ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN – ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ : ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 8 Νοέ 2019 - 22:37
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

Μεγάλη προδοσία υπό του Φαναριου, λοιπών Πατριαρχών, Αρχιεπισκόπων, Μητροπολιτών και κάποιων Αγιορειτών………

Τα γεγονότα τρέχουν και θα δούμε να συμβαίνουν πράγματα που αφορούν την Εκκλησία και την κυβέρνηση τα οποία θα οδηγήσουν ΣΕ ΣΧΙΣΜΑ…και σε ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ορθόδοξοι Χριστιανοί προσέξτε διότι η Εκκλησία κινδυνεύει άμεσα με διάσπαση και Σχίσμα.

Μήνυμα από τον Γέροντα μου: ‘’ Ένα ένα τα πατριαρχεία ( τα περισσότερα ) Αρχιεπίσκοποι και άλλοι , θα υποστηρίξουν την απόφαση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου που αφορά την Ουκρανία.

Μετά από λίγο όμως όλοι θα στραφούν εναντίον του Βαρθολομαίου και θα υποστηρίξουν τον Ρώσο Πατριάρχη.

Τότε θα κατηγορηθεί ο Βαρθολομαίος από τους Ρώσους ως αιρετικός………

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΙΣΜΑ ……….

Το ΝΕΟ ΠΑΛΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ( ένωση του νέου με το παλαιό ημερολόγιο ) και μαζί θα αντιμετωπίσουν τους υποστηριζόμενους από τους παγκοσμιοποιητες

Την ίδια περίπου περίοδο θα έχουμε οικουμενική Κυβέρνηση και θα αρχίσουν και τα γεγονότα ‘’

Σήμερα διάβασα μια είδηση από το Pentapostagma, για Καταιγιστικές εξελίξεις……… Το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας αναγνώρισε το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο!

Σημείωση: εκτός απροόπτου ακολουθεί το πατριαρχείο Ιεροσολύμων…

Ο πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρος, μνημόνευσε σήμερα για πρώτη φορά τον μητροπολίτη Κιέβου, Επιφάνιο, ως προκαθήμενο της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας…..

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ( από το Άγιο Όρος ) : Θα αυξηθεί η ΣΥΓΧΥΣΙΣ πέραν αυτής που υπάρχει σήμερα μεταξύ πιστών διότι δεν θα γνωρίζουν εις ποιο πνευματικό θα κάνουν υπακοή η σε ποιον ιερέα θα πάνε να κοινωνήσουν διότι και αυτοί οι Ιερείς δεν θα γνωρίζουν σε ποιον Μητρ /τη θα κάνουν υπακοή Η σύγχυσης δε αυτή θα συνεπικουρείται και από ένα “ανώμαλο” πολιτικό και κοινωνικό κλίμα και στρατιωτικό που θα δημιουργηθεί.

Σημείωση : μήπως αυτό που εννοούν οι Γέροντες είναι την πολιτειακή ανωμαλία ;

θα συνεχίσουν οι υψηλόβαθμοι Ιερωμένοι να σιωπούν όπως ΣΙΩΠΟΥΝ έως σήμερα, και θα υποκρίνονται ότι δήθεν κρατούν υψηλά την Σημαία της Ορθοδοξίας και της Ιεράς Παραδόσεως και ότι ο κατώτερος Κλήρος και Λαός οφείλει να τους “υπακούει…”

Αυτοί είναι ψευδοπατερες, οι ψευτοδιδασκαλοι και οι προβατοσχημονες λύκοι για τους οποίους μιλάει ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο Απόστολος των Εθνών Παύλος και οι λοιποί άγιοι Πατέρες.

Θα αρχίσουν οι διώξεις, υπό των ΝΕΟΠΟΧΙΚΩΝ … υψηλόβαθμων Ιεραρχών εναντίον των χαρακτηριζομένων ως “φανατικών-ανυπότακτων-ζηλωτών-ζηλοτευοντων-αποτειχιζομενων Ορθοδόξων…… θα υπάρχουν Καθαιρέσεις κ.ο.κ διότι τότε όλοι οι άνω αναφερόμενοι “φανατικοί…” δεν θα κάνουν “υπακοή” στα κελεύσματα των “ψευδοπατερων”

Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει ο ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΤΡΙΣΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μας που αυτός κατευθύνει όλη την ΥΦΉΛΙΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN : διαβάστε τι είπε ο Γέροντας μου για τους Ιεράρχες και όχι μόνο…….

‘’Θα δείτε, παιδιά μου, ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα…..

Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.

Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν ( εκκλησία ) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πίστη σας……….ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ………….

Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί …….

Όταν θα δουν οι υπόλοιποι, το ¼ των νεκρών ( την κεφαλη της εκκλησίας ) τότε θα πέσουν σε μετάνοια. ( σημείωση : σε ένα σώμα το κεφάλι με μέρος του στήθους αντιστοιχεί στο ¼ του σώματος )………………..

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…