ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 15/8/2021……

GEWKWN. - 16 Αυγ 2021 - 12:42
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

Σήμερα, 15/8/2021 διάβασα στο PENTAPOSTAGMA ένα κείμενο με τίτλο ‘’Ταλιμπάν υπέρ Τουρκίας! ‘’

 Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Μολλά Μουχάμεντ Γιακούμπ μιλώντας στην εφημερίδα Independent ανέφερε τα εξής: Η  Τουρκία είναι μία χώρα με την οποία θέλουμε να στήσουμε στενές σχέσεις…..Εμείς δεν βλέπουμε την Τουρκία ως εχθρό αλλά ως σύμμαχο”!

Επικοινώνησα με τον Γέροντα γι’αυτό το θέμα, και η απάντηση του είναι να διαβάσουμε ένα μήνυμα που μας έδωσε τον Φεβ. Του 2021 και θα καταλάβουμε πολλά, μου ανάφερε ότι οι η Συμμαχία των ταλιμπαν με ‘’κάποια’’ χώρα που τους έχει βοηθήσει, θα εξαργυρωθεί με επίθεση των ταλιμπαν και με την βοήθεια άλλης χώρας της περιοχής……. εναντίον των Κούρδων !!!  για να σταματήσουν την δημιουργία του μεγάλου Κουρδιστάν…..Ο Γέροντας μου είπε ότι πολλές χιλιάδες Αφγανοί πρόσφυγες θα έρθουν στην Ελλάδα για να σωθούν και ότι αυτό θα είναι το πρώτο κύμα προσφύγων στην Ελλάδα, και ότι θα ακολουθήσουν άλλα δυο κύματα από άλλες δυο χώρες που θα εμπλακούν σε πόλεμο στην Μέση Ανατολή….

Διαβάστε αποσπάσματα από το κείμενο του Γέροντα τον  Φεβ.2021

Φεβ 2021…….Παιδιά μου…..

‘’ Το έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, για τον Θεό είναι ΕΝΑ, λοιπόν Ελλάδα και Κύπρος θα γεμίσουν από δυστυχισμένους ανθρώπους που θα έρθουν να σωθούν από τον πόλεμο ( τον χρόνο του πολέμου τον γνωρίζει Ο Θεός ) θα υποφέρουν πολύ από τις κακουχίες αλλά και από την πείνα, θα είναι δυστυχισμένοι και από πίστη ( θα κατηγορούν τον Θεό για τα δεινά τους ) όμως κάποιοι από αυτούς θα γίνουν ορθόδοξοι……. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ .

Δεν πιστεύετε τώρα, αλλά θα τα δείτε με τα μάτια σας όλα αυτά που σας είπα, θα δείτε να μαζεύονται πολλοί άνθρωποι λόγο πολέμου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ………ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ που πιάνει από την περιοχή του πόντου έως την Ελλάδα, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ότι είναι μόνο η Ελλάδα, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ….

Αυτή η Ελληνική Γη θα γεμίσει από ανθρώπους τρομαγμένους για να σωθούν από τους πολέμους, θα έρθουν στην Ελληνική Γη για να σωθούν από την φωτιά που θα ανάψει, θα έρθουν για μια ‘’μέρα’’ και μετά να γυρίσουν στα σπίτια τους ( αυτό νομίζουν )  αυτό είναι λάθος διότι θα αρχίσει η πείνα και τότε η Ελληνική Γη θα καρποφορήσει, θα δώσει όλα τα αγαθά της ακόμη και οι πέτρες θα γίνονται ψωμί για να τρώνε οι άνθρωποι, αυτά θα γίνουν διότι θα επέμβει Ο ΚΥΡΙΟΣ, και όλος αυτός ο κόσμος θα γονατίσει μπροστά στο μεγαλείο της Ελλάδος, και των Ελλήνων, αλλά πάνω από όλα θα δουν το Μεγαλείο του Θεού, του Χριστού, της Παναγίας, των Αγίων……

Και θα χορτάσουν, και θα πιστέψουν, και όταν θα επιστρέψουν στις χώρες τους όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, αυτοί θα είναι στο μέλλον οι λαοί που δεν θα πειράξουν πλέον την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αυτοί που κυβερνούν τώρα θα πέσουν και θα έρθει μια άλλη κυβέρνηση προσωρινή που ίσως την ονομάσουν ‘’οικουμενική’’ η ‘’ εθνικής σωτηρίας’’ και θα είναι μια κυβέρνηση από διάφορα κόμματα…….

Το κτύπημα από την Τουρκία θα γίνει, αλλά το πότε μόνο Ο Θεός το γνωρίζει, αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι θα γίνουν, ότι έχει προφητευτεί και ότι έχει δοθεί από τους Αγίους και ότι δίνει Ο Κύριος σήμερα μέσω διαφόρων Γερόντων και ανθρώπων

Να προσέξετε όμως παιδιά μου να μην πλανηθείτε από διάφορα που λένε κάποιοι , όπως ότι έχει παρουσιαστεί σε διάφορες περιοχές ο Βασιλιάς Ιωάννης, η ότι είδαν τον Χριστό στον ουρανό κλπ.  Παιδιά μου η εποχή αυτή που περνάτε θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και θα βρουν ευκαιρία πολλοί άνθρωποι του σατανά να πλανήσουν τους ανθρώπους με κάποιο τρόπο.

 Εσείς αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι…. ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ το τι γράφει και λέει, και ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ, σε αυτά θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, και την γνώση, και όχι από την τηλεόραση, εφημερίδες και άλλα….. τα πάντα τα λέει η Καινή Διαθήκη και η αποκάλυψη.

Όλα αυτά θα τα δείτε παιδιά μου, όλα αυτά θα οδηγήσουν τους Έλληνες και όχι μόνο αυτούς  στην ελευθερία της Ελλάδος και στην παγκόσμια ελευθερία, θα ελευθερωθεί όλος ο πλανήτης από την δικτατορία του σατανά που σήμερα κυριαρχεί παντού, είναι οι ‘’τελευταίες’’ ημέρες που ξεγελά τους ανθρώπους

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….. Η πρωτεύουσα του Ελληνισμού θα είναι η Κωνσταντινούπολη, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ…….. δεν αλλάζει αυτό με τίποτα.

Θα ξαφνιαστείτε όταν θα δείτε τις πρωτεύουσες κάποιων χωρών να γίνονται  συμπρωτεύουσες της Κωνσταντινούπολης, ένα παράδειγμα, η Αθήνα, θα λέγεται πρωτεύουσα της Ελλάδος και συμπρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…. διότι η πρωτεύουσα του ελληνισμού θα είναι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, που θα κυριαρχήσει για όσα χρόνια θέλει Ο Θεός….. για 33 χρόνια;  Για 40 χρόνια; αυτό το γνωρίζει μόνο Ο Θεός……

Αυτό που θα ζήσουμε τώρα είναι τα μεγάλα γεγονότα που έρχονται πολύ σύντομα, θα δούμε την πτώση των κυβερνήσεων και δεν θα ονομάζονται πλέον κυβερνήσεις αλλά….. Ηγεσία της χώρας, διότι δεν θα υπάρχουν πλέον οι 300 η 200 η 400 κλπ, αλλά θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων 30 η 32 και θα είναι πχ. Η Ελλάδα θα ονομάζεται……

 ‘’Η Ηγεσία της χώρας των Ελλήνων’’ …….και αυτό θα είναι κάτω από το βλέμμα του Θεού και κάτω από το βλέμμα της Κωνσταντινούπολης.

Η Ελλάδα θα χαράξει ξανά τον δρόμο της ορθοδοξίας, αλλά θα περάσουμε δυσκολίες, θα περάσουμε και την πνευματική πείνα, αλλά και πολύ δυνατή πείνα, όλα αυτά παιδιά μου εξαρτώνται από την μετάνοια του κόσμου και να ξέρετε ότι ο κόσμος ΟΛΟΣ ΘΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ …….

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ….. Μετάνοια-εξομολόγηση-θεια κοινωνία-προσευχή……

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr