αδιαπέραστο από την ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ το 3000 π.Χ !!!  ανακάλυψη τσιμεντένιων κατασκευών σε μακεδονικά κτίσματα….. Ανταπόκριση του BBC από την Βεργίνα…… ανακοίνωση της Martha Goodway, φυσικοχημικού, μεταλλουργού και αρχαιολόγου (Smithsonian) το 1992 σε συνέδριο στην Βοστώνη,το κονίαμα της κατασκευής των επιχρίσεων των δεξαμενών του Λαυρίου είναι αδιαπέραστο από την ραδιενέργεια……

10.   Ο υπολογιστής του Ερατοσθένη” 2200 ετών”

11.   Βαθυσκάφος – υποβρύχιο,  Ο Μέγας Αλέξανδρος χρησιμοποίησε ένα είδος βαθυσκάφους – υποβρυχίου για να παρατηρήσει από κοντά τα παράξενα ψάρια στον βυθό του Ινδικού ωκεανού (332 π.Χ.).

12.   ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  

13.   Φαρμακα……. Τα φάρμακα των αρχαίων Ελλήνων αποκάλυψαν Αμερικανοί αρχαιολόγοι. Αναλύοντας αρχαία παρασκευάσματα…… Ο Ιπποκράτης έδωσε το φάρμακο για τον καρκίνο

14.   Ρομπότ……… Το πρώτο γνωστό ρομπότ στην ιστορία της ανθρωπότητας κατασκευάστηκε περίπου στο 400-350 π.Χ. από τον αρχαίο έλληνα μαθηματικό Αρχύτα

15.   Οι Έλληνες γνώριζαν την Άλγεβρα πριν 2500 χρόνια και πολύ πριν του Άραβες

16.   ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ… Σύμφωνα με έκθεση του αμερικανικού επιστημονικού Ινστιτούτου «Clearwater Revival Science Digest» , τα γεωτρύπανα χρησιμοποιούνταν ήδη από τα αρχαία χρόνια, στην Ελλάδα.

1.       Βρέθηκε στην Κρήτη η αρχαιότερη ένδειξη ναυσιπλοΐας στον κόσμο…..700.000 χρόνια π.Χ……. ομάδα υπό τη διεύθυνση του Τόμας Στάσερ της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών και της Ελένης Παναγοπούλου της Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας

Α) – Οι Αιγύπτιοι, υποστηρίζουν ότι η (τελευταία) δημιουργία έγινε την Εποχή του Λέοντα, γύρω στο  10.850 π.Χ. όταν (μήνας) ο ήλιος βρισκόταν στον Ταύρο.

 Β)- Σύμφωνα με τις γενεαλογίες των εβραίων και το κείμενο των Ο’ η δημιουργία των πρωτοπλάστων    έγινε…… Περίοδος π.Χ. Μέχρι τον Αβραάμ 2.000 χρόνια   από Αβραάμ μέχρι το Νώε 1.307 χρόνια από Νώε μέχρι τον Αδάμ 2.262 χρόνια    …….. Αδάμ και Εύα 5.569 χρόνια

ΣΧΟΛΙΟ: εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούσα να καταλάβω γιατί υπάρχουν αυτές οι μεγάλες διαφορές στην χρονολόγηση, μέχρι που κάποιος φίλος Θεολόγος μου είπε να διαβάσω στην παλαια Διαθήκη ένα συγκεκριμένο εδάφιο……. Όταν το διάβασα έμεινα έκπληκτος διότι μας δίνει την απάντηση

Η ίδια η Π. Διαθήκη επιβεβαιώνει την ύπαρξη ανθρώπων εκτός Εδέμ και μάλιστα πολλούς αιώνες πριν την εμφάνιση ανθρωπίνων υπάρξεων στην Μεσοποταμία…… Ο Κάϊν έχει σκοτώσει τον Άβελ και ο Θεός ελέγχει τον αδελφοκτόνο Κάϊν ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ  : Φυγάς θα είσαι και περιπλανώμενος για πάντα πάνω στη γη………

Τότε ο Κάιν είπε στον Κύριο: «Βαριά είναι η τιμωρία μου! Δεν μπορώ να την αντέξω! ……Όποιος με βρει θα με σκοτώσει. Κι ο Κύριος του αποκρίθηκε: «Δε θα συμβεί αυτό, γιατί οποιοσδήποτε σκοτώσει τον Κάιν, θα αντιμετωπίσει επταπλάσια εκδίκηση». Κι έβαλε σημάδι στον Κάιν, ώστε όποιος θα τον συναντούσε να μην τον σκοτώσει. Έτσι ο Κάιν έφυγε από τον τόπο εκείνο και πήγε να ζήσει στη χώρα Νωδ, ανατολικά της Εδέμ» (Γεν. 4, 9-16)

Εδώ λέει καθαρά ότι έξω απ’ την Εδέμ κυκλοφορούσαν άνθρωποι, σύγχρονοι του Κάϊν, αφού ο ίδιος ο Θεός έβαλε σημάδι στον Κάϊν για να μην τον σκοτώσουν οι άνθρωποι !

Και μη μου πει κανείς, ότι η Αγία Γραφή ενδεχομένως να αναφέρεται σε κάποιο ζώο και όχι άνθρωπο διότι τότε θα χρησιμοποιούσε ουδέτερο και όχι αρσενικό γένος! Η Γένεσις αναφέρεται στον όρο «όποιος», δεικνύοντας άνθρωπο και όχι στον όρο «όποιο», που αναφέρεται σε κάποιο ζώο ή αντικείμενο.

ΑΛΛΑ το θέμα δεν σταματάει εκεί… Το ότι υπήρχαν σύγχρονοι άνθρωποι του Κάϊν, πολύ πριν συνευρεθούν ο Αδάμ με την Εύα και αποκτήσουν και άλλα τέκνα, αποδεικνύεται σαφέστατα από την αμέσως επόμενη παράγραφο της Γενέσεως όπου διαβάζουμε, ότι ο Κάϊν όχι μόνον βρήκε γυναίκα εκτός Παραδείσου, για να κάνει οικογένεια, αλλά και ανθρώπους πολλούς για να κτίσει ολόκληρη πόλη!   Ας διαβάσουμε το σχετικό απόσπασμα της Γραφής: Ο Κάιν συνευρέθηκε με τη γυναίκα του κι εκείνη έμεινε έγκυος και γέννησε τον Ενώχ. Έπειτα έχτισε μια πόλη και την ονόμασε με το όνομα του γιου του, Ενώχ.

2.       Ο ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ έζησε πριν από 700.000 περίπου χρόνια

1.       – Στα Μικράλωνα Χαλκιδικής έχουμε ευρήματα εργαλείων ανθρώπου 12-11 εκατομμυρίων ετών…..Στην Τρίλλια, επίσης της Χαλκιδικής, άλλα εργαλεία, αλλά και οστούν «ανθρώπου», ηλικίας 11-10 εκατ. ετών!

2.       – Στην Κρήτη: Στον Πλακιά (ανθρώπινα εργαλεία ηλικίας 700.000 χρόνων πριν από σήμερα) Στο Φαράγγι Πρέβελης (σκελετός ανθρώπου 130.000 χρόνων…)

3.       – στην περιοχή Ροδαφνίδια Λέσβου ο άνθρωπος κατοίκησε σε υπαίθριο οικισμό (!), περί τα 200.000 χρόνια πριν από σήμερα.

4.        Ηλιακή αρχιτεκτονική…….. αρχαιοελληνικό σπίτι προσανατολισμένο στον άξονα Βορρά-Νότου, με την είσοδο και τα κύρια δωμάτια στραμμένα στο Νότο για καλύτερη εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας.

1.       Γιατί o Δαρείος απαγόρευσε στον ναύαρχό του, Δάτη, να εισβάλει στο νησί της Δήλου κατά τους Μηδικούς πολέμους; τι φοβόταν; Γιατί απαγορεύθηκε να γεννιέται και να πεθαίνει κάποιος επάνω σε αυτό το Νησί…

2.       Στο Μεξικό βρήκαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛΛ, όπως Μαίανδροι, το κεφαλαίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου Λ, το δελφικό Ε, και άλλα γράμματα

3.       Στις σημερινές ΗΠΑ βρήκαν υπό μορφή ερειπίων, αρχαία μαρμάρινα Ελληνικά θέατρα.

4.       χιλιάδες χρόνια προ Χριστού σύμφωνα με τη παράδοση και την ιστορία υπήρξε μέγας πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στη τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛΛ, από τις λέξεις,  Έλληνες & Ελλάς.

5.       Οι ΕΛΛΗΝΕΣ τότε κατείχαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία της αντι-βαρύτητας, και τηλεμεταφοράς.

6.       Βρέθηκαν κοσμοδρόμια-αεροδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, και στο Περού, Αργεντινή, Χιλή, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛΛ. Στα νησιά του Πάσχα, στον Ειρηνικό Ωκεανό, δυτικά της Χιλής, υπάρχουν αρχαία Ελληνικά γλυπτά, μαρμάρινα αγάλματα, και μαρμάρινες κολώνες.

7.       Στις ΗΠΑ, οι ονομασίες των πόλεων, πριν αποκτήσουν τα σημερινά ονόματα, ήταν με Ελληνικά ονόματα, διασώζονται χάρτες με Ελληνικά ονόματα όλων των Αμερικανικών πόλεων…… Η Αμερική είχε ανακαλυφθεί από τους Αρχαίους Έλληνες, αλλά για λόγους πολιτικούς μας το κρύβουν παραχαράσσοντας την ιστορία.

8.        Βρέθηκε σκελετός μικρού κοριτσιού 14 ετών, της «Δάφνης», που έζησε 17.000.000 χρόνια πριν! Dr. Aris Poulianos

9.       Γνωρίζετε για τον   ΕΛΛΗΝΑ  ΒΑΣΙΛΙΑ, ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ, της  Ινδιας; Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ   ΕΛΛΗΝΑΣ  ΔΕΝ  ΓΝΩΡΙΖΕΙ,  ΕΦΤΑΝΕ  ΜΕΧΡΙ   ΤΟΝ   ΠΟΤΑΜΟ  ΓΑΓΓΗ.

10.   οι Σπαρτιάτες και το ΑΤΣΑΛΙ…. Το έτος 1961 ο Αμερικανός πυρηνικός φυσικός και καθηγητής μεταλλουργίας δρ. Λάιλ Μπόρστ επισκέφθηκε την Σπάρτη για να μελετήσει τα όπλα που χρησιμοποιούσε αυτός ο πολεμικός λαός της αρχαίας Ελλάδας. αφού τα ανέλυσε απεφάνθη πως οι Σπαρτιάτες δεν είχαν απλώς σίδερο αλλά ατσάλι! Δηλαδή ένα κράμα σιδήρου και άνθρακα με περιεκτικότητα σε άνθρακα μεταξύ 0,2 και 0,8%. Κατά την δήλωση του στους New York Times, αυτό ισοδυναμούσε με την κατοχή ατομικής βόμβας για τα μέτρα της εποχής.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…