ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 23 Δεκ 2020 - 20:44
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

1)  το σχέδιο της ΝΤΠ και το σχέδιο Του Θεού

2)  πολλές αναταραχές στην Αμερική και η καταστροφή της

3)  κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας4)  Το 1/4 των ανθρώπων θα υπογράψουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τον θάνατο τους

5)  Σικέ θερμό επεισόδιο και το Διεθνές Δικαστήριο

6)  Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

7)  Η μεγάλη αλλαγή

8)  οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη θα φεύγουν  από φοβερές αλλεργικές αντιδράσεις και από άλλες ασθένειες..

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ GEWKWN : το μήνυμα από τον Γέροντα είχε περισσότερες πληροφορίες και ημερομηνίες, όμως δεν μου έδωσε ευλογία να αναφέρω περισσότερα, όταν θα είναι η ώρα τότε θα δοθούν όλα, διαβάζοντας όμως το κείμενο έστω και κουτσουρεμένο θα βγάλετε πιστεύω κάποια συμπεράσματα.. ..

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

‘’ Παιδιά μου, ο επόμενος μήνας  θα είναι μια θάλασσα που βράζει, θα είναι ένα ηφαίστειο ψυχών, που δεν πιστεύουν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά πιστεύουν μόνον στον Θεό και περιμένουν την σωτηρία του Θεού, το χέρι του Θεού, τον λόγο του Θεού.

Θα είναι άλλοι που πιστεύουν στα είδωλα ( πολιτικούς και σε Λοιμωξιολόγους, και θα είναι και οι άλλοι που θα θελήσουν να σπάσουν τα είδωλα και να τα καταστρέψουν, και αυτό δεν θα συμβεί μόνο στην Ελλάδα αλλά θα είναι παγκόσμια. ……..Οι εταίροι μας πολύ σύντομα θα μας ξεχάσουν ….

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, μπορεί να γίνει και μια ανάφλεξη μέσα στον λαό…. εννοώ μια αναταραχή ……. .αν ξεσπάσει αυτή η αναταραχή  δεν θα είναι μέσα στα πολιτικά πλαίσια του ξεσηκωμού , αλλά θα επεκταθεί και μεταξύ λευκών-μαύρων, χριστιανών-μουσουλμάνων, και μεταξύ άλλων καταστάσεων.

Η Αμερική είναι στο χείλος της χρεοκοπίας, όχι όμως οικονομικής αλλά ψυχών, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, από τον θυμό αυτών των ανθρώπων που θα ξεσπάσει με τέτοια οργή και θα είναι θρησκευτικής, πολιτικής, και ρατσιστικής φύσεως, θα είναι όλα μαζί, και αυτός ο θυμός θα προκαλέσει την φύση και θα έρθει η καταστροφή από το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

Από το 2015 Ο  Γέροντας  προειδοποιούσε ότι η Αμερική θα καταστραφεί μέχρι την χώρα των ινδιάνων, δεν θα καταστραφεί η χώρα των ινδιάνων διότι αυτοί οι άνθρωποι έχυσαν πολύ αίμα, διότι οι Αμερικανοί τους κατάσφαξαν.

Η οργή του λαού που είναι στην Αμερική θα ενεργοποιήσει την Θεια Δύναμη η οποία θα επιβάλει την τάξη, και η τάξη θα επιβληθεί με τον μεγάλο σεισμό και την καταστροφή, η απληστία που έχει πέσει σε αυτό το κράτος που λέγεται Αμερική θα σβήσει ‘’ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ’’…… και από απληστία θα γίνει μεγάλη πίστη…… ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ

Με τα γεγονότα της Αμερικής θα ενεργοποιηθεί και η Ελλάδα, ο επόμενος μήνας παιδιά μου, ‘’πιστεύω’’, για την Ελλάδα, θα είναι ένας μήνας σκαμπανεβασμάτων, μέσα στον μήνα αυτόν θα ειπωθούν πολλές αλήθειες και πάρα πολλά ψέματα, το ηφαίστειο των ψυχών των ανθρώπων που θα βράζουν μέσα τους για όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν θα έχουν όμως την δύναμη να ξεσπάσουν λόγο των μέτρων, των αστυνομικών μέτρων, των οικονομικών μέτρων, μέσω των οποίων η ΝΤΠ θέλει να υποδουλώσει τους ανθρώπους.

Καθημερινά ανακοινώνουν πάρα πολλά κρούσματα και πολλούς θανάτους από τον covid-19, όπως λένε, για ποια κρούσματα όμως; που είναι όλοι αυτοί; γιατί δεν τους επιτρέπουν να κάνουν νεκροψίες;

 

ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ…..

Πιστεύω ότι το κτύπημα από τους τούρκους θα γίνει μετά από μια σοβαρή προβοκάτσια η οποία όμως είναι από όλες τις πλευρές συμφωνημένη, για να μας οδηγήσουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης……….

….. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

Πρώτα όμως θα δείτε να ανάβουν τα αίματα στην Σερβία, όμως θα μείνουν μέχρι εκεί, ίσως αλλάξει η κυβέρνηση τους, θα είναι μια ανάφλεξη που θα είναι ίσως πολιτική η θρησκευτική, και θα είναι σχέδιο της ΝΤΠ για να απασχολήσουν την Ρωσία….. στο σχέδιο αυτό θα συμμετέχουν το Μαυροβούνιο και το Κόσσοβο, θα υπάρξει και μια μικρή ανάφλεξη στην Ουκρανία η στο Αζερπαιτζαν, για τον ίδιο λόγο.

Αμέσως οι τούρκοι θα δημιουργήσουν ένταση στην Θράκη διότι θα απαιτούν μια ελεύθερη δυτική Θράκη, διότι σήμερα όπως λένε καταπιέζονται από τους Έλληνες και την Ορθοδοξία

Έχουν απαγορεύσει τον Αγιασμό των Υδάτων διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Αγιασμός αυτός προστατεύει την Ελλάδα από σεισμούς και από άλλα κακά, μην ξεχνάτε ότι τα  3/4  των συνόρων της Ελλάδας είναι η θάλασσα της

Πριν από κάποια χρόνια τα μηνύματα από τον Γέροντα έλεγαν ‘’ παιδιά μου όταν θα έρθουν αυτές οι ώρες, τα σύνορα της Ελλάδας θα κλείσουν ( από τον Κύριο) ερμητικά , και θα μυροβλυζουν ‘’

 Έρχονται αυτές οι ώρες, τώρα,  όλοι αυτοί ( Νεα Ταξη Πραγματων ) τρέχουν να προλάβουν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους, θα βάλουν όλα τα θέματα στο τραπέζι…. Τώρα…. Άμεσα.

Έλα όμως που έρχεται και η βούληση Του Θεού και …….

Από αυτά τα Χριστούγεννα και για ένα μικρό χρονικό διάστημα που μπορεί να είναι 6 μήνες η ένας χρόνος Ο Θεός μόνο γνωρίζει τον χρόνο ……θα δείτε …….

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ……

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ….

ΤΟ 1/3 της Ιεραρχίας θα φύγουν  με διαφόρους τρόπους, ως τώρα βλέπουμε ότι έχουν φύγει κάποιοι Μητροπολίτες , και ένας είναι διασωληνωμενος……Το 1/3 της Ιεραρχίας, με τον έναν η τον άλλον τρόπον θα φύγουν ……

Θα μείνουν στην Ελλάδα όσοι νοιώθουν στην ψυχή τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ……λοιμώδεις ασθένειες, πείνα κλπ …θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα άρον-άρον.

ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ και από παρενέργειες από το ………..διοτι θα προκαλέσει  φοβερές αλλεργικές αντιδράσεις, ανεπάρκεια νεφρών, καρδιακή νόσο και εμφράγματα αδικαιολόγητα, θρομβώσεις στους πνεύμονες και το τελευταίο εγκεφαλικά…….

Το εμβόλιο για τον covid-19, δεν είναι το σφράγισμα , θα προκαλέσει πολλούς θανάτους αλλά δεν είναι το σφράγισμα, είναι η προεργασία για μετατροπή των ανθρώπων σε ’’ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ‘’ 

ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΛΟΙΜΩΔΗ  ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ

ο Γέροντας , από το 2014 μας είπε ότι …. ‘’κάποια χρονιά θα κάνετε μαύρα Χριστούγεννα, μετά από τα Χριστούγεννα θα δεχτείτε την πισωπλατια όταν θα με έχετε στην πλάτη σας ( Επιτάφιο) και μετά θα αναστηθείτε Μαζί με Εμένα’’

Αυτό δείχνει το χρονικό διάστημα …., εσείς παιδιά μου να είστε έτοιμοι, εξομολογημένοι,  ανοίξτε τις ψυχές σας, ανοίξτε τα σπίτια σας και κάντε τα εκκλησιές, αυτοί μας κλείνουν τις Εκκλησιές, εσείς ανοίξτε τα σπίτια σας, δεν πρέπει να αρνηθούμε αυτήν την ώρα τίποτα, ούτε την Θεια Κοινωνία,  και μην φοβάστε…..

Θα ξεκινήσει παιδιά μου η ανατροπή, και θα ξεκινήσει με σφοδρότητα θα πέσουν αλλά και θα αλλάξουν πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι θα είναι όπως αυτό που είπε ο Βατοπεδινος

‘’θα είναι σαν κυνηγημένα κουτάβια ‘’  θα πέσει αυτή η κυβέρνηση κακήν κακώς, θα γίνει μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ίσως μετά από μια προβοκάτσια των τούρκων, η μπορεί να γίνει μετά από ένα σεισμό, μπορεί να γίνει και από την  όλη κατάσταση, δεν γνωρίζουμε ακριβώς την αιτία και τον χρονο

Παιδιά μου μην περιμένετε αυτά που σας είπα να γίνουν μέσα σε 3-4 χρονια……αλλα ο Θεος Θα συντομέψει τον χρόνο, θα δείτε πολιτικούς ψεύτες και κλόουν, θα δείτε γιατρούς ψεύτες και κλόουν, θα δείτε ανθρώπους φοβισμένους που θα ακούσουν τα ψέματα και θα θεοποιήσουν το εμβόλιο,  αυτό θα συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα   και χρονικό διάστημα ’’

‘’ Παιδιά μου πιστεύω ότι ο Φεβρουάριος θα φέρει ‘’ηφαιστειακές ‘’  εκρήξεις ανθρώπων,  επειδή θα ειπωθούν πολλά ψέματα όλον τον Ιανουάριο, παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα.

Ο κόσμος θα τους καταλάβει και θα στραφεί εναντίων τους, κανένας όμως από αυτούς δεν θα κτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι για την Εκκλησία, για το κλείσιμο των Ναών που είναι το σπίτι του Πατέρα μας και το σπίτι των ψυχών μας, εκεί πάμε και ξεκουράζουμε την ψυχή μας.

Θα αρχίσουν οι άνθρωποι που έχουν καταστραφεί οικονομικά και θα ξεσηκωθούν για οικονομικά συμφέροντα και για τα ψέματα που τους έχουν πει, θα τους πνίξει ο θυμός, θα ξεσηκωθούν σιγά-σιγά , μια ομάδα εδώ, μια ομάδα εκεί, ώσπου να γίνουν πολλοί, και τότε θα ξεσπάσουν και θα καταστρέψουν τα είδωλα.

 θα πέσει μια αυτοκρατορία που πάντα είχε είδωλα και τότε τα είδωλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα αρχίσουν να πέφτουν ……θα τα δείτε παιδιά όλα αυτά….

Στην Ελλάδα θα πάνε άρον-άρον για διαπραγματεύσεις για την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, αυτό όμως ίσως γίνει η αιτία για την ανάφλεξη του κόσμου.

Τους επόμενους μήνες λογω των ‘’εκρήξεων’’ των ανθρώπων, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, (οι κυβερνώντες, οι πολιτικοί, οι Γιατροί, οι Λοιμωξιολόγοι.)

Το 1/4 των ανθρώπων θα πάει σαν τα πρόβατα στην σφαγή, θα βάλουν το εμβόλιο αφού πρώτα υπογράψουν ένα έγγραφο, με αυτό θα υπογράψουν την καταστροφή τους.

ΕΝΑ ΣΙΚΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ……

Θα γίνει ένα μικρό επεισόδιο, ένα σικέ θερμό επεισόδιο για να αναγκαστεί η Ελλάδα να πάει με την Τουρκία στο Διεθνές Δικαστήριο, εκεί στο Δικαστήριο….. ίσως….. καταλήξουν σε συνεκμετάλλευση οι Έλληνες πολιτικοί θα πουν ότι έχουν παλέψει το θέμα όσο μπορούσαν, αλλά ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, τι να κάνουμε ,δεν θέλουμε να χυθεί αίμα, γι’αυτόν τον λόγο θα πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο και εκεί θα λύσουμε το θέμα αναίμαχτα……

Στους επόμενους μήνες θα δείτε την πτώση των ειδώλων, μέσα στην ψυχή των ανθρώπων, και την αναζωπύρωση μικρών εστιών ως μια μεγάλη φωτιά που μπορεί να συμβεί….

Μέσα στους επόμενους μήνες θα δείτε την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

θα έχετε  μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας , και θα βαδίσετε για πολύ λίγο διάστημα με αυτήν την κυβέρνηση μέχρι να φτάσετε  στην πισωπλατια …….

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr