ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Ο Γέροντας προειδοποιούσε από το 2013 ότι η Deutsche Bank θα καταρρεύσει

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 25 Μαρ 2023 - 10:45
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

(ο Γέροντας, το κείμενο, μας το έδωσε από το 2013) το δημοσιεύσαμε στις 17 Νοέ 2018. Στο μήνυμα του ο Γέροντας μου, μεταξύ άλλων έγραφε : 

– Ετοιμαστείτε για την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ …………… 

– Η Deutsche Bank θα καταρρεύσει Θα το επαναλάβω για μια ακόμη φορά ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Deutsche Bank,  

τι θα κάνουν οι Γερμανοί πολίτες όταν δεν θα έχουν πρόσβαση στα χρήματα τους στις τράπεζες ; απλώς περιμένετε και θα τρομάξετε, η γερμανική κοινωνία θα διαλυθεί, τον 11/2022 το γραφείο καταστροφών της Γερμανίας συνέστησε στους Γερμανούς να κρατούν μετρητά στο σπίτι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης……….κατι ήξεραν από τότε.  

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ 2013 μας προειδοποίησε, μετα από 10 χρόνια, το 2022,  Αμερικανοί ερευνητές δήλωσαν ότι έρχεται μια μεγάλη οικονομική καταστροφή, και ΙΣΩΣ η Γερμανία θα είναι η πρώτη χώρα που θα καταρρεύσει οικονομικά, αν γίνει αυτό οι Αμερικανοί ειδικοί είναι σίγουροι ότι η επόμενη χώρα μετά την Γερμανία που θα καταρρεύσει θα είναι η Ιαπωνία και η Αμερική με επακόλουθο τον ξεσηκωμό και τον εμφύλιο πόλεμο. 

Ραγδαίες οι εξελίξεις Τρομοκρατημένες όλες οι αγορές του Πλανήτη, Φοβούνται ντόμινο επιπτώσεων, ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΚΡΑΧ ΣΕ DEUTSCHE BANK + UBS με τον κίνδυνο να δημιουργηθεί ΝΤΟΜΙΝΟ καταρρεύσεών σε όλο τον πλανήτη, η Αμερική θα έχει ένα ΝΕΟ ΝΤΟΜΙΝΟ τραπεζικών καταρρεύσεων  

Προσπαθούν στην πραγματικότητα να καταρρίψουν την οικονομία, αυτό που βλέπουμε είναι είτε ακραία ανικανότητα επικών διαστάσεων, είτε προσπαθούν επίτηδες να συντρίψουν την οικονομία.

Πλούσιοι ιδιώτες και μεγάλες εταιρείες έχουν ήδη τραβήξει δισεκατομμύρια δολάρια από τράπεζες και πολύ περισσότερα χρήματα θα αποσυρθούν αναπόφευκτα τις επόμενες ημέρες. 

ο Έλον Μασκ προειδοποίησε ότι «οι τράπεζες λιώνουν». 

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr