ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ….

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 4 Μαΐ 2019 - 21:03
Loading...

Περιμένουμε την ημέρα που ο Ελληνικός Λαός , με εξευτελισμένες τις δυνάμεις του κακού, με ταπεινωμένους κάτω από το πέλμα του, τους άθεους και προδότες πολιτικούς , θα αναγγείλει την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Όποιος ζήσει αυτήν την ημέρα, θα ζήσει την μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να επιθυμήσει ψυχή ελεύθερου ανθρώπου, τέτοια χαρά δεν θα την έχει γνωρίσει καμιά από τις γενεές που επερασαν .

Τέτοια χαιρετιστήριος της Νίκης ιαχή, δεν θα δόνησε ποτέ προηγουμένως, από τους πανάρχαιους

χρόνους τον Ουρανό της Ελλάδος.

Ένα πλήθος από κάθε γωνιά της Ελληνικής γης που θα γιορτάζει τον Λυτρωμό του, μια μέρα παραμύθι , τόσα χρόνια την περιμέναμε, τη μέρα του Λυτρωμού, και όταν δούμε να παίρνουν σάρκα και οστά, όταν ακούσουμε από το στόμα του ηγέτη………….

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, όταν θα βλέπουμε γελαστά τα πρόσωπα ενός Λαού που τόσο είχε υποφέρει…. βρεθήκαμε εκστατικοί, όπως βρίσκεται κανείς μπροστά στο όνειρο, μπροστά στο θαύμα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από Δυνάστες, από άθεους και προδότες πολιτικούς, αυτή ήταν η ευχή που ανταλλάσσαμε μεταξύ μας και τώρα γίνετε πραγματικότητα.

Η κυβέρνηση των άθεων και προδοτών αριστερών πολιτικών , φεύγει με όλα τα αίσχη μιας τόσον αμαρτωλής πολιτικής, φεύγει με τα αισχρά συνακόλουθα της.

Θα πανηγυρίσουμε την ημέρα εκείνη τον ερχομό του ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ και στο πρόσωπο του θα πανηγυρίσουμε την Λευτεριά μας και Ελληνικές Σημαίες θα κυματίζουν κάτω από τον Ελληνικό Ουρανό, διότι εκείνη την ημέρα ξύπνησε ο Ελληνικός λαός από τον λήθαργο της Εθνικής αδράνειας και αντιλήφθη ότι έχει ακόμη την ιερά προγονική παρακαταθήκη, αντεληφθη ότι μέσα στις φλέβες του ρέει ακόμη το αίμα των προγόνων, αντεληφθη ότι μπορεί ακόμη να θρέψη μαχητές, οι οποίοι διαφεντεύουν τα δίκαια της φυλής ………….

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, και ο Ελληνικός λαός ανακτά και πάλιν την εθνική του συνείδηση, ανανεώνει τις εθνικές ορμές, διδάσκεται να ζει, να σκέπτεται να πολιτεύεται σαν ανεξάρτητη εθνική οντοτης και όχι σαν αγέλη ραγιάδων

Προσευχόμαστε, πρέπει να προσευχόμαστε, για να στερεώσουμε γερά ότι θα κερδίσουμε εκείνη την ημέρα, με αγώνες και θυσίες.

Και γεμίσαμε εκείνη την ημέρα τις ψυχές μας με Ελλάδα, με Φως και με πιστιν, πιστιν στον Θεό του Δικαίου, στην αλήθεια, στην ελευθερία, και πιστιν στα πεπρωμένα της Φυλής.

ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ .

ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.

Η ψυχή των Ελλήνων είναι άσβηστη , και πάντα ορθή, και δεν είναι για ξεπούλημα, ανήκει στην Φυλή που μας τη χάρισε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΕΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΙ, ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ………..

GEWKWN

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter