Ο Μαίνανδρος ο Δίκαιος τό 310 π.Χ. είπε. “ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”. Ξέρετε γιατί; Γιατί ενώ η αλήθεια δημιουργεί γνώση και η γνώση δίνει δύναμη στον άνθρωπο, αντίθετα το ψέμα δημιουργεί άγνοια, η άγνοια φέρνει φόβο και ο φόβος γεννά επιθετικότητα.
Έρχεται όμως σύντομα η ώρα που θα φανερωθεί η αλήθεια που είναι κρυμμένη εδώ και χιλιάδες χρόνια, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, γιατί θα είναι από τον ίδιον τον ΧΡΙΣΤΟ
Ενημερωθείτε, ερευνάτε, προετοιμαστείτε, και να γνωρίζεται ότι η άγνοιά φέρνει φόβο. Μετά από ένα παγκόσμιο πόλεμο με πυρηνικά-βιολογικά-χημικά όπλα, όσοι δεν χάσουν τη ζωή τους στις μάχες θα πεθάνουν από τον παγκόσμιο λιμό που θα ξεσπάσει…….
Μέσα σε ένα παγκόσμια πόλεμο, αλλά περισσότερο, μετά από αυτόν , θα επικρατεί παντού το χάος, η πείνα, η εξαθλίωση, ο πόνος, οι αρρώστιες, ο φόβος και η καταστροφή. Από την μια στιγμή στην άλλη οι άνθρωποι θα χάσουν τα πάντα, οι τράπεζες δεν θα λειτουργούν γιατί δεν θα έχουν χρήμα, παντού θα υπάρχουν καταστροφές, οι άνθρωποι θα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου για λίγο φαγητό, για λίγο καθαρό νερό και για λίγη ζεστασιά……
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ
Σήμερα όλοι κάνουμε τους καλούς χριστιανούς τους νομοταγείς πολίτες, τους φιλάνθρωπους και ότι νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας…….. όταν έλθουν όμως όλες αυτές οι δοκιμασίες που έχω αναφέρει προηγουμένως, τότε θα φανεί ποιος είναι άξιος να ονομάζεται, ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
Όλοι, τότε, θα δοκιμαστούμε αν μέσα στο χάος στον πόνο και ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, θα τολμήσουμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας, όταν το παιδάκι του γείτονα σου η κάποιου ξένου θα σπαράζει από το κλάμα γιατί πεινά και εσύ έχεις λίγο φαγητό, θα το δώσεις η θα το φυλάξεις για σένα και θα κλείνεις τα αυτιά σου για να μην ακούς το κλάμα του παιδιού και σαν καλός χριστιανός θα προσεύχεσαι να το πάρει Ο Θεός για να μην υποφέρει το δυστυχισμένο…..
Τώρα κάνουμε όλοι μας τα παλληκάρια και λέμε πολλά, όταν όμως θα έρθει εκείνη η ώρα όλοι θα δώσουμε εξετάσεις , ανθρωπιάς, Ορθοδοξίας, και ελληνισμού………….
Από τον Γέροντα μου 2020 : Παιδιά μου δεν είναι αυτές οι αιτίες ( που λέτε ) που γίνονται όλα αυτά, ούτε πως λέγεται η μια θάλασσα, ούτε πως λέγεται ένα βουνό ( και σε ποιον ανήκουν ) Απλώς η αιτία είναι τόσο βαθιά που εσείς δεν την βλέπετε και ούτε θα σας την πουν ποτέ!
Η αιτία είναι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα…….. η ψυχή σας και ο νους σας θα ελέγχεται από εκείνους…. Όταν το νευρικό σας σύστημα θα έχει παραλύσει σαν να ήπιατε κονιο και δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε, τότε θα σας δηλητηρίαση την ψυχή με το σφράγισμα. ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , τα οποία θα μπορούν να αλλοιώνουν το σύστημα το δικό σας και το D.N.A σας , για να ξεχάσετε τι D.N.A έχετε και τι είσαστε ως ΕΛΛΗΝΕΣ! Σας φτιάχνουν τα κάγκελα της φυλακής για να σας βάλουν στο προαύλιο της και μετά έναν-έναν όπως τα πρόβατα , να σας σφραγίσουν.
Μπήκαμε στην τελική ευθεία, από εσάς εξαρτάται εάν θέλετε να φτάσετε στο τέλος και να κερδίσετε τον αγώνα, Ο Χριστός σας περιμένει, σας αγαπά, σας συμπονά, γι’ αυτό θα σας δώσει κουράγιο γι’ αυτά που έρχονται…. Θα σας δίνει δύναμη να τα ξεπεράσετε.
Παιδιά μου Ο ΦΟΒΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ, κόλαση όμως που; στο μυαλό βεβαίως με αποτέλεσμα να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, διότι το μυαλό λόγω φόβου βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή-σύγχυση.
Η ΨΥΧΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΟΥΝ ανελέητα εδώ και 3 μήνες.
Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, και με τον ΦΟΒΟ του θανάτου, έχουν τυφλώσει τον Δορυφόρο
π. Σεραφείμ Ρόουζ: «Είμαστε τα προϊόντα… µιας κοινωνίας όπου όλα είναι πλαστικά, συνθετικά και αποµιµήσεις – συµπεριλαµβανοµένου ενός συνθετικού Χριστιανισμού και µιας συνθετικής Ορθοδοξίας! – Ας είμαστε αρκετά ταπεινοί να το αναγνωρίσουμε». Πρέπει να έχετε Χριστό στην ψυχή σας… Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου
Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν υπόσχονται να είναι πιο τρομερά απ’ όσο μπορεί να φανταστεί εύκολα κανείς τώρα… Αυτό που απαιτείται είναι περισσότερη προσευχή και μετάνοια…
Η Αγία Σοφία της Κλεισούρας είχε επισκέψεις από την Παναγία. Της έλεγε να κηρύξει μετάνοια γιατί θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος και ότι ο πόλεμος αυτός θα αφανίσει τα 3/4 της γης, Θα σωθεί μόνο το ένα τέταρτο…
Προφητείες του Όσιου Αρσενίου Μπόκα της Ρουμανίας, ο Προφήτης των εσχάτων, εκοιμήθη στις 28 Νοεμβρίου 1989. Προφήτευσε την πτώση του κομμουνισμού στην Ευρώπη και ότι η Ρουμανία θα είναι η μόνη χώρα η οποία θα ανατρέψει βίαια την κομμουνιστική κυβέρνησή, και αυτό θα γίνει με αιματοχυσία, και πολλοί θα πεθάνουν», και έτσι ακριβώς συνέβη. ( 1104 νεκροί και 3352 τραυματίες )
Είπε ότι «Πολλοί θα αφήσουν τη Ρουμανία και θα μεταναστεύουν σε χώρες του εξωτερικού, αλλά λίγοι θα επιστρέψουν πίσω. Ωστόσο, θα έρθει ο καιρός που όλοι τους θα θέλουν να επιστρέψουν, αλλά κανείς δεν θα μπορούν επειδή η Ρουμανία θα περιβάλλεται από φλόγες.» Η προφητεία συνεχίζεται με τον π. Αρσένιο να προειδοποιεί ότι …….
‘’ Σε μια μέρα, η Ρουμανία θα καταληφθεί από 3 ξένες χώρες, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία. Η βροχή της φωτιάς θα πέσει πάνω της. Το Βουκουρέστι θα….. καταστραφεί όπως η Ιερουσαλήμ και δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα….. θα σβηστεί από το πρόσωπο του πλανήτη από τη φωτιά. ‘’
Ο Αγιος Αρσενίου Μπόκα της Ρουμανίας Προσευχήθηκε στον Θεό για τη σωτηρία και των Αμερικανών ο Θεός πήρε το πνεύμα του και του έδειξε σε τι κατάσταση είναι πραγματικά η Αμερική, μετά από αυτό ο π. Αρσενίος είπε: “Ναι Θεέ μου, είναι άξιοι της καταστροφής!”. Αμέσως μετά από αυτό, ζωγράφισε στην εκκλησία Draganescu, αυτό που παρουσιάστηκε στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης με το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου φλεγόμενο, προφητεύοντας έτσι τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11/9.
Ακόμα και για μετά την πτώση του κουμμουνισμού προείδε το τι θα επακολουθήσει: «Το κόκκινο απόβρασμα, το σφυροδρέπανο, το πεντάκτινο αστέρι θα εξαφανιστεί, αλλά μετά από αυτό το εξάκτινο αστέρι θα έρθει, και θα υπάρξει αναρχία», αναφέρεται σε μια εβραϊκη κυριαρχία πάνω στον κόσμο, αφού το εξάκτινο είναι γνωστο ως “αστέρι του Δαβίδ” που χρησιμοποιείται μόνο από αυτούς και το κράτος του Ισραήλ.
« Θα έρθουν πολύ δύσκολοι καιροί….. Θα βάλουν φόρους, φόρους και άλλους φράχτες. Θα τα πάρουν όλα! …Οι άνθρωποι σχεδόν θα χάσουν την ελπίδα τους. Μόνο αυτοί που κρατούν την αληθινή πίστη τους θα σωθούν και μεγάλη θα είναι τότε η δόξα του Θεού πάνω τους…».
Μια γυναίκα είπε στον π. Αρσένιο «Σχεδόν όλα τα τρόφιμα έχουν δηλητηριαστεί στις μέρες μας», εννοώντας τις χημικές ουσίες που προστίθενται στα τρόφιμα, κι ο π. Αρσένιος της απάντησε:
«Κάνετε το σημείο του Τιμίου Σταυρού σε ό, τι τρώτε και πίνετε: νερό, τσάι, καφέ, μπισκότα, φρούτα, ψωμί και σε κάθε φαγώσιμο. Ακόμα κι αν είναι δηλητηριασμένα, το σημείο του Τιμίου Σταυρού καταργεί κάθε δηλητήριο. »
προφητείες οσίας γερόντισσας Μακαρίας της Ρωσίδας (+ 18 Ιουνίου 1993) –Μεγάλη πείνα θα υπάρχει, χωρίς ψωμί. Το είπε 18 Φεβρουαρίου 1988 – Δεν θα σας αφήνουν να ανάψετε τα φώτα. Θα λένε ότι πρέπει να κάνετε οικονομία στην ενέργεια (28 Ιουνίου 1988) Η παγωνιά θα είναι σκληρή και ανυπόφορη (29 Απριλίου 1988).
ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ
Σε άλλα πάλι σημεία, ο γέροντας Αντώνιος της Ρωσιας, αναφέρεται στο μέλλον κάποιων κρατών.
Για την Γαλλία π.χ. την οποία ονομάζει “λίκνο της ακολασίας και της πορνείας, της αντίστασης κατά του Θεού” λέει πως θα βιώσει “θύελλες και σεισμούς στην θάλασσα, ναυάγια, που θα φέρουν θάνατο σε όλα τα ζωντανά, τόσο στην ακτή όσο και στην ξηρά”.
Για την Αγγλία αναφέρει καταποντισμό της στην θάλασσα λόγω “ωκεανού αμαρτιών”, όπως και για την Ιαπωνία! Αυτά θα γίνουν παραμονές του ερχομού του Αντιχρίστου…
Για την Αμερική, εκτός από τις άνευ προηγουμένου τεράστιες φυσικές καταστροφές, αναφέρει: “Ένα τρομερό τέρας, τα σύγχρονα Σόδομα – Νέα Υόρκη θα σβηστεί από το πρόσωπο της γης. Τα Γόμορρα – Λος Άντζελες δεν θα μείνουν χωρίς αντίποινα” ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Άγιος Παΐσιος για την Ευρωπαϊκή Ένωση:
«Η Ευρώπη είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα .. Δύση και Ανατολή, αλλά η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προέλθει από τα ανατολικά και θα περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις χώρες της Α. Ευρώπης ( Πολωνία, Τσεχία , Σλοβακία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ουγγαρία και Ρουμανία).
6 Ιούλ 2019 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ‘’Πως μπορεί να είσαι χριστιανός όταν είσαι εκδικητής, σκοτώνεις, χύνεις το αίμα του Χριστού, και πλένεις τα χέρια σου στο αίμα Του Χριστού ; γι’ αυτό θ καταστραφούν (ίσως να εννοεί αυτούς που θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο πόλεμο) ……’’
Ο Γέροντας είπε το 2014 : …..…. Όταν ο Ρώσος θα κτυπήσει την Ουκρανία, και όταν θα ανάψει για τα καλά η σύγκρουση, η Ρωσία όπως μια πληγωμένη αρκούδα θα κατέβει προς τα κάτω (νότια) Η Ρωσία θα είναι όπως μια πληγωμένη αρκούδα από τις προδοσίες εναντίον της, σε τέτοιο σημείο που θα ‘’ξεχάσουν ‘’ ακόμη και την πίστη τους, γιατί θα είναι σαν ΑΓΡΙΑ θηρία για να βάλουν τάξη και να αποκαταστήσουν το όνομα τους, με αποτέλεσμα να δούμε ΜΕΓΑΛΕΣ καταστροφές και ………… από τις χώρες που θα περνούν.
Κέρκυρα… 2012, Το όραμα ηλικιωμένης γυναίκας : «Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι, παιδί μου!!! Θα τα ρημάξουν όλα!!! Αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι!!! ….. Τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους και εμείς θα έχουμε νέους γειτόνους! Θα είναι καλοί αυτοί, ποτέ δεν θα μας βλάψουν»!!!
Προφητεία Γέροντα Ιωνά της Οδησσού σ΄εμφάνιση μετά την κοίμηση του: Η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Μολδαβία και η Ουκρανία προετοιμάζουν έναν πόλεμο κατά των Ρώσων – Οι ωκεανοί, οι θάλασσες και τα ποτάμια θα εκτιναχθούν ψηλά και θα υπερκεράσουν δρόμους κι αλέες, πυρ θα εξέλθει από τη γη. Τα πάντα θα τα σκεπάσει το νερό και ο έντονος καπνός dimpenews
Προφητείες του Δίκαιου Ντιμίτρι Τάραμπιτς : Θα δηλητηριάσουν τον αέρα και το νερό και θα σκορπίσουν θανατηφόρα μάστιγα… πάνω από τις θάλασσες, τα ποτάμια και τη γη και οι άνθρωποι θα αρχίσουν να πεθαίνουν ξαφνικά από διάφορες ασθένειες…… Η τροφή θα είναι δηλητηριασμένη…
Οι τούρκοι θα πληρώσουν μεγάλο φόρο αίματος, για όλες τις γενοκτονίες που έκαναν, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ, ΔΕΝ ΞΕXΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΒΙΑΣΑΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ, η Αμερικανική Επιτροπή Ελσίνκι, κατέγραψε τις καταστροφές και τις λεηλασίες που υπέστησαν τα θρησκευτικά μνημεία στην κατεχόμενη Κύπρο
* 500 εκκλησίες έχουν λεηλατηθεί από τούρκους στρατιώτες.
* 133 εκκλησίες και μοναστήρια έχουν βεβηλωθεί.
* 15.000 εικόνες, από τις οποίες 3.500 βυζαντινές, έχουν κλαπεί.
* 77 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε τεμένη.
* 28 εκκλησίες χρησιμοποιούνται από τον τουρκικό στρατό ως αποθήκες και ως… πολυβολεία.
* 2 εκκλησίες χρησιμοποιούνται από τις κατοχικές δυνάμεις ως νοσοκομεία.
* 13 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε στάβλους.
* 17 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε μπαράκια, καφετέριες, νυχτερινά κέντρα και καζίνα!
* 1 εκκλησία, αυτή του Σωτήρος στο χωριό Χρυσηλίου, έχει μετατραπεί σε… νεκροτομείο.







