ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Πλησιάζουμε επικίνδυνα στην «καυτή φάση» του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 20 Μάι 2023 - 20:32
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Σύμφωνα με το CNN, η κυβέρνηση Μπάιντεν έδωσε σήμα στους Ευρωπαίους συμμάχους τις τελευταίες εβδομάδες ότι οι ΗΠΑ θα τους επιτρέψουν να εξάγουν μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία. pentapostagma  

– Η Ουκρανία έχει αρχίσει να αναπτύσσει το Γαλλο-Ιταλικό σύστημα σύστημα αεράμυνας SAMP/T που παραδόθηκε πρόσφατα από την Ιταλία, το σύστημα προστατεύει από πυραύλους κρουζ και τακτικών βαλλιστικών πυραύλων, καθώς και από επανδρωμένα και μη επανδρωμένα στρατιωτικά αεροσκάφη. Το ραντάρ πολλαπλών λειτουργιών Arabel του συστήματος μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα έως και 100 στόχους και να εκτοξεύει οκτώ πυραύλους σε γρήγορη διαδοχή για αναχαίτιση, συμφώνησαν ότι θα εργαστούν για τη δημιουργία διεθνούς συνασπισμού για να παράσχουν στην Ουκρανία πολεμικές αεροπορικές δυνατότητες, υποστηρίζοντας τα πάντα, από την εκπαίδευση μέχρι την προμήθεια τζετ F16 

Παρά τη δυτική βοήθεια και την αδιάκοπη παράδοση όπλων, το Κίεβο φαίνεται να μην μπορεί να βελτιώσει το αμυντικό του σύστημα, συνεχίζοντας να είναι εύκολος στόχος   Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι ο αριθμός των αντιπυραυλικών που εκτοξεύονται για την αναχαίτιση μιας ρωσικής επίθεσης είναι συνήθως διπλάσιος από τον αριθμό των ρωσικών πυραύλων ή drones, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας. Μια παρενέργεια αυτού είναι η υπερβολική δαπάνη πυρομαχικών πυροβολικού, επιταχύνοντας την εξάντληση.  

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, υπάρχει ο φόβος ‘’ότι θα είναι ένας  πόλεμος που θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, που θα προκαλέσει θύματα και θα κοστίσει χρήματα’’ 

Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ δείχνουν ότι είναι αποφασιστικές για την υποστήριξη της Ουκρανίας, έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις, περισσότερα από 230 άρματα μάχης και περισσότερα από 1.550 άλλα οχήματα μόνο τον περασμένο μήνα, η στρατιωτική βοήθεια ανέρχεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι ο κύριος χορηγός. 

Εκτός από οχήματα, η βοήθεια για το Κίεβο περιλάμβανε, μεταξύ άλλων , μια σειρά από συστήματα αεράμυνας , εκτοξευτές ρουκετών ακριβείας, πυροβολικά και μεγάλη ποικιλία πυρομαχικών, έχουν επίσης εκπαιδεύσει 11 ουκρανικά τάγματα –περίπου 6.100 στρατιώτες– σε επιχειρήσεις συνδυασμένων όπλων και 4.000 σε μεμονωμένα συστήματα. Περισσότερες από δύο δωδεκάδες άλλες χώρες συμμετέχουν επίσης στην εκπαίδευση των δυνάμεων του Κιέβου . 

Υπήρξε μια ανάπαυλα σε μεγάλο μέρος της πρώτης γραμμής, η Ρωσία χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να δημιουργήσει τρομερές άμυνες που θα πρέπει να διαπεράσουν τα ουκρανικά στρατεύματα χρησιμοποιώντας συνδυασμένα όπλα – συντονισμένη δράση από τεθωρακισμένα, πεζικό, μηχανικό, πυροβολικό. και αεροπορικές δυνάμεις – για να είναι επιτυχής η αντεπίθεση. Οι Ουκρανοί, θα πρέπει να περάσουν μέσα από αυτή τη γραμμή του μετώπου.  

Εάν η επίθεση των ουκρανών δεν είναι επιτυχημένη, και οι ουκρανικές δυνάμεις φαίνεται να καταρρέουν, θα πρέπει  η Δύση να παρέμβει για να αναγκάσει την Ουκρανία σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να αποτρέψει ένα απελπισμένο τακτικό κτύπημα, το οποίο θα εξαγριώσει την ρωσική αρκούδα και το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό για την Ευρώπη και για όλον τον κόσμο   

Ο πυρηνικός πόλεμος θεωρείται πλέον από πολλούς, ίσως οι περισσότεροι, ως αναπόφευκτος, η παραφροσύνη και η αδικία καλπάζουν, καμία πλευρά δεν ενδιαφέρεται για την τεράστια καταστροφή που θα επιφέρουν φτάνει να εγκαθιδρύσουν μια τερατώδη παγκόσμια τάξη που χαρακτηρίζεται από κάτι πολύ πιο σκοτεινό από την απλή τυραννία.   

ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ: Γερμανία –  ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ – Γαλλια – Ιταλια – ΒΕΛΓΙΟ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ –  Ισπανία  – τουρκιαΑμερικηρωσια – Συρία – Ιράν – πολωνιαβουλγαριαΝορβηγια ……….  

Κέρκυρα… 2012, Το όραμα ηλικιωμένης γυναίκας :  «Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι, παιδί μου!!! Θα τα ρημάξουν όλα!!! Αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι!!!  ….. Τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους και εμείς θα έχουμε νέους γειτόνους! Θα είναι καλοί αυτοί, ποτέ δεν θα μας βλάψουν»!!! 

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr