ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ….. Αρ. 1 (από 3 )

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 11 Σεπ 2019 - 19:20
Loading...

Αυτό το κείμενο θα σας προετοιμάσει για το κείμενο με Αρ.2 στο οποίο θα γίνει μια μεγάλη αποκάλυψη…..

Ο Πλάτωνας, ο Ησίοδος, ο Πλούταρχος, ο Ισοκράτης, και άλλοι, κάνουν αναφορά στην ουράνια καταγωγή των Ελλήνων. Αυτό ενοχλούσε πολλούς, εχθρούς του Ελληνισμού, όμως παρ’ όλες τις προσπάθειες τους για να αφανίσουν τα κείμενα αυτά, αυτά διασώθηκαν για να μαρτυρούν την πορεία των Ελλήνων στο χώρο.

«Είναι φυτά του ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους…….» (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d – e).

Ο Πλάτων στον «Τίμαιο» (23 παρ. β-6) γράφει ότι οι Αιγύπτιοι ιερείς είπαν στον Σόλωνα:

«Σόλωνα… δεν ξέρετε επίσης ότι στη δική σας χώρα γεννήθηκε το πιο όμορφο, ευγενικό και ανθρώπινο γένος, από το οποίο κατάγεσαι και εσύ και όλοι οι συμπολίτες σου…»

Ο Διογένης ο Λαέρτιος αναφέρει ότι: «Από τους Έλληνες ξεκίνησε το ανθρώπινο γένος».

Η εγκυρότερη όμως πηγή που δηλώνει την ουράνια καταγωγή των Ελλήνων είναι ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του καθηγητή Ε. Πρόκου, το 1974,20 ανακάλυψε χειρόγραφο Ευαγγέλιο, παλαιότερο αυτών που διασώθηκαν σαν κανονικών, στο οποίο ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής γράφει για την επίσκεψη των Ελλήνων στον Χριστό:

«Ήρθε η ώρα για να δοξασθή ο γιος του ανθρώπου» (12-23) και συνεχίζει το κείμενο «Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον, ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη» και επειδή η περικοπή αυτή ενοχλούσε τους μισέλληνες ιδρυτές του χριστιανισμού την αφαίρεσαν.

Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στο DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς . Επίσης σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας, το DNA των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά φυλή.

GEWKWN :Από τον Γέροντα μου : η Ελλάδα είναι ουράνια γη. Είναι πραγματικό φως του Φωτός! Είναι Ελ! ….. Όταν θα καταλάβετε για το ποιες είναι οι ρίζες σας, τότε θα καταλάβετε και το ποιος είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ για εσάς! ………Γεννηθήκατε ως θέλημα Θεού, ως πίστις! ……

ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ D.N.A ΣΑΣ….. αυτό το D.N.A ( το Ελληνικό ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ

Όλοι οι αρχαίοι Ολύμπιοι τι ήταν; Έλληνες ή ξένοι; Ε, πως λοιπόν ο Χριστός θα ήταν ξένος; Είναι όμως και για όλον τον κόσμο, διότι έτσι θέλει Ο ΘΕΟΣ. Όμως, η χώρα σας παιδιά μου, είναι σωματίδιον Θεού και γεννά μόνον Έλ, δηλαδή Φως! …….Εκτός από τον Θεϊκό του θρόνο που είναι στον Ουρανό, έφτιαξε κάτω στην γη τον θρόνο του φωτός, που είναι η Ελλάδα, γι΄αυτό και την ονόμασε Έλ!

Έδωσε ο Πατέρας οντότητες με Θεϊκές δυνάμεις και με ανθρώπινη υπόσταση , για να γεννηθεί η πίστις σε αυτό το μέρος. Γι΄αυτόν τον λόγο τους γέννησε με τέτοιες δυνάμεις. Και μόλις γεννήθηκε Ο Χριστός, οι πρώτοι που τον αγκάλιασαν, ήταν οι Έλληνες! Διότι είχε καλλιεργηθεί η πίστις τους προς τον Θεόν!

Αυτό που σας έφερα ως παράδειγμα με τους 12 «θεούς» κατ΄εσάς, σοφούς κατ΄εμέ, το έκανα για να σας δείξω, ότι εσείς οι Έλληνες ήσασταν έτοιμοι στην πίστιν σας, για να δεχθείτε τον αληθινόν Θεόν. Ναι, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι Έλλην!!!

Σας έχω πει τόσες φορές, ότι η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα των Αγγέλων….

GEWKWN

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter